Cursus Crypto Traden – 5 Opties

Je wilt graag geld verdienen met cryptocurrency en daarvoor eerst een cursus volgen. Maar tegenwoordig zijn er zoveel verschillende cursussen, dus waar moet je beginnen? In dit artikel laten we 5 opties voor een cursus crypto traden zien.

Hierbij kijken we ook naar het belang van een cursus en op welk trading platform je het beste kunt beginnen. Hierdoor kun je een snelle start maken in de wereld van cryptocurrency. 

Crypto Traden voor Beginners

Vergeleken met andere financiële markten zijn cryptocurrency erg volatiel. Dit betekent dat de waarde van een cryptomunt erg snel kan stijgen of dalen. Natuurlijk zorgt dit dagelijks voor mooie kansen om geld te verdienen, maar ook voor risico’s als je niet goed weet wat je doet.

Het is bij handelen in cryptocurrency erg belangrijk dat je over voldoende kennis en een strategie beschikt voordat je begint. Als je namelijk niet aan deze voorwaarden voldoet, is de kans groot dat je negatieve resultaten zult behalen.

Om meer te leren over cryptocurrency en de strategieën die je kunt gebruiken is een cursus crypto traden aangeraden.  Hoewel een cursus een investering is, zal het je leren om geld te verdienen met handelen in cryptocurrency. Dit maakt dat een investering op lange termijn geld zal opleveren.

Cursus Crypto Traden

De cursussen uit dit artikel zijn allemaal nederlandstalig. Daarnaast worden de cursussen gegeven door experts op het gebied van cryptocurrency. 

Voordat we de verschillende cursussen voor crypto traden bekijken hebben we eerst een overzicht van de cursussen die je kunt volgen. In de onderstaande tabel hebben we 5 cursus crypto traden opties op een rij staan.

CursusType CursusBeginnen
Crypto MasterclassVolledige videocursusKlik hier voor meer informatie
X10 met cryptoVolledige videocursusKlik hier voor meer informatie
CryptocommunityVolledige videocursusKlik hier voor meer informatie
Crypto PortfolioPortfolioKlik hier voor meer informatie
Cryptocurrencies Best PracticesE-bookKlik hier voor meer informatie

Crypto Masterclass

Wanneer je meteen op zoek bent naar een goede cursus crypto traden raden we de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto aan. Deze videocursus wordt gegeven door de crypto-experts Patrick Suiker en Derek Westera.

Tijdens de cursus zul je alles leren over blockchain, patronen, trends, verhandelen van cryptomunten, risicomanagement en natuurlijk nog veel meer! Daarnaast wordt de kennis die je leert in de verschillende modules getest door middel van quizes.

De Crypto Masterclass bestaat uit twee delen. In het eerst deel zul je alle belangrijke kennis omtrent cryptocurrency leren. Met deze kennis zul je in het tweede deel leren hoe je geld kunt verdienen met handelen in crypto.

Ook krijg je toegang tot een exclusieve community genaamd ‘The Zone’. Dit is een plek waar je andere handelaren kunt ontmoeten. Tevens kun je hier ook gemakkelijk vragen stellen, die meestal snel zijn beantwoord.

Naast de video’s, community en quizzes krijg je ook nog zes extra e-books die je kunt lezen. Hierbij krijg je de bitcoinbijbel, 12 waardevolle cryptotips voor beginners, een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin, Bitcoin & belasting voor Nederland en België, crypto portfolio en cryptocurrency begrippenlijst.

Via de onderstaande knop kun je eerst de gratis training van de Crypto Masterclass volgen. Hierdoor kun je erachter komen of handelen in cryptocurrency wel of niet bij je past. Na het volgen van de gratis training kun je de cursus aanschaffen met 50% korting. 

Type: Volledige videocursus

Gemaakt door: Patrick Suiker en Derek Westra

Onze score: 9,5 / 10

crypto masterclass

X10 met crypto

Een andere goede videocursus is X10 met crypto van Beleggen.com. Deze videocursus wordt gegeven door beleggingsexpert Harm van Wijk en Jan Robert Schutte van CryptoAcademy.

De cursus heeft het doel om binnen een jaar tijd met een belegging in cryptocurrency x10 te gaan. Hierbij krijg je een 6-weekse online beginnerscursus om geld te verdienen met crypto. Hierdoor leer je alles wat je moet weten over cryptocurrency.

Naast dat je leert om zelfstandig te handelen in cryptomunten krijg je ook advies door middel van onderzoeksrapporten en 3 crypto portfolios zowel gericht op trading als staking. Hierdoor weet je precies welke posities Harm en Jan zelf innemen.

Verder komt de cursus met 2 jaar VIP-toegang voor mijn.beleggen.com, toegang tot CryptoAcademy membershipsite en Live Q&A’s waar je vragen kunt stellen. Dit maakt dat X10 met crypto net als de Crypto Masterclass een zeer uitgebreide videocursus is.

