Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is een videocursus gemaakt door Jacko Meijaard. In de cursus leer je om een succesvolle affiliate marketing website op te zetten.

In dit artikel zullen we kijken naar wat de cursus inhoudt, hoe die is opgezet, ervaringen over de cursus en naar Jacko Meijaard, de man achter Internet Succes Gids.

Affiliate marketing: Wat is het precies?

Met affiliate marketing promoot je producten en diensten van derden. Dit door middel van affiliate links die naar de verkooppagina’s van de producten en diensten verwijzen. 

Wanneer iemand op een affiliate link klikt die je hebt geplaatst en een aankoop doet, verdien je een commissie. Dit is een bedrag die je krijgt voor het succesvol promoten van een product of dienst.

wat is affiliate marketing

Deze commissies kunnen al snel hoog in de cijfers oplopen. Dit is afhankelijk van het product dat je promoot. Zo kun je producten promoten die maar € 1,- commissie opleveren per verkoop, maar ook producten die wel € 200,- opleveren bij een enkele verkoop. 

Het mooie van affiliate marketing is dat er weinig risico aan zit. Doordat je producten en diensten van derden promoot, heb je niet te maken met een voorraad zoals bij een webshop. Ook hoef je zelf de klantenservice niet te regelen. Daarnaast zijn de initiële opstartkosten erg laag. Zo kun je al voor ongeveer € 10,- per maand beginnen.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een videocursus waarin je leert om een succesvolle affiliate marketing website, geheel zelfstandig op te zetten. Met de cursus weet je dus precies hoe je een eigen website opzet en daarmee geld verdient met affiliate marketing.

Wat houdt de Affiliate Marketing Revolutie in?

Wat houdt de Affiliate Marketing Revolutie in

Bij de Affiliate Marketing Revolutie krijg je toegang tot meer dan 60 videos die je gaan helpen om succesvol te worden met affiliate marketing.

Met deze video’s ga je leren over affiliate marketing termen, marktonderzoek, WordPress, autoresponder, SEO, email marketing en Google Analytics.

De video cursus bestaat uit drie onderdelen:

 • Modules: Uitleg van specifieke onderwerpen;
 • Instructies: Zullen helpen als een soort checklist, zodat je de juiste stappen zult volgen;
 • Motivatie & Inspiratie: Dit wordt extra aangeboden om je te motiveren.

Modules

In de modules worden specifieke onderwerpen uitgelegd. De onderwerpen die uitgelegd worden, zullen ervoor zorgen dat je kennis krijgt over het opzetten van een affiliate marketing website.

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit 7 modules.

affiliate marketing revolutie modules
 • Module 1: In de eerste module wordt de introductie van affiliate marketing gegeven. Daarbij wordt gekeken naar wat affiliate marketing is, welk product je gaat promoten en hoe je een domeinnaam kunt registreren.
 • Module 2: In de tweede module wordt uitgelegd hoe je met WordPress moet werken om een website te bouwen.
 • Module 3: In de derde module krijg je een introductie over SEO (Search Engine Optimization). Hierdoor leer je om met een website hoger in Google te komen. Verder gaat deze module verder in op WordPress. Daarbij leer je onder andere om een artikel te schrijven en het toepassen van een verdienmodel.
 • Module 4: In de vierde module wordt uitgelegd hoe je een website live zet.
 • Module 5: In de vijfde module krijg je een introductie van Google Analytics. Hierbij wordt uitgelegd hoe je dit moet instellen. Met Google Analytics kun je zien hoeveel bezoekers je website krijgt.
 • Module 6: In de zesde module wordt nog verder ingegaan op WordPress. Hierbij wordt gekeken hoe je categorieën en breadcrumbs toevoegt.
 • Module 7: In de laatste module wordt uitgelegd hoe je nieuwe berichten moet toevoegen. 

Instructies

Naast de modules heb je ook nog instructies. Dit zijn video’s die je als een soort checklist kunt volgen. Daarmee weet je dan precies wat je moet doen en welke stappen je als volgende moet nemen. 

Bij de instructies krijg je ook nog e-mail marketing en Leadbox nog extra uitgelegd. De instructies zijn verdeeld in 6 delen.

