Affiliate Marketing Cursus – 3 Beste Opties

Beginnen met affiliate marketing kan een grote uitdaging zijn omdat je op veel verschillende aspecten moet letten. Hierdoor kan een cursus helpen om nieuwe kennis en bewezen strategieën te leren. Dit kan met een affiliate marketing cursus. In dit artikel laten we drie verschillende cursussen zien waarmee je vandaag nog kunt beginnen.

Affiliate marketing is namelijk één van de beste verdienmodellen op het internet. Dit omdat je met affiliate marketing een passief inkomen kunt opbouwen zonder dat je veel risico loopt. Daarnaast hoef je ook geen klantenservice te verrichten, terwijl je wel grote bedragen kunt verdienen.

Waarom een Affiliate Marketing Cursus volgen?

Wanneer je wilt beginnen met affiliate marketing loopt je tegen veel zaken aan. Welke niche moet ik kiezen? Welke producten kan ik promoten? Hoe krijg ik bezoekers op een website? Hoe optimaliseer ik een website? Dit zijn enkele vragen waar je tegenaan loopt wanneer je begint met affiliate marketing.

Op deze en vele andere vragen kan een affiliate marketing training antwoord geven. Bij dit soort cursussen worden namelijk in verschillende modules alles over affiliate marketing uitgelegd en voorgedaan.

waarom affiliate marketing cursus volgen

Hierdoor leer je van een ervaren affiliate marketeer alle handigheden en trucjes van het vak. Hoewel je een investering moet doen om de cursus te kopen levert het veel kennis en strategieën op. 

Doordat je deze kennis en strategieën zult toepassen, verdien je als het ware de cursus weer terug. Daarnaast behaal je veel sneller succes door een cursus te volgen dan dat je geen cursus volgt en veel beginnersfouten zult maken.

Dit maakt het doen van een investering in een affiliate marketing training het zeker waard.

Affiliate Marketing Cursus

Tegenwoordig heb je veel verschillende affiliate marketing cursussen op het internet die gegeven worden door verschillende experts. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende opties laten we hier de 3 beste affiliate marketing cursussen zien. 

Affiliate Marketing Revolutie

De eerste affiliate marketing cursus die we willen laten zien is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Met deze cursus zul je leren om een succesvolle affiliate marketing website te bouwen.

De cursus bestaat uit zeven modules met meer dan zestig video’s. Hierbij begin je met een introductie over affiliate marketing en leer je vervolgens stap-voor-stap hoe je een website kunt opbouwen. Daarbij wordt ook gekeken naar onderwerpen als search engine optimalisation en WordPress.

Jacko Meijaard is zelf al meer dan tien jaar actief met affiliate marketing. Hierbij beheert hij zelf meer dan twintig websites die meer dan tienduizend euro winst opleveren per maand. Hierdoor zul je leren van iemand die erg veel verstand van affiliate marketing heeft.

Ook heeft Jacko Meijaard een eigen YouTube kanaal, podcast en LinkedIn pagina. Daarbij zie je dat er veel positieve reacties zijn op het werk van Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie.

Wat ook leuk is aan de Affiliate Marketing Revolutie, is dat je toegang krijgt tot een grote community met andere affiliate marketeers. Hierdoor kun je altijd vragen stellen en kun je de succesverhalen van de andere cursisten lezen voor inspiratie.

Daarbij wordt ook in de cursus zelf aandacht gegeven aan motivatie en doorzettingsvermogen. Hoewel je met de Affiliate Marketing Revolutie veel zult leren ben je natuurlijk zelf uiteindelijk degene die het moet realiseren. 

Gegeven door: Jacko Meijaard

Prijs: € 47,-

affiliate marketing revolutie jacko meijaard

Affiliate Marketing in 10 Dagen

De tweede affiliate marketing cursus uit deze lijst is Affiliate Marketing in 10 Dagen van Paco Vermeulen. Met deze cursus zul je de verschillende aspecten van affiliate marketing leren.

