Best Betaalde Banen Zonder Diploma

Je hebt geen diploma maar bent wel opzoek naar een goed betaalde baan. Dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn namelijk verschillende opties waarbij je veel geld kunt verdienen zonder dat je een diploma nodig hebt. Daarom laten we hier de 12 best betaalde banen zonder diploma zien. 

Naast banen waar je voor een baas werkt laten we ook een aantal mogelijkheden zien waarbij je voor jezelf kunt beginnen. Dit zijn verdienmodellen waarbij je een inkomen kunt opbouwen op het internet. Hierdoor heb je een volledig beeld van alle mogelijkheden.

Goed Betaalde Banen in Overvloed

goed betaalde banen zonder diploma

Wanneer je veel geld wilt gaan verdienen is het belangrijk dat je wel de juiste instelling hebt. Wat je ook wilt gaan doen, het is belangrijk dat je zelf actie onderneemt.

Wanneer je namelijk aan de slag gaat met een baan of verdienmodel heb je altijd de mogelijkheid om door te groeien. Zo kun je misschien wel doorgroeien naar een hogere functie. Of je krijgt belangrijke ervaring die je later weer voor iets anders kunt gebruiken.

Onderneem dus altijd actie, je moet het immers zelf gaan doen. Voor dat je het weet krijg je elke maand een leuk bedrag op je rekening gestort.

Best Betaalde Banen Zonder Diploma

Hieronder laten we de 12 best betaalde banen zonder diploma zien.

Vuilnisman

Het is misschien wel een van de minst populaire banen. Maar daardoor betaald het wel weer een stuk beter. Ook kun je als vuilnisman lekker buiten werken en krijg je dagelijks voldoende beweging.

Daytrader

Er zijn veel mensen die hun geld verdienen vanuit huis met daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Op de Amerikaanse aandelenmarkt liggen dagelijks de meeste kansen om winst te maken met trades. Daarnaast is de markt dagelijks geopend van 15.30 tot 22.00. Hierdoor heb je de rest van de dag tijd voor andere dingen.

Wel is het belangrijk dat je niet gaan handelen zonder strategie of kennis. Dit zal namelijk bijna altijd tot negatieve resultaten leiden. Om jezelf hierover goed in te lezen zou je naar deze training kunnen kijken.

Horeca Medewerker

In de horeca zijn grote tekorten aan personeel. Hierdoor kun je zowel in de keuken als in de bediening goed verdienen. Al helemaal als je als zzp’er aan de slag gaat en via een uitzendbureau klussen zoekt.

Een ander voordeel van de horeca, is dat je ook nog eens fooi kunt verdienen bovenop je normale salaris. Daarom zijn sociale vaardigheden ook belangrijk in de horeca. Hoe meer de klanten je mogen, hoe meer fooi je kunt ontvangen.

Webwinkel Eigenaar

Waar je vroeger duizenden euro’s nodig had om een winkel te starten kun je tegenwoordig bijna zonder startkapitaal een webwinkel beginnen op het internet. Elk jaar worden steeds weer nieuwe records gevestigd met het aantal verkopen via het internet. Hier kun jij ook van profiteren.

Het mooie is dat je zelf niet eens een eigen webwinkel hoeft te beginnen. Je kunt namelijk ook producten verkopen via bol.com als externe verkoper. Hierbij koop je producten in van een leverancier die je vervolgens weer verkoopt met een leuke winst. Via de onderstaande knop kun je een gratis training volgen om te kijken of het bij jouw past.

Glazenwasser

Er komen steeds meer gebouwen in Nederland en ook die gebouwen hebben ramen die gewassen moeten worden. Hierdoor liggen veel kansen voor glazenwassers op de banenmarkt.

Daarnaast werk je ook nog eens lekker buiten waarbij je steeds weer op een andere locatie bent. Je moet alleen niet bang zijn voor hoogtes. 

Olieplatform medewerker

Het is erg zwaar werk met lange diensten, maar het kan erg veel geld opleveren. Als olieplatform medewerker ben je vaak een lange tijd van huis wat ervoor zorgt dat het goed verdient. 

Blogger

Je kunt met een website waarop je wekelijks blogs plaatst ook veel geld verdienen. Het leuke hiervan is dat je artikelen kunt maken over een onderwerp dat je leuk vind. Hierdoor zal het niet echt als werk voelen maar meer als een hobby, terwijl je er toch geld mee kunt verdienen.

Op een blog kun je bijvoorbeeld advertenties van Google plaatsen. Ook kun je gebruik maken van affiliate marketing. Hierbij promoot je specifieke producten in ruil voor hoge commissies. Met de Affiliate Marketing Revolutie leer je om een succesvolle affiliate website op te zetten.

Klusser

Er zijn altijd wel klusjes die gedaan moeten worden. Van het snoeien van een heg, kozijn verven tot het repareren van een kraan. Voor deze klusjes kun je betaald krijgen door jezelf te adverteren als klusser. 

Misschien levert het niet extreem veel geld op, maar je zult in ieder geval een leuk bedrag verdienen. Daarnaast kun je steeds meer klusjes krijgen van mensen door mond-op-mond-reclame.

Crypto Handelaar

Sinds een aantal jaren is het handelen in cryptomunten erg populair. Het leuke van de crytomarkt is dat die 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend is. Hierdoor kun je handelen wanneer het jouw uitkomt.

Doordat cryptomunten erg volatiel zijn kun je in een korte periode erg veel geld verdienen. Of natuurlijk veel geld verliezen als je niet weet wat je doet. Bekijk de gratis training via de onderstaande knop om te leren hoe je jouw eerste cryptomunt kunt kopen.

Bezorger

Je kunt van alles bezorgen. Van avondeten tot pakketten. Doordat mensen tegenwoordig alles vanuit huis bestellen zijn er ook veel bezorgers nodig. Hierdoor kun je als bezorger geld verdienen zonder diploma.

Bouwvakker

De bouw komt veel mensen tekort. Dit zorgt ervoor dat er veel banen in de bouw voor het oprapen liggen. Hou je een beetje van werken aan projecten? Dan is de bouw zeker iets voor jou. Wel kan het fysiek zwaarder zijn vergeleken met andere banen.

Social Media Marketeer

Ook het beginnen van een eigen social media marketing bureau is de afgelopen jaren erg populair geworden. Bedrijven realiseren namelijk steeds vaker dat social media tegenwoordig erg belangrijk is.

Hierdoor zoeken veel bedrijven personen die hun social media willen beheren en advertenties kunnen opzetten. Dit zorgt ervoor dat je veel geld kunt verdienen met het opstarten van een eigen social media marketing bureau.

Best Betaalde Banen Zonder Diploma Conclusie

In dit artikel hebben we de 12 best betaalde banen zonder diploma laten zien. Je kunt de keuze maken wat je zelf wilt. Wil je graag voor een baas werken of zelfstandig worden? 

Bekijk ook eens ons overzicht van online verdienmodellen voor de verschillende opties om zelfstandig geld te verdienen via het internet. Tenzij je liever voor een baas werkt van 9 tot 5 ;).

Plaats een reactie