Geld Verdienen naast je Baan

Geld verdienen naast je baan geeft de mogelijkheid om een extra inkomen op te bouwen. Daarom laten we in dit artikel zeven verschillende methodes zien waardoor je vanuit huis geld kunt verdienen.

Aan het einde van dit artikel weet je precies welke mogelijkheden er zijn.

Waarom geld verdienen naast je baan?

Tegenwoordig heb je veel verschillende methodes om geld te verdienen naast je baan. Dit geeft de mogelijkheid om maandelijks een extra inkomen op te bouwen. Hierdoor ben je minder afhankelijk van je vaste baan en is financiële vrijheid mogelijk.

Wel is het belangrijk dat je zelf actie onderneemt als je extra geld wilt verdienen naast je baan. Aangezien je bij dit artikel bent uitgekomen heb je de eerste stap al ondernomen.

De mogelijkheden om geld te verdienen op het internet zijn eindeloos. Hierbij verdienen tegenwoordig veel personen hun geld met beleggen of een eigen business op het internet.

waarom geld verdienen naast je baan

Geld verdienen naast je baan

Met de volgende zeven methodes kun je geld verdienen naast je baan. Hiermee kun je ontdekken welke methode het beste bij jou past.

Beleggen

Beleggen op de aandelenmarkt is een goede methode om jaarlijks geld te verdienen op je vermogen. Hierbij heb je maar vijf tot tien minuten per week nodig. Wanneer je op een goede manier gaat beleggen kun je tussen de 7,4% – 20,6% rendement per jaar verdienen. 

Met de Trading Navigator Methode leer je meer over beleggen op de aandelenmarkt. Met de onderstaande knop kom meer te weten over de cursus van professioneel belegger Harm van Wijk. 

Cryptocurrency

Sinds 2021 is cryptocurrency weer helemaal terug van weggeweest. Beleggen in cryptocurrency is namelijk een goede methode om op korte en lange termijn geld te verdienen naast je baan.

Vergeleken met normale aandelen zijn cryptocurrency een stuk volatieler. Dit betekent dat cryptovaluta in een korte periode snel kan dalen of stijgen. Hierdoor zijn de potentiële inkomsten een stuk hoger dan bij aandelen maar is er ook meer risico.

Ook kun je met cryptocurrency geld verdienen door middel van staking. Hierbij zet je cryptomunten voor een bepaalde periode vast waarvoor je vervolgens een vergoeding ontvangt. Dit kun je zien als een soort rente. Hierbij kun je tot wel twaalf procent op jaarbasis ontvangen.

Cryptocurrency kun je verhandelen via de handelsplatformen van Bitvavo en Binance. Hierbij is Bitvavo een erg gebruiksvriendelijk handelsplatform en Binance een uitgebreid handelsplatform met ook futures en opties. 

Met de Crypto Masterclass zul je meer leren over crypto en de handelsstrategieën waarmee je geld kunt verdienen. Via de onderstaande knop kun je eerst de gratis training van de Crypto Masterclass volgen.

Affiliate Marketing

Mocht je liever geen geld willen beleggen in aandelen of cryptocurrency kun je ook geld verdienen met affiliate marketing. Hierbij promoot je andermans producten en diensten op een website. 

Zodra je een product succesvol promoot ontvang je een commissie. Deze commissies kunnen oplopen tot honderden euro’s per verkoop bij digitale producten. Ook kun je fysieke producten zoals kleding, elektronica en muziekinstrumenten promoten.

Je kunt al voor € 10 beginnen met affiliate marketing. Hierdoor hoef je bij affiliate marketing bijna geen geld te investeren terwijl je wel hoge commissies kunt verdienen. 

Een voorbeeld van een affiliate marketeer is Jacko Meijaard. Hij is tien jaar geleden begonnen met affiliate marketing en verdient tegenwoordig rond de € 20.000 per maand. Via de onderstaande knop leer je meer over affiliate marketing.

Dropshipping

Bij dropshipping maak je een eigen webwinkel en verstuur je producten op bestelling. Hierdoor hoef je geen eigen voorraad te hebben en stuurt de leverancier de producten direct aan de consument. 

Dit maakt dat dropshipping een vrij risicoloos model is waarbij je een leuk bedrag kunt verdienen. Het mooie van dropshipping is dat je het bestellen bij een leverancier kan automatiseren zodra een bezoeker een bestelling doet op je webwinkel.

Via de onderstaande knop kom je meer te weten met de Dropshipping Academy. Hiermee leer je een eigen webwinkel opzetten en hoe dropshipping werkt.

Eigen cursus opzetten

Met het opzetten van een eigen cursus kun je een passief inkomen opbouwen. Als je beschikt over bepaalde vaardigheden kun je deze overdragen aan andere mensen via een online cursus.

Hierbij maak je video’s met uitleg over het onderwerp en plaatst je deze op een platform waarmee je een cursus kunt maken. Deze cursus verkoop je vervolgens voor een vaste prijs. Hierbij variëren prijzen van cursussen tussen de € 100 en € 1000.

Stel je verkoopt een cursus voor € 100,- en verkoopt 10 keer per maand een cursus verdien je al € 1000 extra per maand. Het leuke hiervan is, dat je maar een keer de cursus hoeft op te zetten waarna je vervolgens jaren geld kunt verdienen.

Wel is het belangrijk om een onderwerp te kiezen voor een eigen cursus waar je veel verstand van hebt en waar nog niet te veel concurrentie voor is. Dit kun je ontdekken met het uitvoeren van onderzoek op zoekmachines als Google.

Voor het opzetten van een cursus raden we Huddle aan. Met dit platform kun je gemakkelijk een cursus maken met verschillende modules en daarbij een eigen community opzetten. Via de onderstaande knop kun je het platform 14 dagen gratis uitproberen.

Verkopen op Bol

Wist je dat ongeveer vijftig procent van de producten op bol.com worden verkocht door individuele verkopers en bedrijven? Hierdoor kun je producten inkopen bij een leverancier en vervolgens verkopen op bol.com.

Het is hierbij belangrijk dat je goed onderzoekt welke producten nog niet beschikbaar zijn op bol.com. Met deze marktonderzoek kun je ontdekken waar de kansen liggen om maandelijks veel producten te verkopen.

Ook kun je bij bol.com producten die je inkoopt laten opslaan in het magazijn van bol.com zelf en het transport ook door bol.com laten regelen. Met de Bol Mastery leer je meer over geld verdienen met een eigen winkel op bol.com.

YouTube

Mocht je creatief zijn is het opzetten van een eigen YouTube kanaal een goede optie om geld te verdienen. Hierbij kun je een YouTube kanaal maken met een onderwerp waar je graag video’s over maakt.

Met het uploaden van video’s zul je steeds meer kijkers op je YouTube kanaal krijgen. Hierbij kun je geld verdienen met advertenties, donaties, affiliate marketing en merchandise. Wel kost YouTube redelijk wat tijd aangezien je regelmatig nieuwe video’s moet maken.

Geld verdienen naast je baan conclusie

In dit artikel hebben we zeven methodes laten zien waarmee je geld kunt verdienen naast je baan. Uiteindelijk is het belangrijkste dat je zelf actie onderneemt als je graag een extra inkomen wilt opbouwen. 

Plaats een reactie