Beleggen.com Review

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen ben je waarschijnlijk op zoek gegaan naar een beleggen.com review. Je bent zeker niet de enige, beleggen wordt steeds populairder en veel mensen zijn dan ook geïnteresseerd in een cursus over beleggen.

Met de producten van beleggen.com zul je belangrijke kennis over beleggen leren en handelsstrategieën die je kunt toepassen. Dit is belangrijk aangezien de meeste particulieren structureel geld verliezen op de beurs.

Daarmee hebben de producten van beleggen.com een grote meerwaarde voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Maar wat zijn nu eigenlijk de ervaringen en meningen over beleggen.com van klanten?

Op deze pagina vertellen we hier meer over!

Harm van Wijk

Voordat we meer vertellen over de ervaringen en meningen van klanten over beleggen.com zullen we eerst een introductie geven over de persoon achter deze website. Dit is de beleggingsexpert Harm van Wijk uit Blaricum.

Harm van Wijk heeft tijdens zijn carrière een erg indrukwekkende cv opgebouwd waarbij hij voor de SNS Bank, Binckbank en ABN Amro heeft gewerkt. Naast zijn werkzaamheden bij banken, is Harm van Wijk ook nog eens werkzaam geweest als sitemanager van de financiële Telegraaf. 

Verder kun je Harm van Wijk mogelijk kennen van gastoptredens op de televisie bij RTL Business Class en Eenvandaag. Ook schrijft hij regelmatig artikelen en columns op de bekende beleggingswebsite IEX.nl.

Omdat Harm van Wijk erachter kwam dat particulieren beleggers structureel geld verliezen op de beurs is hij begonnen met het geven van cursussen en coaching. Dit in het verleden met de websites optionalert.nl en beursbulletin.nl. Hedendaags richt Harm van Wijk zich volledig op beleggen.com.

Met meer dan 32 jaar ervaring is Harm van Wijk dus een echte expert op het gebied van beleggen. Hiermee is de persoon achter beleggen.com erg deskundig in zijn vakgebied.

harm van wijk beleggen.com

Beleggen.com producten

Harm van Wijk zijn website beleggen.com biedt meerdere producten aan op het gebied van beleggen. Hierdoor kan elk soort belegger een product vinden die goed bij zijn of haar wensen past.

Trading Navigator Methode

Het belangrijkste product van beleggen.com is de Trading Navigator Methode. Dit is een videocursus waarin alles van A tot Z wordt uitgelegd over beleggen en ook software bevat dat je helpt tijdens het beleggen.

Na aankoop krijg je een 6-weekse cursus vol met video’s en informatie. Hierbij zul je elke week weer nieuwe aspecten over beleggen leren. Zo leer je beleggingsstrategieën, trends, kansen monitoren, credit spreads, grafieken lezen en nog veel meer! Na het volgen van de modules beschik je over veel kennis op het gebied van beleggen en de beurs.

Naast de cursus ontvang je ook Trading Navigator software. Deze software zal je helpen om beter te voorspellen wat de toekomstige koers van een beleggingsproduct gaat doen. Dit is erg handig voor het analyseren van beleggingsproducten en het maken van keuzes.

Verder krijg je toegang tot een exclusieve community, 2 jaar lang tips en alerts via Telegram, MeXem transactietegoed, 2 jaar lang LIVE coaching met Harm van Wijk en meer dan 5 extra e-books als leesmateriaal.

Voor zowel de beginnende als ervaren belegger is de Trading Navigator Methode dus een leerzaam en waardevol product waarmee je mooie beleggingsresultaten kunt halen. Via de onderstaande knop kun je eerst de gratis training volgen van Harm van Wijk.

trading navigator methode cursus

X10 Met Crypto

Omdat de afgelopen jaren cryptocurrency steeds populairder zijn geworden heeft Harm van Wijk in samenwerking met crypto-expert Jan Robert Schutte een volledige crypto cursus opgezet genaamd X10 Met Crypto.

