In Welke Crypto Investeren?

De laatste jaren is cryptocurrency steeds populairder geworden en dit met een goede reden. Veel personen hebben namelijk in een korte tijd hun geld zien verdubbelen door in cryptomunten te investeren. Maar in welke crypto moet je investeren?

Het is belangrijk om goede crypto te kiezen aangezien het ook makkelijk is om juist geld te verliezen als je niet weet wat je doet. In dit artikel zullen we daarom 2 methodes geven waarmee jij de beste crypto kunt vinden!

Investeren in Crypto

Droom je van financiële vrijheid? Dan is cryptocurrency tegenwoordig een goede kans om jouw dromen waar te maken en online geld te verdienen. 

Naast de Bitcoin heb je namelijk honderden altcoins die vaak veel potentie tonen om flink te stijgen in waarde. Doordat cryptomunten echter volatiel zijn is de kans ook aanwezig dat de cryptomunt juist sterk in waarde daalt. Dit maakt dat bij crypto, onderzoek en het uitkiezen van de juiste cryptomunt erg belangrijk is.

Voordat je gaat investeren in crypto is het natuurlijk ook belangrijk dat je beschikt over een goed handelsplatform. Wij raden hiervoor het handelsplatform Bitvavo aan. Op Bitvavo kun je gemakkelijk handelen in meer dan 50 cryptomunten.

Bitvavo heeft verder de voordeligste handelstarieven van Nederland. Zelfs wanneer je handelt met kleine bedragen. Via de onderstaande knop hoef je ook nog eens de eerste 7 dagen geen handelskosten te betalen over de eerste € 1000,-.

Geld Verdienen met Crypto

Met crypto kun je het makkelijkst met de volgende twee manieren geld verdienen. Dit is door middel van koerswinst en het staken van crypto.

Koerswinst

De voornaamste manier om geld te verdienen met crypto is door middel van koerswinst. Stel je koopt een cryptomunt voor € 10 en verkoopt deze later voor € 12, verdien je € 2. Dit door de cryptomunt op het juiste moment te kopen en verkopen.

Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Het is hierbij belangrijk om de trends en ontwikkelingen te onderzoeken van een cryptomunt om een compleet beeld te krijgen of het aannemelijk is dat de cryptomunt in de toekomst stijgt. 

Crypto staken

De tweede manier om geld te verdienen met crypto is door middel van staken. Dit is het vergrendelen van cryptovaluta in ruil voor het ontvangen van beloningen. Je kunt het vergelijken als een soort dividend, maar dan bij crypto.

Bij Bitvavo heb je 16 cryptomunten waarmee staking mogelijk is. Hierbij leveren sommige cryptomunten 1% op jaarbasis en andere cryptomunten bijna 12% op jaarbasis. Dit zorgt ervoor dat staking ook een mogelijkheid is om geld te verdienen met cryptocurrency.

In Welke Crypto Investeren

Nu je meer weet over crypto investeren en geld verdienen met crypto komt de belangrijke vraag: ‘In welke crypto investeren?’. Om te bepalen in welke cryptomunten je het beste kunt investeren raden we de volgende 2 methodes aan.

Eigen Onderzoek

De beste manier om goede cryptomunten te vinden is door eigen onderzoek te doen naar cryptomunten. Hierbij zal je zelfstandig onderzoeken welke cryptomunten de beste potentie tonen.

Bij het doen naar onderzoek is het belangrijk om naar de volgende zaken te kijken:

  • Hoe lang bestaat de cryptomunt en welke achterliggende informatie is er?
  • Wat is de handelsvolume van de cryptomunt?
  • Wat is de marktwaarde van de cryptomunt?
  • Wat is de trend van de cryptomunt?

Bij de meeste cryptomunten kun je online vaak een gratis marktrapport vinden van een analist. Met zo een rapport krijg je al veel informatie over de cryptomunt waardoor de keuze of je wel of niet wilt investeren in de munt al makkelijker wordt.

Ook is het belangrijk om altijd te investeren in meerdere cryptomunten. Het is afgeraden om al je geld in te zetten op een enkele cryptomunt. Dit omdat je volledige opbrengsten dan afhankelijk zijn van een enkele cryptomunt.

Om meer te leren over het vinden van goede cryptomunten en daar geld mee te verdienen raden we de Crypto Masterclass aan. In deze masterclass zul je alle theorie en kennis leren over cryptocurrency en blockchain.

Daarnaast zal de Crypto Masterclass dieper ingaan op hoe je geld kunt verdienen met cryptocurrency. De cursus bevat veel video’s met uitleg in de verschillende modules, quizes om je kennis te testen en een eigen community. Hierdoor kom je gelijk in contact met andere crypto-handelaren.

Wij raden het aan om een crypto cursus te volgen wanneer je geld wilt verdienen met crypto. Je kunt namelijk beter geld investeren in een cursus en vervolgens geld verdienen dan geen cursus volgen en vervolgens geld verliezen.

Om te ontdekken of cryptocurrency en deze cursus bij je past kun je via de onderstaande knop eerst de gratis training volgen. Na het volgen van de gratis training krijg je ook nog eens 50% korting op de cursus!

crypto masterclass

Crypto Portfolio

Wil je liever zelf geen onderzoek doen maar toch weten welke cryptomunten je beste kunt kopen? Dan raden we de Crypto Portfolio van AllesOverCrypto aan. In deze portfolio worden de 10 cryptomunten met de meeste potentie gepresenteerd. 

Dit zijn cryptomunten die momenteel nog klein zijn maar grote potentie vertonen om in de toekomst flink te gaan groeien. Deze cryptomunten zijn op basis van honderden uren aan onderzoek uitgezocht door Patrick Suiker en Derek Westra.

Destijds zijn zij ook een van de eersten geweest die de Raiblocks (NANO) en AntShares (NEO) hebben ontdekt. Als je destijds tien euro had geïnvesteerd, had dit maar liefst tienduizend euro opgeleverd.

Het mooie van de portfolio is dat die continu geupdate wordt. Na de eenmalige aankoop van het product krijg je regelmatig deze gratis updates. Hierdoor ben je nu en ook in toekomst op de hoogte van de beste crypto om in te investeren.

crypto parels

In Welke Crypto Investeren Conclusie

In dit artikel hebben we twee methodes laten zien om te ontdekken in welke crypto te investeren. Ook hebben we gekeken naar investeren in crypto en de manieren waarmee je met crypto geld kunt verdienen.

We hopen dat je hiermee een beter beeld hebt gekregen hoe je succesvol geld kunt verdienen met de handel in cryptocurrency!

Plaats een reactie