Cursus Daytraden voor Beginners

Daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt is tegenwoordig een populaire manier om geld te verdienen. Veel daytraders verdienen daarmee dan ook veel geld. Wel is het zo dat je de juiste kennis nodig hebt om te beginnen met daytraden. Daarom kijken we in dit artikel naar een goede cursus daytraden voor beginners.

Met zo een cursus leer je namelijk alles over daytraden. Dit heeft als voordeel dat je al de juiste kennis hebt voordat je begint met daytraden. Hierdoor weet je zeker dat je succesvolle trades gaat maken.

In dit artikel zullen we ook kijken naar wat daytraden is, of je er rijk mee kunt worden, strategieën voor daytraden, ervaringen en de cursus daytraden voor beginners die we aanraden.

Wat is daytraden?

Daytraden wordt gedefinieerd als de aan- en verkoop van een aandelen binnen één handelsdag. Je kunt op bijna elke markt wel daytraden, maar komt vooral voor op de valutamarkten (forex) en aandelenmarkten. 

Daytraders hebben vaak veel kennis over de verschillende markten. Ook maken ze gebruik van hefboomwerkingen en profiteren ze van kleine prijsbewegingen in volatiele aandelen of valuta’s.

Vaak koop en verkoop je bij daytrading veel verschillende aandelen op een enkele dag. Daarbij is het erg populair om te daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Dit doen daytraders vaak tussen 15.00 en 22.00, aangezien dan de Amerikaanse aandelenmarkt het meest actief is.

Rijk worden met daytraden

Nu is je vraag misschien of je rijk kunt worden met daytraden. Ja, dat is zeker mogelijk! Echter, vereist het aan aantal eigenschappen die je moet hebben.

Ten eerste moet je genoeg kennis hebben. Als je gaat traden zonder kennis weet je niet wat je doet. Dit met als gevolg dat je al snel verkeerde trades gaat maken en geld verliest. Daarom zul je ook altijd eerst een cursus daytraden voor beginners moeten volgen wanneer je geld wilt verdienen met daytraden.

Ten tweede heb je discipline nodig. Wanneer een daytrader een strategie heeft moet die zich daar ook aan houden. Ook wanneer een trade de verkeerde kant op gaat moet een daytrader de discipline hebben om op het juiste moment uit de trade te stappen.

Ten derde heb je natuurlijk ervaring nodig. Dit kan ook worden bereikt met een cursus daytraden. Bij bijvoorbeeld de Day Trading Masterclass 2.0 kun je samen live traden met een professional. Hierdoor zul je ervaring opbouwen terwijl je goede trades maakt.

Uiteindelijk zul je nooit met iedere trade winst gaan maken. Je zult trades hebben waarmee je in een klap veel geld verdient en trades hebben waarbij je geld verliest. Het blijft belangrijk dat je uiteindelijk meer winstgevende trades hebt gemaakt dan verliesgevende.

Daytrading strategie

Wanneer je gaat daytraden is het belangrijk om een strategie te hebben en die je dan ook consequent gebruikt. Dit is belangrijk omdat daytraders die zonder plan werken bijna altijd geld verliezen. 

Traden met indicatoren

Veel daytraders maken met hun strategie gebruik van technische indicatoren. Deze indicatoren bestaan uit een serie datapunten waarmee een daytrader de koersbewegingen probeert te voorspellen.

indicatoren daytraden

Voorbeelden van technische indicatoren zijn:

  • Moving Average (MA);
  • Relative Strength Index (RSI);
  • Fibonacci indicator;
  • MACD-indicator;
  • Bollinger Bands.

Reageren op nieuws

Daytraders letten ook vaak op belangrijk nieuws van de beurs. Wanneer een bedrijf bijvoorbeeld hun jaarcijfers bekend maakt heeft dit vaak meteen effect op de koers van een aandeel.

Ook bij ander belangrijk nieuws van een bedrijf kan dit effect hebben op de koers, waarvan een daytrader kan profiteren. Wel is het zo dat je snel moet reageren op belangrijk nieuws. Wanneer je iets pas de volgende dag in de krant leest is het al te laat.

Cursus Daytraden ervaringen

Voorbeeld van een daytrader is Kevin Timmer. Hij is in 2014 begonnen met daytraden op de Amerikaanse aandelenbeurs. Dit doet hij in de avonduren wanneer de Amerikaanse markt geopend is. Dit heeft als voordeel dat je veel tijd overdag hebt.

Met zijn successen is Kevin tegenwoordig fulltime day trader. Hierdoor hoeft hij niet voor een baas te werken en bepaald hij zelf wanneer die werkt. 

Met de jarenlange ervaring heeft Kevin ook een eigen videocursus voor beginners gemaakt. Dit is de Day Trading Masterclass 2.0.

Cursus daytraden voor beginners: Day Trading Masterclass 2.0

Zoals eerder aangegeven is kennis en ervaring erg belangrijk wanneer je geld wilt verdienen met daytraden. Daarom raden we de Day Trading Masterclass 2.0 aan van Kevin Timmer.

Met de cursus krijg je levenslang toegang tot 12 uur aan video’s waarin je alles leert over daytraden. Ook krijg je toegang tot een actieve community die met elkaar trade ideeën en analyses uitwisselen.

Daarnaast krijg je bij aanschaf van de cursus een maand lang gratis toegang tot live trading sessies. Deze vinden dagelijks van 15.00 tot 22.00 plaats. Bij deze sessies kun je live zien welke trades je het beste kunt maken. Hierdoor kun je ervaring opbouwen terwijl je gelijk succesvolle trades maakt.

Als je uiteindelijk geld wilt verdienen met daytraden is het belangrijk dat je actie onderneemt. Je moet natuurlijk zelf gaan traden en je account laten groeien. Met de cursus zorg je er dus voor dat je succesvol wordt met daytraden en over de juiste kennis beschikt.

Met de onderstaande knop maak je gebruik van de tijdelijke actie! Wacht dus niet langer en begin snel met de Day Trading Masterclass 2.0.

daytrading masterclass banner

Plaats een reactie