Je kunt dit product zien als een soort uitdaging. Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hebben namelijk het doel om een investering in cryptocurrency ter vertienvoudigen in een periode van een jaar.

Bij aankoop van het product krijg je maar liefst twee volledige crypto cursussen. De eerste is van beleggen.com en bevat 8 modules. De tweede is van CryptoAcademy en bevat 6 modules. Met de twee cursussen zul je alles leren over cryptocurrency en de handelsstrategieën die je kunt gebruiken.

Ook handig is dat je met dit product 12 maanden toegang krijgt tot 3 crypto portefeuilles en handige onderzoeksrapporten. Hierbij ontvang je regelmatig trading updates en krijg je inzicht in de concrete posities die Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zelf innemen.

Verder krijg je bij deze cursus ook toegang tot de community van beleggen.com en ontvang je 3 extra e-books. Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen bij onze X10 Met Crypto Review.

x10 met crypto beleggen.com review

Mijn.beleggen.com

Als je geen volledige videocursus wilt kopen, maar toch gebruik wilt maken van de community van beleggen.com is het VIP-lidmaatschap van de website een aanrader. 

Met het VIP-lidmaatschap krijg je toegang tot de community van beleggen.com waardoor je vragen kunt stellen aan gelijkgestemde. Daarbij is het ook altijd erg leerzaam om in contact te staan met andere beleggers.

Verder krijg je met het VIP-lidmaatschap wekelijks trading updates, concrete posities van een beleggingsexpert en kun je deelnemen aan live Q&A sessies. Je kunt het VIP-lidmaatschap de eerste maand uitproberen voor slechts € 1. Verder kun je het lidmaatschap op ieder moment opzeggen.

beleggen.com vip-lidmaatschap

Is Beleggen.com betrouwbaar?

Wanneer je online een cursus koopt, is het natuurlijk belangrijk om te weten of het bedrijf dat erachter zit wel betrouwbaar is. Allereerst staat Harm van Wijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de volgende gegevens.

Bedrijf:BeursBulletin Alerts BV
Adres:Rokebrandlaan 2 | 1261 WV Blaricum
Telefoonnummer:035 737 0440
KvK-nummer:34244390
BTW-nummer:NL815459658B01

Je krijgt verder bij beleggen.com ook 30 dagen tevredenheidsgarantie. Mocht een product of dienst toch niet bevallen kun je zonder opgave van reden binnen 30 dagen je volledige aankoopbedrag terugkrijgen.

Met het feit dat Harm van Wijk 32 jaar beleggingservaring heeft, ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en 30 dagen tevredenheidsgarantie geeft, kunnen we stellen dat beleggen.com betrouwbaar is. 

Beleggen.com Review

Om een beleggen.com review te geven hebben we gekeken naar de reviews die klanten van beleggen.com hebben gegeven op Google en Trustpilot. Hierdoor kunnen we een compleet beeld geven over hoe klanten denken over beleggen.com.

Beleggen.com review Google

Op het moment van schrijven scoort beleggen.com een 4,6 / 5,0 op basis van 42 reviews. In deze reviews wordt voornamelijk erg positief gesproken over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Hier onderstaand hebben we twee reviews van Google gepakt.

‘Voor elke belegger, beginnend of al meer ervaren kan ik beleggen.com en zijn community hard aanbevelen. Je krijgt er zicht op de laatste trends, krijgt tips en trainingen van verschillende experts, elk sterk op hun eigen vakgebied, kan ideeën uitwisselen en ervaringen delen, kortom, alles is aanwezig om succesvol te kunnen zijn.’

Christ B. – 5/5 sterren

‘Trading Navigator en coaching-programma een must voor iedere belegger. Het is tevens een bijzondere ervaring om een integer mens als Harm te leren kennen, die met zoveel liefde, plezier en gedrevenheid zijn enorme kennis en ervaring wil delen. Doe er je voordeel mee!’