 • Instructies #1: In de eerste deel instructies video’s wordt uitgelegd hoe je een domein en hosting registreert. Daarna wordt uitgelegd hoe je WordPress installeert op de hosting.
 • Instructies #2: In de tweede deel instructies video’s wordt uitgelegd hoe je WordPress instelt. Ook wordt er gekeken naar WordPress pagina’s, berichten en thema’s.
 • Instructies #3: In de derde deel instructies video’s wordt alles over SEO uitgelegd. Hierbij krijg je uitleg over zoekwoorden onderzoek, SEO-principes en SEO-analyse.
 • Instructies #4: In de vierde deel instructies video’s wordt een verdienmodel toegepast op de website.
 • Instructies #5: In de vijfde deel instructies video’s wordt alles uitgelegd over email marketing. Dit gaat je uiteindelijk helpen bij het behalen van meer commissies, en dus meer geld.
 • Instructies #6: In de zesde deel instructies video’s wordt uitleg gegeven over Leadbox.

Inspiratie & Motivatie

Als extra bij de Affiliate Marketing Revolutie heb je ook nog video’s over inspiratie & motivatie. Deze kunnen je helpen bij het behalen van je doelen en om zelf succesvol te worden. Dit omdat je bij affiliate marketing ook hard moet werken aan je website, om zo veel bezoekers te krijgen.

Bij inspiratie & motivatie worden ook tips gegeven over hoe je succesvol wordt met een affiliate marketing website, doelen stelt en nieuwe gewoontes aanleert. Het is een leuke extra die bij de cursus komt.

Ledenforum

Bij aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie krijg je ook toegang tot het ledenforum. Dit forum is speciaal voor de mensen die de cursus hebben aangeschaft.

De boards die je op het Internet Succes Gids forum hebt zijn:

internet succes gids forum
 • Nieuws;
 • Succes Lounge;
 • Stel jezelf voor;
 • Geld verdienen op het internet;
 • Email marketing;
 • Tools & Software;
 • WordPress;
 • Geldzaken;
 • Off topic.

Het handige van dit forum is dat je hierop vragen kunt stellen wanneer je vastloopt op een punt. Zodra je een vraag hebt gesteld wordt die wel altijd binnen een dag beantwoord.

Daarnaast zit je op het forum met allemaal andere affiliate marketeers. Je kunt elkaar daarmee tips geven en ondersteunen. Daarbij hoor je ook verhalen van mensen die succesvol zijn met de Affiliate Marketing Revolutie in de succes lounge.

Producten naast de Affiliate Marketing Revolutie

Naast de Affiliate Marketing Revolutie wordt er op Internet Succes Gids nog een aantal extra producten aangeboden, die je kunt aanschaffen. Deze producten zijn niet nodig voor het opzetten van een affiliate marketing website, maar kunnen helpen om sneller succesvol te worden.

Coaching

Vanuit de Internet Succes Gids wordt ook coaching aangeboden. Daarbij helpt Jacko Meijaard je persoonlijk met het succesvol maken van een affiliate marketing website. Als je interesse hebt in coaching kun je bij aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie gratis een 1-op-1 gesprek van 45 minuten plannen.

Market Theme 2.0

Sommige mensen hebben moeite om te werken met WordPress. Denk hierbij aan het installeren van nieuwe plugins en het goed structureren van een website.

Voor die mensen biedt Internet Succes Gids, Market Theme aan. Dit is een speciaal WordPress thema die speciaal gebouwd is voor affiliate marketing. In dit thema zitten objecten zoals CTA knoppen, countdown timers, sliders en de optie om gifjes toe te voegen.

Dit allemaal zonder dat je elke keer nieuwe plugins daarvoor moet installeren. Market Theme is dus ideaal voor de beginnende affiliate marketeer, doordat het een alles in één pakket is.

Wie zit er achter de Affiliate Marketing Revolutie?

jacko meijaard internet succes gids

De maker van de Affiliate Marketing Revolutie is Jacko Meijaard. Hij is inmiddels al 10 jaar bezig met affiliate marketing en verdiend tegenwoordig bruto meer dan € 50.000,- per maand met affiliate marketing.

Jacko Meijaard begon op 18-jarige leeftijd met het doel om € 250,- per dag te gaan verdienen, dit volledig online met affiliate marketing. Dat is een totaal van € 7500,- per maand. Dit doel behaalde hij 4 jaar terug. Hiermee realiseerde hij vrijheid voor zichzelf en zit hij niet vast aan een baas.

