Geld Verdienen met Internet

Als je op deze pagina terecht bent gekomen wil je waarschijnlijk geld verdienen met internet. Online geld verdienen is namelijk een geweldige manier om vanuit huis een extra inkomen op te bouwen.

Daarnaast ben je niet afhankelijk van een baas en een vaste baan wanneer je geld verdient met het internet. Daarmee geeft het internet je de mogelijkheid om zelfstandig succesvol te worden in het leven.

Maar alleen de personen die ook ECHT actie ondernemen zullen hun geld verdienen op het internet. In dit artikel geven we voor die personen 5 bewezen methodes. Daarnaast geven we ook hulpmiddelen om meer te leren over een bepaalde methode.

Hoe verdien je geld met het internet?

Voordat we 5 bewezen methodes laten zien om online geld te verdienen, zullen we eerst uitleggen hoe het werkt. 

Je zult namelijk niet zomaar geld verdienen op het internet. Als eerst is het belangrijk om een methode te vinden die goed bij jou past. Sommige personen gaan liever aan de slag met een webwinkel, terwijl andere liever gaan daytraden. 

Zoek daarom altijd een methode waar je naast geld verdienen ook motivatie uit kunt halen. Wanneer je namelijk een methode kiest waar je echt gemotiveerd voor bent, zal het makkelijker worden om succes te behalen.

hoe verdien je geld met internet

Naast het kiezen van de juiste methode is kennis van groot belang. Zonder over voldoende kennis te beschikken zul je bijna altijd negatieve resultaten behalen.

Daarom is het van belang dat je zoveel mogelijk leert over een methode. Denk hierbij aan boeken, video’s en online cursussen.

Wees daarbij ook niet bang om in een cursus te investeren. Met een cursus zul je namelijk veel leren over een methode, waardoor je sneller positieve resultaten zult behalen. 

Uiteindelijk kun je een investering in een cursus vaak dubbel en dwars weer terugverdienen met de nieuwe kennis die je uit een cursus leert..

“Onderzoek wijst helaas uit dat de meeste mensen goede kansen op een betere toekomst wel zien, maar nooit actie ondernemen. De informatie en middelen zijn beschikbaar.”

Geld verdienen met internet

Tegenwoordig verdienen mensen over de hele wereld geld met het internet. Dit met verschillende methodes. Daarom laten we 5 bewezen methodes zien waarmee jij online geld kunt verdienen.

Affiliate Marketing

Met affiliate marketing promoot je andermans producten in ruil voor een vergoeding. Dit door bijvoorbeeld een review te maken over een product. Wanneer je vervolgens een product succesvol promoot ontvang je een commissie. 

Je kunt affiliate marketing eigenlijk zien als een soort digitale marketing. Hierbij is het voordeel dat je zelf geen producten hoeft te hebben en ook geen klantenservice hoeft uit te voeren. Ook is affiliate marketing een goede methode om passief inkomen op te bouwen.

De soorten producten die je kunt promoten met affiliate marketing zijn onbeperkt. Zo kun je onder andere vakanties, boeken, elektronica en verzekeringen promoten afhankelijk van het affiliate netwerk.

Wanneer je met affiliate marketing wilt beginnen raden we de Affiliate Marketing Revolutie aan. Met deze videocursus van Jacko Meijaard zul je leren om een affiliate marketing website te bouwen.

Daarnaast heeft de Affiliate Marketing Revolutie ook een uitgebreid ledenforum. Hierdoor ben je gelijk in contact met andere affiliate marketeers en cursisten. Dit is erg handig wanneer je ergens vastloopt of gewoon een vraag hebt.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie.

Producten verkopen op Bol.com

Wist je dat je zelf ook producten kunt verkopen op bol.com. In totaal wordt namelijk 50% van alle producten op bol.com verkocht door andere partijen dan bol.com zelf. Dit geeft de mogelijkheid om geld te verdienen met internet via bol.com.

Het mooie is dat het platform van bol.com veel mogelijkheden heeft. Zo is het mogelijk om de logistiek volledig via bol.com te regelen of zelf producten te verzenden tegen extra voordelige tarieven. 

