AllesOverCrypto Review

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen ben je waarschijnlijk op zoek gegaan naar een AllesOverCrypto review. Je bent zeker niet de enige! Veel mensen zijn tegenwoordig geïnteresseerd in cryptocurrency en daarmee ook in de producten van AllesOverCrypto. 

Met de producten van AllesOverCrypto leer je namelijk alles over het handelen in cryptocurrency. Dit is handig aangezien je zonder kennis en strategie vrijwel altijd negatieve resultaten zult behalen.

Daar hebben de producten dan ook zijn meerwaarde. Maar wie zijn eigenlijk precies de makers van AllesOverCrypto en wat zijn de meningen en ervaringen van klanten? 

Op deze pagina vertellen we hier meer over! Ook laten we aan het einde van dit artikel een unieke extra bonus zien die je enkel ontvangt via deze website.

Wie zit er achter AllesOverCrypto?

Laten we als eerst een introductie geven achter de twee personen die achter AllesOverCrypto zitten. Dit zijn Patrick Suiker en Derek Westra. Samen hebben ze in 2017  AllesOverCrypto opgericht. Hieronder vind je de gegevens van het bedrijf.

Naam:AllesOverCrypto B.V.
Adres:Herengracht 449a, 1017BR te Amsterdam
KvK-nummer:83284222
BTW-nummer:NL858375096B01
Derek Westra en Patrick Suiker

Patrick Suiker

De eerste eigenaar van AllesOverCrypto is Patrick Suiker. Hij noemt zichzelf een geboren ondernemer, waarbij hij tijdens zijn studie de Master Entrepreneurship aan de universiteit van Amsterdam heeft gevolgd.

In 2013 investeerde hij voor het eerst in cryptocurrency toen hij kennis maakte met de Litecoin. Hierbij ging hij in het begin de fout in en verloor hij geld. Dit doordat hij nog geen kennis had over het handelen in cryptocurrency. Echter, ging het steeds beter waarbij hij op momenten ook duizenden euro’s in enkele uren verdiende.

Inmiddels heeft Patrick dus al ruim 7 jaar ervaring met handelen in cryptocurrency. Naast zijn activiteiten met AllesOverCrypto helpt hij ook bedrijven bij het inzetten van de blockchain-technologie. 

Derek Westra

De tweede eigenaar van AllesOverCrypto is Derek Westra. Hij heeft gedragseconomie en speltheorie gestudeerd aan de universiteit van Amsterdam. Daarbij is hij ook erg geïnteresseerd in de psychologie die speelt in economie.

Net als Patrick is Derek Westra in 2013 begonnen met cryptocurrency. Hierbij richt hij zich fulltime op het onderzoeken van blockchain en cryptocurrencies. 

Naast zijn cryptocurrency activiteiten heeft Derek nog twee interessante functies. Hij werkt namelijk ook als Growth Hacker waarbij hij bedrijven helpt om sneller te groeien. Daarnaast is hij oprichter van een stichting die Afrikaanse dieren helpt.

Producten AllesOverCrypto

AllesOverCrypto biedt drie informatieve producten over cryptocurrency aan. Dit zijn de Crypto Masterclass, Crypto Portfolio en Crypto Signals.

Crypto Masterclass

cryptocurrency beginnerscursus

Het belangrijkste product van AllesOverCrypto is de Crypto Masterclass. Dit is een volledige videocursus waar alles met betrekking tot cryptocurrency wordt behandeld door Patrick Suiker en Derek Westra. 

De cursus bestaat uit meer dan 10 verschillende modules. Daarbij bestaat de cursus uit twee delen. In het eerste deel zul je de theorie van cryptocurrency leren en in het tweede deel zul je leren om geld te verdienen met cryptocurrency. 

Onderwerpen die langskomen zijn onder andere; blockchain, trends, wallets, exchanges, initial coin offerings, kopen en verkopen van munten, risicomanagement en patronen. Deze en vele andere onderwerpen worden uitgelegd in de video’s van de cursus.

Ook krijg je bij elke module quizzes. Hiermee kun je de kennis die je geleerd hebt in de video’s testen door middel van vragen. Dit is handig zodat je kunt controleren of je alle belangrijke informatie hebt geleerd.

