Day Trading Masterclass Review en Ervaring [2021]

Op VerdienExpert.nl zijn verschillende cursussen te vinden om geld te verdienen op het internet. Als je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je waarschijnlijk op zoek gegaan naar reviews en ervaringen over de Day Trading Masterclass.

Je bent zeker niet de enige die op zoek is gegaan. De Day Trading Masterclass van Kevin Timmer, is tegenwoordig razend populair. Op deze pagina zul je onze mening en ervaring lezen over de Day Trading Masterclass. 

Met de Day Trading Masterclass leer je alles wat je moet weten over daytraden. Dit is belangrijk omdat je zonder strategie en kennis vrijwel zeker negatieve resultaten zult behalen. 

Juist daarom heeft de Day Trading Masterclass een grote meerwaarde om ervoor te zorgen dat jij juist positieve resultaten zult behalen met daytraden.

Op de volgende pagina vertellen we hier meer over! 

Wie is Kevin Timmer nou eigenlijk?

Laten we eerst een korte introductie geven over de man die achter de Day Trading Masterclass zit. Het is natuurlijk wel fijn om te weten wie de maker van de cursus is. 

Kevin Timmer, is in 2014 begonnen met daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Dit om vervanging te zoeken voor het werk dat hij destijds had. 

Omdat het daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt goed beviel, is Kevin Timmer al snel fulltime trader geworden. Dit doet hij inmiddels al vier jaar, waardoor hij over veel ervaring beschikt.

Het doel van Kevin Timmer, is om openheid te creëren binnen de trading community en daarbij studenten op te leiden om fulltime trader te worden. Vandaar dat hij is begonnen met de Day Trading Masterclass.

Inmiddels is de community van de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer, uitgegroeid tot de grootste daytrading community van Nederland en België.

kevin timmer instagram day trading masterclass

Je zult misschien de vraag hebben of Kevin Timmer betrouwbaar is. Nou, Kevin is betrouwbaar en hij is écht iemand die weet waar hij het over heeft. Daarbij heeft hij ook zijn eigen YouTube kanaal en is hij te gast geweest bij BNR’s Big Five podcast

Ook staat Kevin Timmer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dit onder de handelsnaam OD BASE B.V. met KvK nummer 66022460.

Wat is de Day Trading Masterclass?

Voordat we onze ervaring vertellen over de Day Trading Masterclass, zullen we eerst uitleggen wat de cursus precies inhoudt. Met de cursus zul je leren daytraden, ofwel daghandelen op de Amerikaanse aandelenmarkt

De reden dat dit op de Amerikaanse aandelenmarkt wordt gedaan, is omdat op deze markt dagelijks de meeste kansen liggen. Daarnaast heeft de Amerikaanse aandelenmarkt gunstige tijden doordat de markt dagelijks van 15.00 tot 22.00 is geopend. Hierdoor heb je de rest van de dag genoeg tijd voor andere dingen.

De Day Trading Masterclass geeft je toegang tot 12 uur videocursus over daytraden. Daarbij zul je 4 bewezen daytrading strategieën leren. Ook krijg je toegang tot een grote community aan daytraders en studenten, waarin onderling waardevolle informatie wordt gedeeld.

Tot slot heeft de Day Trading Masterclass dagelijks live daytrading sessies. Hierbij kun je als het ware live meekijken met succesvolle daytraders. De Day Trading Masterclass zult je dus alles leren om dagelijks geld te verdienen met daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt. 

Voor wie is de Day Trading Masterclass geschikt?

Daytraden kan best uitdagend zijn doordat je gaat handelen met eigen geld. Dit brengt natuurlijk risico’s met zich mee. Daarom is het belangrijk om over een goede daytrading strategie en voldoende kennis te beschikken. 

De Day Trading Masterclass is geschikt voor degene die graag een extra inkomen wilt opbouwen vanachter de computer. Ook is de cursus geschikt wanneer je vervanging wilt van huidige baan of locatie onafhankelijk wilt worden.

Ook wanneer je weinig tijd hebt, is de Day Trading Masterclass geschikt. Veel cursisten doen namelijk naast daytraden nog een opleiding of hebben een vaste baan. Je kunt daarbij al daytraden met een paar uur per week.

Day Trading Masterclass ervaring

Zelf heb ik Kevin Timmer via zijn YouTube kanaal leren kennen. Hier bekeek ik al regelmatig video’s waarin Kevin aan het daytraden was. Daardoor heb ik besloten om eens naar zijn cursus te kijken.