Ook is het een groot voordeel dat je geen eigen webshop hoeft te bouwen en daarmee het bereik aan klanten van bol.com kunt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het verkopen van producten makkelijker wordt.

verkopen op bol

Wanneer je producten op bol.com wilt verkopen raden we BolMastery aan. In deze videocursus legt Izzy Bokhove alles uit over producten verkopen op bol.com om daarmee geld te verdienen.

De cursus heeft inmiddels al meer dan 800 actieve studenten. Daarbij hebben ook al veel studenten hun vaste baan opgezegd naar aanleiding van hun successen.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de Bol Mastery.

Daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt

Ook daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt is een goede methode om thuis geld te verdienen met internet. Bij deze methode daghandel je tussen 15.00 en 22.00 op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Deze markt biedt namelijk dagelijks de meeste kansen om winstgevende trades te maken vergeleken met andere financiële markten. Daarbij heeft de markt ook ideale tijden, waardoor je overdag nog andere dingen kunt doen.

Het is wel erg belangrijk dat je niet zonder strategie en kennis gaat daytraden. Dit omdat je dan vrijwel zeker negatieve resultaten zult behalen.

Wanneer je wilt beginnen met daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt raden we de Day Trading Masterclass aan. Deze videocursus is gemaakt door Kevin Timmer, een daghandelaar met al meer dan 6 jaar ervaring. 

De videocursus heeft meer dan 12 uur aan lesmateriaal en leert je 4 bewezen daytrading strategieën waarmee je kunt gaan handelen. Daarnaast beschikt de Day Trading Masterclass over de grootste daytrading community van Nederland en Belgie. 

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de Day Trading Masterclass.

Cryptocurrency

Naast daytraden in aandelen kun je ook handelen in cryptocurrency. Deze methode voor online geld verdienen is afgelopen jaren razend populair geworden. Hierbij hebben ook veel personen kapitalen verdient aan cryptocurrency door slim te handelen.

Vergeleken met aandelen heeft cryptocurrency een hogere volatiliteit. Dit betekent dat de koersen van cryptocurrency sterk fluctueren, hierdoor kun je snel geld verdienen, maar ook verliezen.

Net als bij daytrading is het daarom belangrijk dat je niet zomaar in cryptocurrency gaat handelen zonder kennis en strategie. Hiermee zul je namelijk vrijwel altijd negatieve resultaten behalen.

cryptocurrency handelen

Wanneer je geld wilt verdienen met cryptocurrency raden we de Crypto Masterclass aan. Met deze videocursus zul je alles leren om succesvol te handelen in cryptomunten. 

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de gratis training van de Crypto Masterclass.

Social Media Marketing Bureau starten

De laatste methode om geld te verdienen met internet is door middel van een social media marketing bureau (SMMB). Dit is een bedrijf dat de social media verzorgt voor externe partijen.

Bij een social media marketing bureau is het doel om uiteindelijk meer bezoekers, leads en verkopen te genereren voor een externe partij. Voor dit werk zul je uiteindelijk een vergoeding krijgen van de externe partij.

Wanneer je een social media marketing bureau wilt starten is het wel belangrijk dat je niet bang bent om bedrijven te benaderen. Daarmee heb je zelf dus de nodige sociale vaardigheden nodig.

Wanneer je wilt beginnen met een social media marketing bureau raden we de SMMB Masterclass aan. Dit is een 6-weekse training waarmee je leert om een eigen social media marketing bureau te starten en deze vervolgens te schalen.

De cursus wordt gegeven door Boyd Hoek die zelf een succesvol social media marketing bureau heeft. Daarbij zijn er ook elke week coaching calls met Boyd persoonlijk.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de SMMB Masterclass.

Waarom starten met online geld verdienen

Met de 5 methodes die we in dit artikel hebben laten zien kun je zelf geld verdienen met het internet. Wel is het belangrijk dat je zelf actie onderneemt en begint.

Om nog wat extra motivatie te geven laten we een aantal redenen zien waarom je vandaag nog moet starten met online geld verdienen.

  • Niet meer afhankelijk zijn van een baas en een vaste baan;
  • De mogelijkheid om een passief inkomen op te bouwen;
  • Vanuit huis werken;
  • Flexibiliteit;
  • Eindeloze mogelijkheden.