Hierbij leer je hoe affiliate marketing werkt, hoe je een product kiest, hoe je concurrenten kunt analyseren en hoe je gerichte content maakt waarmee je bezoekers vanuit Google op je website kunt krijgen.

Paco Vermeulen is zelf 33 jaar oud en heeft al meer dan tien jaar ervaring met ondernemen op het internet. Naast zijn inkomsten met affiliate marketing heeft hij ook de grootste pianoles website van Nederland en verkoopt hij eigen software producten.

Dit maakt dat Paco Vermeulen niet alleen verstand heeft van affiliate marketing maar ook alle andere aspecten op het gebied van online ondernemen. Hierdoor is Paco Vermeulen een erg goede docent.

Wat een voordeel is van deze cursus vergeleken met de Affiliate Marketing Revolutie, is dat deze cursus meer diepgang geeft in affiliate marketing. Wel heeft de cursus niet zo een grote community zoals de Affiliate Marketing Revolutie dat heeft.

Ook in deze cursus wordt er aandacht geschonken aan de mindset die je nodig hebt om met affiliate marketing te beginnen. Hierdoor leer je om een betere mindset te hebben dan concurrenten en daarmee echte waardevolle content te maken. 

Gegeven door: Paco Vermeulen

Prijs: € 199,-

affiliate marketing in 10 dagen

Affiliate Formule

De laatste cursus die we in dit artikel willen behandelen is de Affiliate Formule van Sebastien Debaenst. Hoewel deze cursus het duurste is, bevat het ook 1-op-1 coaching.

Met de Affiliate Formule zul je veel verschillende aspecten van affiliate marketing uitgebreid leren. Onderwerpen die langskomen in de cursus zijn onder andere; opbouwen van een affiliate website, funnels bouwen, Facebook en Instagram advertenties opzetten, psychologische marketing en het opschalen van een business.

Hierdoor biedt deze cursus veel meer onderwerpen aan dan enig ander affiliate marketing cursus. Dit heeft als voordeel dat je ook verdieping hebt in de onderwerpen waarmee je affiliate marketing inkomsten een flinke boost kunt geven.

Sebastien Debaenst is zelf een ervaren online ondernemer. Ongeveer vier jaar geleden ging hij aan de slag als video editor bij Eelco de Boer. Hierbij heeft hij geholpen met het bedrijf van Eelco de Boer maar ook zijn eigen online programma’s gemaakt.

Later heeft Sebastien zich verdiept in de wereld van affiliate marketing. Hier verdient hij maandelijks nu erg veel geld mee. Ook heeft Sebastien zijn eigen YouTube kanaal en podcast.

Gegeven door: Sebastien Debaenst

Prijs: € 907,50

affiliate formule sebastien

Gratis Cursus Affiliate Marketing

Weet je nog niet zeker of het verdienmodel affiliate marketing echt bij je past? Dan kun je ook het gratis Upside Only webinar volgen. 

In dit webinar zul je leren om zonder budget al je eerste resultaten te behalen met affiliate marketing. Via de onderstaande knop kun je het webinar helemaal gratis volgen. 

Conclusie

In dit artikel hebben we drie affiliate marketing cursus opties laten zien waarmee jij alles kunt leren over affiliate marketing. We willen nogmaals benadrukken dat deze cursussen het geld echt waard zijn!

Je kunt namelijk beter een cursus volgen en binnen enkele maanden mooie resultaten behalen, dan geen cursus volgen waardoor je fout na fout maakt en vervolgens nog geen cent hebt verdient.

Uiteindelijk is het belangrijkste dat je zelf actie gaat ondernemen. Alleen de personen die actie ondernemen zullen uiteindelijk succesvol worden. Uit onderzoek blijkt dat namelijk 95% van de mensen kansen op een betere toekomst wel zien maar nooit actie ondernemen. 

Zorg dat jij niet bij deze 95% hoort en onderneem vandaag nog actie! De kennis en middelen zijn beschikbaar.

Mocht affiliate marketing toch niet bij je passen? Bekijk dan eens de andere verdienmodellen van verdienexpert.nl die je kunt gebruiken.

Plaats een reactie