Betaald Online Enquêtes – 7 Opties

Je kunt tegenwoordig online geld verdienen met het invullen van enquêtes. Deze enquêtes kun je vanachter een laptop of smartphone invullen vanuit huis. Maar op welke websites is dit mogelijk? Daarom laten we in dit artikel de best betaalde online enquêtes zien. 

We zullen eerst uitleggen hoe online enquêtes precies werken. Vervolgens zullen we zeven betrouwbare opties laten zien waarmee je geld kunt verdienen. Daarmee zul je aan het einde van dit artikel weten hoe en waar je een extra zakcentje kunt verdienen.

Hoe werken Betaalde Online Enquêtes?

Het is mogelijk om geld te verdienen met enquetes door betaalde online enquêtes in te vullen op websites. Deze bieden vergoedingen aan voor elke enquête die je invult. 

De eerste stap bij een online enquête website is een account aanmaken. Hier vul je de gegevens in die gevraagd worden en stelt de website vaak ook al een aantal vragen. Dit om te kijken welke enquêtes het beste bij jouw passen, zodat je alleen relevante enquêtes zult ontvangen. 

Zodra je account is aangemaakt kun je beginnen met het invullen van enquêtes. Hierbij kun je op de meeste websites van tevoren zien hoeveel je krijgt uitbetaald per enquête. 

verdienen met enquetes

Bij de meeste websites verdien je geld door punten te sparen. Zodra je genoeg punten hebt verzameld door het invullen van enquêtes kun je een vergoeding laten uitbetalen in een geldbedrag of een cadeaukaart. 

Wanneer je regelmatig enquêtes invult, is het mogelijk om een paar honderd euro per maand te verdienen. Hierdoor is het zeker geen vetpot, maar wel een mogelijkheid om een leuk bedrag extra te verdienen elke maand!

Betaalde Online Enquêtes

Met de volgende websites kun je enquetes invullen voor geld. We laten daarom zeven betaalde online enquêtes opties zien wanneer je geld wilt verdienen met enquetes. Het is ook een aanrader om je aan te melden op meerdere websites. Hierdoor kun je jouw inkomsten optimaliseren.

Opinieland

De eerste optie waar je enquêtes kunt invullen voor geld is Opinieland. Dit is een van de grootste enquête websites van Nederland. De enquêtes die je kunt invullen bij Opinieland variëren wekelijks. Hierdoor kun je elke week verschillende soorten vragen krijgen.

Naast enquêtes kun je ook met andere opdrachten geld verdienen bij Opinieland. Zo kun je advertenties beoordelen door video’s te kijken en kun je producten testen voordat gelanceerd worden op de markt.

Wat ook handig is aan Opinieland, is dat je enquêtes kunt invullen op je smartphone of tablet. Stel je hebt niks te doen in de trein, auto of op een ander tijdstip kun je op deze momenten ook geld verdienen!

Bij Opinieland kun je het opgebouwde saldo laten uitbetalen in geld via PayPal. Het is ook mogelijk om saldo uit te betalen met cadeaubonnen bij iTunes, bol.com, CoolBlue, Wehkamp, Zalando, Hema en VVV. 

Na het aanmelden bij Opinieland zul je eerst een aantal vragen krijgen. Dit om ervoor te zorgen dat je relevante enquêtes krijgt. 

Toluna

Toluna staat bekend als een online community waar je jouw mening kunt geven. Hier kun je namelijk enquetes invullen voor geld over onderwerpen als politiek, producten, media en leefstijl. 

Het leuke hieraan is dat de resultaten die uit de enquêtes voortkomen ook direct effect hebben op bedrijven en hoe ze producten en diensten uitbrengen. Grote bedrijven als CocaCola, Amazon, Fiat en Expedia zijn dan ook partner van Toluna.

Net als bij Opinieland wordt nadat je aangemeld bent een aantal vragen gesteld om te kijken welke enquêtes bij je passen. Wanneer je kunt beginnen met enquetes invullen duren deze gemiddeld 15 tot 20 minuten. 