De investering van de Day Trading Masterclass was eerst een drempel om te beginnen. Toch heb ik besloten om te beginnen met de cursus omdat ik de positieve resultaten bij andere deelnemers zag. 

resultaten day trading masterclass

Eenmaal begonnen kreeg ik meteen toegang tot de volledige cursus en ging ik aan de slag. Het viel meteen op dat de cursus goed is georganiseerd en de video’s makkelijk te volgen zijn. Daarbij is het ook fijn dat je de cursus op eigen tempo kunt volgen.

Ook krijg je bij aanschaf van de cursus gratis toegang tot één maand live daytrading sessies. Hierdoor kun je dagelijks van 15.30 tot 22.00 live meekijken met een professionele daytrader van de Day Trading Masterclass. Naast dat dit leerzaam is, zorgt het ervoor dat je steeds meer zult leren over daytraden.

Wat mij ook goed bevalt is de community waar je toegang tot krijgt bij de cursus. Hierdoor heb je direct contact met medestudenten en daytraders, waardoor je elkaar kunt helpen en ondersteunen.

Day Trading Masterclass review

Zoals je misschien kunt merken ben ik erg positief over de Day Trading Masterclass. Ik heb namelijk ervaren dat het mogelijk is om met daytraden een extra inkomen op te bouwen.

Daarnaast is de cursus een must-have omdat het ervoor zorgt dat je niet zonder strategie gaat daytraden en daarmee geld verliest. Hierdoor betaald de Day Trading Masterclass als het ware zichzelf terug.

Naar mijn mening is de cursus alleen geschikt voor mensen die echt gemotiveerd zijn om hun leven te veranderen. Je zult immers zelf actie moeten ondernemen. 

Wanneer dit het geval is, kun je met de Day Trading Masterclass grote successen behalen en een extra inkomen opbouwen.

Voor- & Nadelen

Aan de Day Trading Masterclass heb ik de volgende voor- en nadelen ondervonden.

  • Complete cursus van A tot Z met 12 uur videomateriaal;
  • Toegang tot een grote community van daytraders;
  • Live trading sessies;
  • Coachingsessies met Kevin Timmer;
  • Vanuit huis een extra inkomen opbouwen
  • Garantieperiode van 14 dagen;
  • Bij aankoop van de cursus krijg je ook nog eens 3 extra bonussen;
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Je hebt doorzettingsvermogen nodig;
  • Succes ligt in je eigen handen.

Day Trading Masterclass prijs en korting

De prijs voor de Day Trading Masterclass ligt tijdelijk op € 497,- in plaats van € 997,-. 

Bij aanschaf van de cursus krijg je ook een maand gratis toegang tot live trading sessies. Daarna kosten deze sessies € 99,- per maand. Deze kosten heb je vaak na 2 trades terugverdient. Het maandelijkse abonnement voor de live trading sessies is op ieder moment opzegbaar, wanneer je liever zelfstandig aan de slag gaat.

Vergeleken met andere cursussen heeft de Day Trading Masterclass een zeer aantrekkelijke prijs. Vaak liggen de prijzen voor cursussen over daytrading rond de € 2000,-.

Met de onderstaande knop maak je gebruik van de tijdelijke actie. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog!

daytrading masterclass banner

Voor 95% van de mensen is dit het einde van hun kennismaking met daytraden.

Onderzoek wijst helaas uit dat de meeste mensen goede kansen op een betere toekomst wel zien, maar nooit actie ondernemen. De informatie en middelen zijn beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Kun je de cursus volgen als je weinig tijd hebt?

Ja, zeker! Veel studenten van de Day Trading Masterclass volgen nog een opleiding of hebben een vaste baan. Je kunt al daytraden met een paar uur per week. Dit doordat de Amerikaanse aandelenmarkt grotendeels ‘s avonds is geopend.

Waarom wordt er gehandeld op de Amerikaanse aandelenmarkt?

Op de Amerikaanse aandelenmarkt komen dagelijks de meeste kansen voor vergeleken met andere financiële markten. Daarnaast heeft de markt gunstige openingstijden voor ons als Nederlanders.

Hoe werkt de gratis maand live trading sessies?

Bij aanschaf van de cursus krijg je beschikking tot een maand lang gratis live trading sessies. Je kunt zelf bepalen wanneer de maand ingaat. Hierdoor kun je eerst de tijd nemen om de cursus door te nemen voordat je de maand activeert.

Waarom zal deze cursus specifiek mij helpen?

Met de cursus zul je ervoor zorgen dat je niet zonder kennis en strategie gaat daytraden. Dit leidt namelijk bijna altijd tot negatieve resultaten. Door de cursus te volgen, zorg je ervoor dat je succesvol kunt daytraden en daarmee een extra inkomen kunt opbouwen.