Crypto Cursus voor Beginners – 3 Opties

Wanneer je geld wilt verdienen met handelen in cryptocurrency mag een crypto cursus voor beginners natuurlijk niet ontbreken. Maar waarom zou je überhaupt een cursus moeten volgen en welke opties zijn er allemaal?

Daarom zullen we in dit artikel 3 verschillende opties laten zien wanneer je wilt gaan traden in crypto. Deze opties zullen er voor zorgen dat je meer leert over handelen in cryptocurrency, waardoor je sneller geld gaat verdienen. 

Waarom Crypto Cursus voor Beginners volgen?

Waarom zou je überhaupt een crypto cursus voor beginners willen volgen als je ook gewoon vandaag meteen aan de slag kunt gaan? Dat heeft alles te maken met kennis en strategie.

Wanneer je gaat traden in crypto zonder dat je voldoende kennis hebt over cryptomunten en niet over een strategie beschikt, is de kans vrij groot dat je negatieve resultaten zult behalen. In andere woorden zul je bijna altijd geld verliezen, doordat je niet weet wat je doet.

Veel beginners gaan de fout in door te denken dat ze wel eventjes geld zullen maken met cryptomunten en dat het helemaal niet zo moeilijk kan zijn. Deze beginners verliezen bijna altijd geld en stoppen dan ook weer snel met handelen in crypto.

Door een crypto cursus te volgen, voorkom je fouten die beginners maken. Daarnaast zul je met een crypto cursus leren hoe cryptocurrency precies werkt en welke strategieën je kunt gebruiken. Dit maakt een crypto cursus onmisbaar als beginner.

Hoewel de aanschaf van een cursus een investering zal zijn, is het een investering die je terug kan verdienen. Je kunt namelijk beter een cursus kopen om vervolgens geld te verdienen met crypto dan geen cursus kopen en vervolgens juist geld verliezen.

Crypto Cursus voor Beginners

Wanneer je meer wilt leren over cryptocurrency als beginner raden we de volgende drie opties aan. De opties hebben elk andere mogelijkheden, prijzen en voordelen. Hierdoor kun je ontdekken welke crypto cursus voor beginners het beste bij jouw situatie past. 

Crypto Masterclass

Ben je opzoek naar een volledige crypto cursus of wil je graag ook crypto daytraden? Dan is de Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick Suiker een goede optie. De Crypto Masterclass is een volledige videocursus met daarnaast extra e-books.

De cursus bestaat uit twee delen. Hierbij zul je in het eerste deel alles leren over cryptocurrency en in het tweede deel leren om hier geld mee te verdienen. In totaal zijn er meer dan 10 modules waarin verschillende onderwerpen worden behandeld.

Zo zul je onder andere leren over blockchain, crypto kopen en verkopen, ICO’s, crypto trends, risicomanagement, patronenen en nog veel meer! Daarbij heeft elke module uitgebreide video’s en quizes om je kennis te testen.

Ook krijg je toegang tot een online community waar je andere crypto handelaren kunt ontmoeten genaamd ‘The Zone’. Hierdoor maak je kennis met like-minded-people en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen omtrent cryptocurrency.

Naast de video’s, quizes en community krijg je ook nog zes extra e-books die je kunt lezen. Hierbij krijg je de bitcoinbijbel, 12 waardevolle cryptotips voor beginners, een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin, Bitcoin & belasting voor Nederland en België, crypto portfolio en cryptocurrency begrippenlijst.

Alles bij elkaar opgeteld is de Crypto Masterclass een erg goede crypto cursus voor beginners met veel waardevolle informatie. Vooral ook leuk is dat je kennis tussendoor wordt getest door middel van quizes.

De cursus is verder geschikt voor zowel jong als oud. Ook heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen je investering terug te krijgen, mocht de cursus toch niet bevallen. 

Om te kijken of de Crypto Masterclass echt iets voor je is, kun je eerst de gratis crypto training van de Crypto Masterclass volgen. Met deze training van 1,5 uur zul je de beginselen van cryptocurrency leren en jouw eerste cryptomunt kopen. 

Mis deze kans op een gratis training dus niet! Na het volgen van de gratis training kun je kijken of handelen in crypto en de cursus echt bij je past. Daarnaast krijg ook nog eens extra korting op de cursus wanneer je eerst de gratis training hebt gevolgd.

crypto masterclass

Crypto Portfolio

Wil je liever cryptomunten kopen om er vervolgens niet meer naar om te kijken, ook wel traden op lange termijn?

In dat geval is de Crypto Portfolio een aanrader. In deze portfolio worden de tien cryptomunten met de meeste potentie gepresenteerd. Dit zijn cryptomunten die momenteel nog klein zijn en een grote kans hebben om flink in waarde te stijgen.

De personen achter de Crypto Portfolio verrichten honderden uren aan onderzoek om de beste cryptomunten te vinden. Hierbij waren ze ook een van de eerste die AntShares (NEO) en Raiblocks (NANO) hebben ontdekt. Had je toen € 100 geïnvesteerd, dan had dit maar liefst € 100.000 opgeleverd. 

Je hoeft het product maar eenmalig te kopen waarna je levenslang toegang krijgt tot toekomstige updates. De Crypto Portfolio wordt namelijk regelmatig geupdate zodat je continu op de hoogte blijft in welke cryptomunten je het beste kunt investeren.

Ps. Bij aanschaf van de Crypto Masterclass krijg je de Crypto Portfolio gratis!

crypto parels

Crypto Manuals

Op zoek naar een e-book als crypto cursus? Dan is De Cryptomanual een aanrader. De makers achter het product zijn Max Kruisbink en Abe Dijkstra, zij hebben al jaren ervaring met handelen in cryptocurrency.

Met dit e-book zul je tips krijgen om cryptocurrencies te verhandelen, handige investeringsstrategieën voorgeschoteld en krijg je tips over hoe je een gezond crypto-portfolio op kunt bouwen.

Met De Cryptomanual zul je uiteindelijk vooral leren hoe je veelgemaakte beginnersfouten vermijd. Daarnaast zit het product kwalitatief goed in elkaar en is het goedkoper dan andere cursussen. Wel is het product minder uitgebreid dan de Crypto Masterclass.

de cryptomanual crypto cursus voor beginners

Crypto Cursus voor Beginners Conclusie

In dit artikel hebben we drie opties laten zien voor een crypto cursus voor beginners. Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen. 

Wanneer je opzoek bent naar een volledige videocursus kun je het beste beginnen met de Crypto Masterclass. Als je op lange termijn wilt handelen in munten die veel potentie hebben kan juist de Crypto Portfolio wat voor je zijn. Op zoek naar een e-book over cryptocurrency, dan kan De Cryptomanual juist weer een aanrader zijn.

Met deze opties kun je een crypto cursus vinden die het beste bij je past. Welke cursus je ook zult kiezen, uiteindelijk is het volgen van een crypto cursus een goed idee! Je zult beginnersfouten vermijden en leren hoe je succesvol kunt handelen in cryptomunten.

We wensen je alvast veel succes! 🙂

Plaats een reactie