Bij Toluna krijg je punten voor elke enquête die je invult. Deze punten kun je inruilen voor cadeaubonnen bij bol.com, Steam, iTunes, Blad Cadeau en Zalando. Daarnaast kun je punten ook inruilen voor geld. 

PanelClix

PanelClix staat bekend als een van de grootste en eerste websites op het gebied van online enquêtes in Nederland. Daarbij heeft de website al meer dan 120.000 gebruikers die online enquetes invullen voor geld, wat al veel zegt. 

Bij de website die sinds 1999 bestaat, spaar je voor punten genaamd Clix. Deze punten ontvang je al zodra je aangemeld bent. Daarnaast krijg je nog eens een extra bonus voor het invullen van je profielkenmerken.

Hierna zul je per ingevulde enquête Clix ontvangen. Hoe meer vragen de enquête heeft, hoe meer Clix je zult ontvangen. Wanneer je saldo op 1000 Clix staat (€ 10,-) kun je een uitbetaling laten doen. Ook kun je nog eens extra bonussen verdienen als je veel enquêtes invult. 

i-Say

De website i-Say is onderdeel van Ipsos, wat een van de grootste onderzoek bureaus ter wereld is. Hierbij zijn een aantal van de grootste bedrijven ter wereld ook klant van Ipsos.

Bij i-Say spaar je voor punten. Hierbij krijg je per enquête uitbetaald op basis van het aantal vragen dat de enquête heeft. De punten die je hebt verdient kun je inwisselen voor cadeaubonnen. Daarnaast kun je een donatie doen voor een goed doel met de gespaarde punten. 

Het is ook mogelijk om in de community van i-Say online peilingen te maken over actuele onderwerpen. Hiermee kun je ook zelf kijken hoe mensen over een bepaald onderwerp denken.

Ook heb je een extra spel genaamd ‘Poll Predictor’. Hiermee is het de bedoeling dat je inschat hoeveel procent van de deelnemers een bepaald antwoord geeft op een vraag. Met dit extra spel kun je extra prijzen winnen. 

Waardevolle Mening

Waardevolle Mening is onderdeel van Dynata. Dit is een groot internationaal marktonderzoek bureau. Wereldwijd heeft het bureau dan ook meer dan 3 miljoen gebruikers die geld verdienen met enquetes invullen.

Bij Waardevolle Mening krijg je een e-mail zodra een enquête beschikbaar is die bij je profiel past. De onderwerpen van deze enquêtes kunnen variëren van zaken als mode tot nieuwe films. Daarbij duren enquêtes gemiddeld 15 tot 20 minuten. 

Gfk Panel

Naast het invullen van enquêtes heeft Gfk Panel een Scan Panel waarbij je punten kunt sparen in ruil voor gegevens van de dagelijkse boodschappen. Hierdoor kun je op meerdere manieren punten sparen in ruil voor geld.

Wanneer je aanmeldt bij Gfk Panel ontvang je een eenmalige bonus van 100 punten. Daarnaast worden er ook regelmatig punten verloot, waarmee je in een keer veel punten kunt verdienen.

Bij 2000 punten kun je de gespaarde punten inwisselen voor een cadeaubon. Deze bon heeft een waarde van € 10,- en kun je inruilen bij bol.com, Pathé, Playstation Store, Google Play, Hema en Ticketmaster.

Quickthoughts App

De laatste optie voor het invullen van enquetes is Quickthoughts App. Met de QuickThoughts-app kun je snel leuke enquêtes invullen, waar je voor betaald krijgt. 

Wel is het een Engelse app wat een nadeel is. Met de app kun je sparen voor bol.com en iTunes cadeaubonnen.

Betaalde Online Enquêtes Conclusie

Met de verschillende opties uit dit artikel kun je geld verdienen met enquetes. Wij raden aan om je aan te melden bij meerdere websites. Hierdoor zul je meer enquêtes kunnen invullen op een dag waarmee je inkomsten ook sneller oplopen. 

Plaats een reactie