Wim van W. – 5/5 sterren

Verder heeft beleggen.com enkel twee negatieve reviews op Google, echter hebben deze mensen niet het product gekocht. Hiermee is het duidelijk dat de klanten die een beleggen.com review achtergelaten op Google erg positief zijn.

beleggen.com review google

Beleggen.com review Trustpilot

Op het moment van schrijven scoort beleggen.com een 4,2 / 5,0 op basis van 15 reviews. Van deze reviews is enkel één review negatief. Hier onderstaand hebben we twee reviews van Trustpilot gepakt.

Het Trading Navigator systeem is voor mij echt heel goed te volgen. Het geeft goede koop en verkoopsignalen. Ik gebruik deze structuur voor het bouwen van mijn portefeuille met daarin de aandelen waar ik veel toekomst in zie en het resultaat is tot nu toe goed.

Jaap van D. – Goed

Via beleggen.com word je op alle manieren geholpen om beter te beleggen. Ik heb de sessies m.b.t. “In 10 stappen beter te beleggen” en de 6 weken coaching training gevolgd. Er worden je verschillende handreikingen gegeven om op een verantwoorde manier te beleggen of om met opties te werken. Steeds word je er op geattendeerd om je risico’s af te dekken. Helemaal top.

Nico S. – Uitstekend

Verder blijkt uit de reviews van Trustpilot dat een klant 28% rendement heeft behaald tussen maart en december 2020. Het is erg leuk om te zien dat klanten van beleggen.com mooie resultaten halen met de geleerde kennis en strategieën.

Beleggen.com Review conclusie

In deze beleggen.com review hebben we een introductie geven over Harm van Wijk en de producten die de website verkoopt. Verder hebben we gekeken naar de betrouwbaarheid en beleggen.com recensies die klanten hebben achtergelaten. We hopen dat je een beter beeld over beleggen.com hebt gekregen. 

Uiteindelijk zullen de producten van beleggen.com je helpen om veelgemaakte fouten te voorkomen en geld te verdienen met beleggen. Hierbij leer je belangrijke kennis over de beurs en zal de software van de Trading Navigator Methode je helpen bij het maken van belangrijke keuzes.

Verder kun je beter geld investeren in een cursus en geld verdienen met beleggen dan geen cursus volgen om vervolgens geld te verliezen.

Veelgestelde vragen

Waarom zullen we producten van beleggen.com mij specifiek helpen?

De meeste particulieren beleggers verliezen structureel geld op de beurs. Door een cursus te volgen van beleggen.com leer je belangrijke strategieën en kennis. Dit zorgt ervoor dat jij niet tot de groep beleggers behoort die geld verliest op de beurs.

Wat is de ervaring van Harm van Wijk?

Harm van Wijk heeft al 32 jaar ervaring met beleggen. Ook heeft hij voor verschillende grote banken gewerkt en is hij sitemanager van de financiële Telegraaf geweest.

Krijg je tevredenheidsgarantie bij beleggen.com?

Ja, bij de producten van beleggen.com krijg je 30 dagen tevredenheidsgarantie. Mocht een product toch niet bevallen kun je het aankoopbedrag zonder opgaaf van reden terugkrijgen.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Over de afgelopen 32 jaar heeft Harm van Wijk een indrukwekkende cv opgebouwd. Hiermee heeft hij dus erg veel ervaring op het gebied van beleggen en is hij een echte expert. Dit maakt samen met de positieve reviews over zijn producten dat Harm van Wijk als betrouwbaar gezien kan worden.

Hoe werkt de Trading Navigator Software?

Na aankoop van de Trading Navigator Methode kun je de software installeren. Met de software zie je eenvoudig wanneer je een aandeel moet kopen of verkopen. Dit bepaald de software op basis van een aantal technische indicatoren.

Plaats een reactie