Momenteel heeft Jacko Meijaard zelf 25 affiliate websites in alle grote niches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan niches zoals de gezondheids niche en datings niche. 

Ook leuk om te weten, in 2018 kwam Jacko Meijaard met zijn succes in een artikel van het Ad. Deze genaamd: “Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk” Naast dit artikel heeft Jacko Meijaard ook een YouTube kanaal waarop hij regelmatig nieuwe video’s upload over affiliate marketing.

De kennis die hij heeft opgedaan van jarenlang affiliate websites opbouwen deelt hij in de Affiliate Marketing Revolutie. Daarmee leer je dus alle kennis die Jacko Meijaard in de afgelopen 10 jaar heeft opgedaan.

Ervaringen van deelnemers van de Affiliate Marketing Revolutie

Op de pagina over klant successen op de Internet Succes Gids kun je een aantal succesverhalen lezen. 

Zo heb je Jan die tegenwoordig 100 sales per maand doet na het aanschaffen van de Affiliate Marketing Revolutie. Ook heb je Piet Hein die bijna genoeg verdiend om fulltime te leven van affiliate marketing.

Daarmee zie je dat met affiliate marketing goed kan verdienen. Wat ook blijkt uit de succesverhalen op Internet Succes Gids is dat het ongeveer 1 tot 3 maanden duurt voordat de eerste commissie binnenkomt. Dit heeft ermee te maken dat het even duurt voordat een nieuwe website gaat ranken in Google. 

Op LinkedIn worden ook een aantal ervaringen over Jacko Meijaard gedeeld:

 • “Ik heb Jacko leren kennen via zijn online cursus, zijn commitment en passie voor wat hij doet en een ander gunt, maakt hem een mooi persoon. Bedankt Jacko voor je inzichtelijke cursussen en veel succes met je groei.”
 • “Jacko en ik kennen elkaar sinds 2007. In deze tijd heb ik Jacko zien groeien van een startende ondernemer naar een key figure in het SEO/online marketing segment. Jacko houdt niet van stilzitten en pakt ideeën op en maakt ze succesvol. Big hand for Jacko!”

Waarom de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

De Affiliate Marketing Revolutie heeft veel voordelen, hier maken we een opsomming waarom het een goed product is:

 1. Je hebt geen technische kennis nodig om websites te bouwen. Door middel van WordPress is het heel gemakkelijk.
 2. Met een prijs van € 47,- is de prijs-kwaliteit verhouding erg goed.
 3. Je krijgt voor die prijs meer dan 60 video’s waardoor je een succesvolle affiliate marketing website kunt opzetten.
 4. De video’s zijn erg leerzaam. Dit door een rustige, heldere en duidelijke uitleg van Jacko Meijaard.
 5. Je krijgt toegang tot het ledenforum, waar je altijd vragen kunt stellen die je hebt.
 6. Jacko Meijaard is zelf al meer dan 10 jaar actief met affiliate marketing. Hierdoor is hij een leerzame en betrouwbare bron.
 7. Met de Affiliate Marketing Revolutie kun je 100% vrij worden door middel van het internet. Dit omdat je met inkomsten van affiliate marketing een passief inkomen opbouwt.

Affiliate Marketing Revolutie kopen

De Affiliate Marketing Revolutie is nu te koop voor een prijs van € 47,-. Dit is een zeer aantrekkelijke prijs voor wat je er allemaal voor krijgt!

Klik op de knop om te beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie.

afm banner

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat ik geld ga verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Wanneer je de cursus goed volgt, duurt het ongeveer 1 tot 3 maanden voordat je begint met geld verdienen. Dit heeft ermee te maken dat het even duurt voordat je affiliate website gaat ranken in Google.

Wie is de maker van de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is gemaakt door Jacko Meijaard. Hij heeft inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring met Affiliate Marketing en verdiend rond de € 50.000,- per maand.

Hoeveel kost de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie kost € 47,-. Voor wat je krijgt, is dat een zeer goede prijs.

Wat krijg je bij aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie?

Bij aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie krijg je toegang tot ruim 60 video’s over affiliate marketing. Deze video’s bieden ook instructies aan die je helpen met het opzetten van een affiliate website. Daarnaast krijg je ook toegang tot een exclusief ledenforum.

Plaats een reactie