Happy Investors Mindset Review

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen ben je waarschijnlijk op zoek gegaan naar een Happy Investors Mindset Review. Op deze pagina ben je aan het juiste adres waarbij je alles te weten komt over dit bedrijf en de producten!

Happy Investors Mindset/Community is een platform met informatieve producten over beleggen. Hierbij wordt alles uitgelegd over mindset & lange termijn beleggen waarbij je ook coaching krijgt!

Dit met het doel om financiële onafhankelijkheid te bereiken voor een gelukkiger leven met meer vrijheid, plezier en voldoening.

In deze Happy Investors Mindset Review geven we antwoord op de volgende vragen:

 • Wie is het gezicht achter Happy Investor Mindset?
 • Welke producten verkoopt Happy Investor Mindset
 • Is Happy Investor Mindset betrouwbaar?
 • Welke voor- en nadelen zijn er?

Hiermee zul je een beter beeld krijgen van Happy Investors Mindset en lees je over de meningen en ervaringen van klanten.

Wie is Jorik Vermeulen?

Voordat we gaan kijken welke producten er zijn en een Happy Investors Mindset review geven is het eerst belangrijk om te weten wie de eigenaar en auteur achter de producten is. 

De maker achter Happy Investor Mindset is Jorik Vermeulen. Hij is 28 jaar oud en heeft een master in Organisatiekunde en Strategie behaald aan de Universiteit van Antwerpen. Hierna is hij als projectleider aan de slag gegaan bij Lamb Weston / Meijer.

Zelf is hij een geboren ondernemer waarbij hij ook ervaring heeft met het opstarten van een eigen webshop en met affiliate marketing. Sinds 2018 is Jorik begonnen met het beleggen van zijn verdiende geld om zo financieel onafhankelijk te worden.

Hierbij is hij in 3 jaar van 20.000 naar 85.000 euro gegaan waarmee hij een goede progressie heeft geboekt. Met deze resultaten en de kennis die hij heeft opgebouwd is hij met Happy Investors Mindset begonnen om ook andere mensen te helpen mooie resultaten te boeken.

Happy Investors Mindset Producten

Je kunt bij Happy Investors Mindset meerdere educatieve producten vinden op het gebied van beleggen.

All-in abonnement Happy Investors 

all-in abonnement happy investors mindset

De meeste klanten kiezen ervoor om voor het all-in abonnement te gaan van Happy Investors Mindset. Hierdoor krijg je in één keer toegang tot alle producten en diensten van het bedrijf.

Dit houdt in dat je het volgende ontvangt:

 • Cursus Financiële Onafhankelijkheid
 • Cursus ETF & Dividend + selectie beste ETF’s en dividendaandelen
 • Cursus Beginnen met beleggen
 • Maandelijkse beleggingsrapporten met unieke aandelen potentieel x3 en x10 rendement
 • Commodities Research
 • Volledige toegang HIM Community
 • Persoonlijke coaching

In totaal krijg je hierdoor toegang tot 70 uur aan lesmateriaal. Hiermee zul je uiteindelijk leren hoe je een beleggingsportefeuille kunt samenstellen die zo’n 30 minuten per maand kost om bij te houden. Daarbij leer je een hoger rendement te behalen dan gemiddeld met een lager risico.

Ook krijg je toegang tot een Nederlandse community met beleggers waardoor je nooit meer goede kansen en beleggingstips mist. Als laatst geeft Jorik Vermeulen ook persoonlijke coaching aan klanten van Happy Investors Mindset. Dit maakt het all-in abonnement een erg compleet pakket voor iedereen die geld wilt leren verdienen met beleggen op lange termijn.

HIM aandelen abonnement

HIM aandelen abonnement

Het tweede product is het HIM aandelen abonnement. Met dit abonnement zul je maandelijks op de hoogte zijn van de beste aandelen waarin je kunt investeren. 

