Enquêtes invullen voor Geld

Je kunt tegenwoordig online geld verdienen door enquêtes in te vullen. Hierbij beantwoord je verschillende vragenlijsten van bedrijven en overheden. Daarmee kun je dus enquêtes invullen voor geld.

In dit artikel gaan we kijken naar hoe geld verdienen met enquêtes werkt, hoeveel je ermee kunt verdienen, of online enquêtes betrouwbaar zijn en op welke websites je online enquêtes kunt invullen.

Hoe werkt geld verdienen met enquêtes?

Online kun je op websites geld verdienen door enquêtes in te vullen. Op de meeste van dit soort websites, moet je vaak eerst een account aanmaken om te beginnen.

hoe werkt geld verdienen met enquetes

Wanneer je eenmaal een account hebt, kun je beginnen met enquêtes invullen voor geld. Deze enquêtes zijn meestal in een menu te vinden en bieden vaak verschillende soorten beloningen aan. 

Je hebt verschillende soorten enquêtes:

  • Enquêtes waarbij je een vast bedrag krijgt betaald;
  • Enquêtes waarbij je kunt sparen voor een cadeau;
  • Kansspel enquêtes, waarbij je kans maakt op verschillende prijzen.

Wanneer je geld wilt verdienen met enquêtes is het aan te raden om je te richten op de enquêtes waarbij je een vast bedrag krijgt betaald.

Vaak hebben enquête websites een minimum bedrag dat je moet halen, om uitbetaald te worden. Dit ligt vaak tussen de vijf en tien euro. Wanneer je het minimumbedrag hebt behaald kun je het bedrag laten uitbetalen. Afhankelijk van de website waarop je enquêtes invult, kunnen de manieren van uitbetalen verschillen.

Het is ook belangrijk om te weten dat er op veel websites een minimumleeftijd geldt om deel te nemen. Deze ligt vaak tussen de zestien en achttien jaar.

Hoeveel kun je verdienen met enquêtes invullen?

Wanneer je enquêtes invult voor geld, hoef je geen vetpot te verwachten. Voordat je uitbetaald wordt moet je namelijk redelijk wat enquêtes invullen. Daarnaast bouw je geen passief inkomen op.

Als je echter, regelmatig enquêtes invult, kun je al snel een paar honderd euro per maand verdienen. Hiervan kun je natuurlijk niet leven, maar als je enquêtes invult voor extra inkomen is dit zeker geen verkeerd bedrag.

Is online enquêtes invullen voor geld betrouwbaar?

Geld verdienen met enquêtes is zeker betrouwbaar. Het is daarmee ook een eenvoudige en laagdrempelige manier om geld te verdienen.

Wel raden we je aan om op de volgende zaken te letten:

  • Kijk of de site van het bedrijf er netjes en betrouwbaar uitziet;
  • De deelname aan de enquête website moet gratis zijn. Het zou immers raar zijn als je moet betalen om enquêtes in te vullen;
  • De enquête website biedt realistische vergoedingen aan. 

Waar kun je enquêtes invullen voor geld?

Op het internet zijn tegenwoordig veel websites waar je enquêtes kunt invullen voor geld. Daarom laten we hier vijf goede opties zien waar je dit kunt doen.

Opinieland

De eerste website waarop je enquêtes kunt invullen is Opinieland. Het aanbod van enquêtes dat op Opinieland beschikbaar is, varieert wekelijks. Hierdoor kun je elke week verschillende enquêtes krijgen. 

Het is daarnaast ook mogelijk om enquêtes in te vullen op je mobiel of tablet. Hierdoor kun je ook onderweg of in de trein geld verdienen met enquêtes. Wanneer je aangemeld bent bij Opinieland zul je eerst een aantal vragen krijgen. Dit is om ervoor te zorgen dat je relevante enquêtes krijgt die je kunt invullen.

Bij Opinieland kun je uitbetaald worden via PayPal. Daarnaast kun je gespaarde punten inruilen voor cadeaubonnen bij Blokker, Bol, iTunes, Coolblue, Zalando, Wehkamp, MediaMarkt, VVV en Hema. 

Toluna

Toluna is een online gemeenschap waar je enquêtes in kunt vullen. De mening die je geeft heeft bij Toluna ook direct effect op bedrijven en hoe ze hun diensten en producten uitbrengen. De enquêtes gaan over verschillende onderwerpen zoals: producten, politiek, levensstijl en media.

Bij Toluna wordt aan het begin van elke enquête een aantal vragen gesteld. Dit is om te bepalen of je in de juiste doelgroep van de enquête hoort. Wanneer dit het geval is, kun je de enquête volledig invullen. Bij Toluna duren de enquêtes gemiddeld 15 tot 20 minuten. 

Door enquêtes in te vullen bij Toluna, spaar je voor punten. Deze punten kun je inruilen voor geld en cadeaubonnen bij webwinkels. Hieronder vallen Bol, Steam, ITunes, Zalando, Decathlon en Blad Cadeau.

i-Say

De online enquête community i-Say is onderdeel van Ipsos, wat een van de grootste marktonderzoek bedrijven ter wereld is. Daarbij heeft Ipsos meer dan 5000 klanten, waar ook zeer grote bedrijven tussen zitten.

Wanneer je enquêtes invult bij i-Say spaar je voor punten. De punten die je krijgt voor een enquête hangt af van verschillende factoren, waaronder de lengte van de enquête. De punten die je verdient, kun je bij i-Say inwisselen voor cadeaukaarten en donaties aan het goede doel. 

Bij i-Say is er ook nog een extra spel genaamd “Poll Predictor”. Hierbij is het de bedoeling dat je zo nauwkeurig mogelijk inschat welk percentage deelnemers een bepaald antwoord gaf op een vraag. Met Poll Predictor heb je kans om hiermee extra prijzen te winnen.

PanelClix

PanelClix heeft al meer dan 120.000 gebruikers die online enquêtes invullen voor geld. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en was een van de eerste online enquête websites in Nederland. Daarmee hebben ze dus veel actieve leden, wat al veel zegt.

Bij PanelClix spaar je voor punten. Daarbij krijg je wanneer je voor het eerst aangemeld bent een bonus van 150 clix. Daarnaast krijg je ook nog eens punten voor het invullen van je profielkenmerken.

Vanaf 1000 clix (€ 10,-) kun je de punten laten omzetten naar geld. Daarnaast kun je ook nog eens extra bonussen krijgen als je veel punten bij elkaar spaart. De uitbetalingstijd bij PanelClix ligt rond de vier dagen, wat redelijk snel is. 

GfK Panel

Bij GfK Panel kun je verschillende online enquêtes invullen voor geld. Naast enquêtes heeft GfK Panel ook een Scan Panel. Hierbij kun je punten sparen in ruil voor gegevens over je dagelijkse boodschappen.

Wanneer je op GfK panel 2000 punten hebt gespaard kun je de punten inwisselen voor een cadeaubon ter waarde van € 10,-. Dit onder andere bij Bol, Ticketmaster, Pathé, Playstation, Google Play en Hema.

Je krijgt ook 100 punten cadeau wanneer je voor het eerst aanmeldt bij GfK Panel. Ook worden er punten verloot, waardoor je in een keer veel punten kunt verdienen.

Plaats een reactie