De Crypto Masterclass heeft ook een eigen community waar je toegang tot krijgt bij aankoop van de cursus. Hierdoor kun je andere crypto-handelaren ontmoeten en vragen stellen als je ergens vastloopt. 

Mocht je ook van lezen houden? Geen probleem, bij de videocursus krijg je ook nog eens zes extra e-books. Dit zijn; de bitcoinbijbel, 12 waardevolle cryptotips voor beginners, een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin, Bitcoin & belasting voor Nederland en België, crypto portfolio en cryptocurrency begrippenlijst.

Al met al is de Crypto Masterclass een cursus waarmee je alles van A tot Z zult leren over het handelen in cryptocurrency. Hierdoor zal het ook mogelijk worden om als beginners geld te verdienen met de handel in cryptomunten.

De cursus is geschikt voor zowel jong als oud. Daarbij krijg je ook 14 dagen tevredenheidsgarantie. Mocht de cursus toch niet bevallen kun je gewoon het volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Hierdoor kun je zonder risico beginnen met handelen.

Door via de onderstaande knop eerst de gratis training te volgen zul je vervolgens korting krijgen op de Crypto Masterclass. Daarmee kun je ontdekken over handelen in cryptocurrency bij je past of niet.

Crypto Cursus

crypto masterclass allesovercrypto review

Crypto Masterclass

Dé Crypto Cursus van Nederland. Eindelijk alles leren over handelen in crypto? Begin vandaag nog met de cursus en ontvang korting!

Crypto Portfolio

crypto parels

Wil je liever een aantal cryptomunten met veel potentie voor lange termijn kopen? Dan kan de Crypto Portfolio mogelijk iets voor je zijn.

In deze portfolio worden de tien cryptomunten met de meeste potentie gepresenteerd. Momenteel zijn deze munten nog klein, echter hebben ze een grote kans om in waarde te stijgen. 

Patrick Suiker en Derek Westra hebben honderden uren besteed om de beste munten te vinden. Daarbij zijn ze in het verleden ook een van de eersten geweest die de Raiblocks (NANO) en AntShares (NEO) hebben ontdekt. Als je destijds tien euro had geïnvesteerd, had dit maar liefst tienduizend euro opgeleverd. 

Het leuke van dit product is dat het continu geupdate wordt. Hierdoor hoef je het product maar eenmalig te kopen, waarna je regelmatig gratis updates krijgt. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van de beste cryptomunten.

Je krijgt de Crypto Portfolio tevens ook gratis wanneer je de Crypto Masterclass aanschaft.

Crypto Parels

crypto portfolio adviesproduct

Crypto Portfolio

Wil je weten in welke crypto je het beste kunt investeren? In de Crypto Portfolio vindt je de crypto met de meeste potentie.

Crypto Signals

Het nieuwste product van AllesOverCrypto is Crypto Signals. Dit is een tradingabonnement waarbij je via Discord een signaal krijgt zodra zich een goed moment voordoet om een cryptomunt te kopen of verkopen.

Hiermee kun je dus eenvoudig signalen ontvangen voor goede trades via je telefoon, computer of tablet. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer kansen mist en zelf niet uren achter je computer hoeft te zitten om goede cryptomunten te vinden.

Crypto Signals werkt met een maandelijks abonnement van € 27,- of een jaarlijks abonnement van € 300,-. Naast de lage maandelijks prijs is het abonnement op elk moment opzegbaar mocht het toch niet bevallen.

Naast de signalen kun je om de week een livestream volgen met daarin de recente marktontwikkeling op het gebied van crypto. Ook krijg je toegang tot een community en kun je individuele feedback krijgen.

Crypto Signals

crypto signals allesovercrypto review

Crypto Signals

Altijd op de hoogte blijven van de beste crypto? Ontvang direct een signaal op je telefoon, computer of tablet met Crypto Signals.

AllesOverCrypto Review

Om te kijken of AllesOverCrypto betrouwbaar is hebben we naar de reviews gekeken die op Google en Trustpilot te vinden zijn. Dit zodat we op deze manier een goed beeld kunnen krijgen over hoe de klanten van AllesOverCrypto over hun producten denken.