Daarbij ontvang je de volgende producten:

 • Maandelijks winstgevende aandelen met potentieel x3 rendement
 • Maandelijks de beste dividendaandelen
 • Maandelijks unieke aandelen met potentieel x5 en x10 rendement
 • Commodities Research
 • Toegang tot de community
 • Persoonlijk coaching

Net als bij het all-in abonnement krijg je ook toegang tot de community en persoonlijke coaching van Jorik Vermeulen. Wel krijg je geen cursussen tenzij je voor het exclusieve abonnement gaat. Dit product is dus geschikt door degene die geïnformeerd wilt worden over de beste aandelen en geen interesse heeft in de cursussen.

Happy Investors Mindset review

Om tot een Happy Investors Mindset review te komen zullen we kijken naar de recensies die het bedrijf krijgt van klanten. Hiermee zul je een goed beeld krijgen van de meningen en ervaringen.

Happy Investors Mindset review Google

happy investors mindset review google

Op Google zijn op het moment van schrijven 10 reviews achtergelaten over Happy Investors Mindset. Hierbij heeft Happy Investors Mindset een score van 4,8 sterren van de 5. 

De klanten van Happy Investors Mindset prijzen de cursussen voor de focus op de lange termijn en niet het ‘grote geld’ dat vaak valse beloftes blijken te zijn. Hierbij krijgen cursisten alles te leren over financieel onafhankelijk worden, de juiste mindset ontwikkelen en doelen stellen.

Ook de community wordt erg geprezen door de klanten van Happy Investors Mindset. Hierbij kunnen klanten beleggingsvragen stellen en kun je hulp krijgen met het opbouwen van je eigen beleggingsportefeuille.

Happy Investors Mindset review Facebook

happy investors mindset review facebook

Ook op de Facebook pagina van Happy Investors Lifestyle zijn diverse reviews achtergelaten. In totaal hebben op het moment van schrijven 6 klanten een review achtergelaten waarbij Happy Investors Mindset 5 sterren van de 5 scoort.

In deze reviews wordt wederom de cursus erg geprezen. Deze heeft veel uitgebreide video’s waarvoor je goed kunt zitten en steeds weer wat nieuws leert. Ook is het fijn dat je verschillende updates over bedrijven krijgt waarin je zou kunnen investeren. Dit geeft je beter beeld over de beleggingsmogelijkheden op de markt.

Als laatst wordt over de eigenaar Jorik Vermeulen positief gesproken in de reviews. Hierbij heeft een klant zelfs op zondag gelijk een reactie gehad op een vraag die hij gesteld had aan Jorik. Dit laat zien dat de klantenservice goed voor elkaar is!

Is Happy Investors Mindset Betrouwbaar?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten of een bedrijf betrouwbaar is, wanneer je online producten koopt. 

Allereerst is het fijn om te zien wanneer een bedrijf een persoonlijk gezicht heeft. In dit geval is dat Jorik Vermeulen als de eigenaar van Happy Investors Mindset en degene waarvan je ook coaching kan krijgen.

Ook staat Happy Investor Mindset ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de volgende gegevens:

Bedrijfsnaam:Happy Investors Community
KvK-nummer:64665534
Adres:Van Der Wellenstraat 2, Steenbergen
E-mail:info@thehappyinvestors.nl

Als laatst voldoet Happy Investors Mindset aan de wettelijke retourneer verplichtingen. Mocht een product namelijk niet bevallen kun je binnen 14 dagen je volledige aankoopbedrag terugkrijgen.

Hiermee kunnen we stellen dat Happy Investors Mindset betrouwbaar is. Je kunt hier dus met een gerust hart aan de slag wetende dat de zaken op orde zijn.