Type: Volledige videocursus

Gemaakt door: Harm van Wijk en Jan Robert Schutte

Onze score: 9 / 10

x10 met crypto

Cryptocommunity

De laatste videocursus die we aanraden is Cryptocommunity. Deze videocursus is opgezet door Max Kruisbrink, Abe Dijkstra en Maarten Oostland. Samen hebben deze heren al meer dan vijftien jaar ervaring met cryptocurrency.

Waar andere cursussen ook inzicht bieden in de algemene kennis van cryptocurrency, richt deze videocursus zich vooral op de handel van cryptocurrency. Hierbij leer je veel over investeren, onderzoeken en het managen van een portfolio.

Naast de cursus krijg je toegang tot vijf waardevolle e-books. Dit zijn de cryptomanual, checklist crypto spotten, quick start manual, free manual en crypto portfolio tracker. Hierdoor kun je naast het volgen van de video’s ook genoeg lezen.

Zoals de naam het eigenlijk al weggeeft krijg je toegang tot een grote community van crypto handelaren. Hier kun je vragen stellen en met andere handelaren praten over strategieën en munten met veel potentie.

Type: Volledige videocursus 

Gemaakt door: Max Kruisbrink, Abe Dijkstra en Maarten Oostland

Onze score: 8 / 10

cryptocommunity cursus crypto trading

Crypto Portfolio

Wanneer je liever cryptomunten wilt aankopen en daar vervolgens niet meer naar wilt omkijken kun je het beste de Crypto Portfolio aanschaffen. In deze portfolio van AllesOverCrypto ontdek je de 10 cryptomunten met de meeste potentie.

Dit zijn cryptomunten die momenteel nog klein zijn maar een grote kans hebben om in de toekomst te gaan stijgen in waarde. Op basis van honderden uren onderzoek zijn deze munten gekozen en verwerkt in de Crypto Portfolio.

Het fijne van dit product is dat het continu geupdate wordt. Het kan namelijk dat over een paar maanden andere munten meer potentie tonen. Na aankoop van het product krijg je levenslang toegang tot toekomstige updates zonder extra kosten.

(Bij aankoop van de Crypto Masterclass krijg je ook gratis toegang tot de Crypto Portfolio)

Type: Portfolio

Gemaakt door: Patrick Suiker en Derek Westra

Onze score: 9 / 10

crypto parels

Cryptocurrencies Best Practices

Zoek je geen uitgebreide videocursus of portfolio maar liever een e-book? Dan is het e-book Cryptocurrencies Best Practices een aanrader. De makers achter het product zijn Max Kruisbink en Abe Dijkstra.

Met dit e-book zul je tips krijgen om cryptocurrencies te verhandelen, handige investeringsstrategieën voorgeschoteld en krijg je tips over hoe je een gezond crypto-portfolio op kunt bouwen.

Met De Cryptomanual zul je uiteindelijk vooral leren hoe je veelgemaakte beginnersfouten vermijd. Daarnaast zit het product kwalitatief goed in elkaar en is het goedkoper dan andere cursussen. Wel is het product een stuk minder uitgebreid dan de drie videocursussen die eerder genoemd zijn.

(Bij aankoop van de Cryptocommunity krijg je ook gratis toegang tot de Cryptocurrencies Best Practices)

Type: E-book

Gemaakt door: Max Kruisbrink en Abe Dijkstra 

Onze score: 7 / 10

de cryptomanual crypto cursus voor beginners

Crypto Trading Platform

Natuurlijk kun je niet in cryptocurrency handelen met alleen een cursus crypto traden. Om te handelen heb je natuurlijk ook een handelsplatform nodig. Dit is de plek waar je cryptomunten kunt kopen en verkopen.

Wij raden hiervoor Bitvavo aan. Dit handelsplatform staat bekend als de grootste en goedkoopste van Nederland. Als je hier meer over wilt weten neem dan zeker eens een kijkje in onze Bitvavo Review.

Via de onderstaande knop kun je een account aanmaken bij Bitvavo. Hiermee maak je ook meteen gebruik van de welkomstaanbieding waarbij je de eerste 7 dagen geen handelskosten hoeft te betalen over de eerste € 1000,-.

Cursus Crypto Traden Conclusie

In dit artikel hebben we vijf opties voor een cursus crypto traden laten zien. Daarnaast hebben we ook een crypto trading platform aangeraden waarop je kunt beginnen met het handelen in cryptocurrency.

Zoals eerder gezegd in dit artikel is het belangrijk dat je altijd over genoeg kennis en een strategie beschikt voordat je gaat handelen in cryptocurrency. Door een cursus crypto traden te volgen zijn de kansen op succes een stuk hoger en zul je daarmee ook sneller geld gaan verdienen.

Plaats een reactie