Google

Op Google zijn er op het moment van schrijven 296 reviews geplaatst met een gemiddelde beoordeling van 4,8 sterren van de 5. Deze reviews zijn erg positief over de cursus. Hierbij wordt de cursus beschreven als een heldere training voor beginnende crypto handelaren.

Van de 296 reviews zijn maar 5 reviews negatief. Echter, zijn deze reviews niet erg duidelijk opgebouwd en is het dus niet duidelijk waarom dit zo is. 

Trustpilot

Op Trustpilot zijn er op het moment van schrijven 66 reviews geplaatst met een gemiddelde beoordeling van 4,6 sterren van de 5. In de reviews staan veel complimenten naar de inhoud van de cursus van AllesOverCrypto.

Van de 66 reviews zijn maar 3 reviews negatief. Het blijkt echter uit de tekst van deze reviews dat deze mensen de cursus niet eens hebben gevolgd. Hierdoor kun je stellen dat de AllesOverCrypto review op Trustpilot die echt over de cursus gaan positief zijn. 

Exclusieve bonus

Ondanks dat de producten van AllesOverCrypto erg uitgebreid zijn vinden we dat er toch iets mist. 

Er mist een overzichtelijk bestand waarmee je alle crypto trades kunt bijhouden. Doordat AllesOverCrypto zo een bestand mist kun je als beginner snel het overzicht verliezen en zal het ook moeilijker zijn om je trades te analyseren.

Daarom hebben we een exclusieve bonus opgezet die zal helpen bij het houden van een stabiele koers om zo vooruitgang te blijven maken.

De Crypto Tracker gaat je helpen om gefocust te blijven en je doelen te behalen als het gaat om je crypto ambities.

Met de Crypto Tracker kun je met één Excel-bestand:

 • Alle trades die je maakt netjes bijhouden in een overzicht;
 • Automatisch je resultaten berekenen per maand;
 • Vooraf een strategie bepalen met stop loss en take profit targets;
 • Automatisch risk/reward ratio berekenen;
 • Inzicht krijgen in 5000 cryptomunten waarin je kunt handelen.

De Crypto Tracker zorgt er dus voor dat je alle trades netjes kunt bijhouden waarmee je inzicht krijgt in je resultaten en trades gemakkelijk kunt analyseren. 

Deze bonus is nergens anders te krijgen en je ontvangt hem alleen wanneer je de Crypto Masterclass koopt via een van de linkjes op deze pagina. 

Met de volgende stappen weet je 100% zeker dat je de bonus ontvangt:

 1. Kopieer deze link en schrijf je in voor de Bitcoin/Crypto Training:
  [https://verdienexpert.nl/ga/crypto-masterclass-exclusieve-bonus]
  Of ga direct naar de cursus via deze link:
  [https://verdienexpert.nl/ga/crypto-masterclass-exclusieve-bonus-2]
 2. Koop de Crypto Masterclass;
 3. Stuur een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur naar [info@verdienexpert.nl];
 4. Vervolgens zul je de Crypto Tracker per e-mail ontvangen en kun je hiermee gemakkelijk je trades bijhouden.
crypto tracker allesovercrypto

AllesOverCrypto Review Conclusie

In dit artikel hebben we gekeken naar AllesOverCrypto. Hierbij hebben we gekeken naar de personen achter AllesOverCrypto, de producten en AllesOverCrypto review die op het internet door klanten zijn geplaatst.

Wij concluderen uit deze zaken dat AllesOverCrypto een betrouwbaar bedrijf is waar je als beginner kunt leren om te handelen in cryptocurrency. 

Bied AllesOverCrypto garantie aan?

Ja, je krijgt op de producten van AllesOverCrypto 14 dagen tevredenheidsgarantie. Mocht een product toch niet bevallen krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Wat kosten de producten van AllesOverCrypto?

De Crypto Masterclass kost € 997,- wanneer je eerst de gratis training volgt. De Crypto Portfolio kost ten alle tijden € 97,-. Verder kost Crypto Signals € 27,- per maand.

Waar kun je beginnen met handelen in cryptocurrency?

Wij raden hier net als AllesOverCrypto Bitvavo voor aan. 

Plaats een reactie