Happy Investors Mindset Alternatieven

Op het gebied van beleggen zijn er ook alternatieven die je mogelijk kunnen aanspreken. Dit zijn de volgende cursussen:

 • Trading Navigator Methode: Op het gebied van beleggen in de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk een alternatief. Deze cursus zal net als de Happy Investor Mindset informatie bieden over beleggen op de beurs waarbij je ook handige software zult ontvangen.
  Meer informatie over de Trading Navigator Methode.
 • Crypto Masterclass: Wanneer je liever wilt investeren in cryptocurrency kun je met de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra alles leren over handelen en investeren in cryptomunten. Hierbij heeft de cursus ruim 40 uur aan videomateriaal, 6 e-books en een eigen community.
  Meer informatie over de Crypto Masterclass.

Voordelen

Beginnen met een van de producten van Happy Investors Mindset heeft de volgende voordelen:

 • De cursus focust zich op lange termijn beleggen waarmee het realistische doelen stelt en het geen ‘snel rijk worden’ cursus betreft.
 • Door de community kun je leren van andere mensen en om advies vragen wanneer je met vragen zit. Ook kun op het forum peilen of je een goede beleggingsportefeuille hebt.
 • De Happy Investors Mindset review die door klanten zijn achtergelaten zijn erg positief. Hierbij heeft het bedrijf zowel op Google als Facebook een goede beoordeling door klanten.
 • Mocht een product toch niet bevallen kun je zonder opgave van reden het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terugkrijgen. 
 • Doordat je ook een optie hebt voor een maandelijks abonnement kun je vrij voordelig met de cursus beginnen.

Nadelen

Naast de voordelen zitten er ook een aantal nadelen aan de cursus.

 • De aanschafprijs voor een levenslang abonnement kan mogelijk wat hoog zijn voor veel mensen. 
 • De community is wat kleiner in vergelijking met andere cursussen doordat Happy Investors Mindset een vrij nieuwe cursus is.

Voor wie is het geschikt?

Uit een Happy Investors Mindset review van een klant blijkt dat de producten zowel voor beginnende als gevorderde beleggers geschikt zijn. Dit aangezien het videomateriaal in de cursus erg veel waardevolle informatie bieden waarmee je altijd wel iets nieuws leert.

Ook is de community en persoonlijke coaching van Jorik Vermeulen erg waardevol wanneer je een mooi rendement wilt behalen met beleggen. Op het gebied van producten kun je het beste gaan voor het all-in abonnement als beginnende belegger en het HIM aandelen abonnement als gevorderde belegger.

Happy Investors Mindset Review Conclusie

In deze Happy Investors Mindset review ben je meer te weten gekomen over de meningen en ervaringen van klanten. Hierbij hebben we gekeken naar de eigenaar Jorik Vermeulen, producten en betrouwbaarheid van het bedrijf.

Zoals je hebt kunnen lezen in de review zijn klanten erg positief over de producten. Daarmee is het zeker de moeite waard om geld te investeren om meer te leren over beleggen. We hopen dat je hiermee een beter beeld hebt gekregen over Happy Investors Mindset.

Veelgestelde vragen

Heeft Happy Investors Mindset tevredenheidsgarantie?

Ja, bij de producten van Happy Investors Mindset heb je 14 dagen tevredenheidsgarantie. Mocht een product toch niet bevallen kun je binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terugkrijgen.

Hoeveel geld heb je nodig?

Volgens Happy Investors Mindset heb je ongeveer 200 euro per maand nodig om financieel vrij te worden en 500 per maand voor financiële onafhankelijkheid. Natuurlijk kun je ook met minder geld beginnen. 

Hoe werkt Happy Investors Mindset?

Nadat je een product hebt gekocht krijg je meteen inloggegevens waarmee je kunt inloggen in de leeromgeving en community. Hierdoor kun je na aankoop direct beginnen en het lesmateriaal op eigen tempo volgen.

Waarom op lange termijn investeren?

De Happy Investors Mindset focust zich vooral op lange termijn omdat hierdoor geld voor je werkt in plaats van andersom. Dit betekent dat je geld kunt verdienen terwijl je maar ongeveer 30 minuten per maand kwijt bent.

Plaats een reactie