Nooit Meer Werken

Is het mogelijk om nooit meer te werken? Het idee om nooit meer hoeven te werken klinkt als iets dat onmogelijk is. Je zult natuurlijk altijd inkomsten nodig hebben en liever ook een inkomen waarmee je jouw dromen werkelijkheid kan maken.

Sinds de komst van het internet zijn er verschillende methodes om met weinig inspanning geld te verdienen. In dit artikel ontdek je of nooit meer werken bestaat en welke vijf methodes hiervoor zijn.

Bestaat Nooit Meer Werken?

Om antwoord te geven op de vraag in dit artikel, het zal moeilijk zijn om direct nooit meer te werken, tenzij je toevallig al een heel groot vermogen hebt. 

Het is echter wel mogelijk om maandelijks een stabiel inkomen te verdienen door middel van het internet. Dit kan al vanaf enkele uren per week, waar je bij een vaste baan gemiddeld 40 uur per week kwijt bent. 

Hierbij is het belangrijk dat je financiële vrijheid creëert voor jezelf waarbij je niet langer afhankelijk bent van een vaste baan.

Hoe kun je Nooit Meer Werken?

Door financiële vrijheid te creëren heb je de mogelijkheid om nooit of bijna niet te meer te werken. Als je graag dit doel wilt bereiken, is het belangrijk dat je de volgende zaken op een rij hebt staan.

 • Motivatie
  Als je echt de mogelijkheid wilt creëren om in de toekomst nooit meer te werken moet je de motivatie hebben om dit doel ook echt te bereiken. Ben hierbij bereid om nieuwe verdienmodellen te ontdekken en te investeren waar nodig.
 • Doorzettingsvermogen
  Voor succes is doorzettingsvermogen van groot belang. Als je ergens mee begint zorg dan ook dat je doorzet en zoveel mogelijk leert over de methode. Hierdoor kun je namelijk expertise opbouwen op een gebied en uiteindelijk geld verdienen.
 • Passieve inkomsten opbouwen
  Als je nooit meer wilt werken is het belangrijk om het verschil tussen actief en passief inkomen te begrijpen. Actief inkomen is wanneer je werkt voor een baas en per uur betaald krijgt. Stel je werkt 4 uur voor een baas krijg je ook 4 uur betaald.

  Passief inkomen staat daartegenover los van het werk en tijd die je erin stopt. Denk hierbij aan aandelen die dividend opleveren of een belegging in vastgoed die elke maand geld oplevert.

  Wel moet je altijd inspanning doen voor het opbouwen van een passieve inkomstenbron. Echter, als je eenmaal een aantal passieve inkomstenbronnen hebt lopen kun je maand na maand geld verdienen.
hoe kun je nooit meer werken

Nooit Meer Werken Methodes

Met de volgende vijf methodes is het mogelijk om geld te verdienen waardoor je in de toekomst nooit meer hoeft te werken. Elk van deze methodes biedt de gelegenheid om een inkomstenbron op te bouwen die passief inkomen genereert.

Bij elk van de volgende methodes hebben we een gratis training toegevoegd. Deze trainingen leggen de basis over een methode uit waardoor je kunt ontdekken of een methode wel of niet bij jouw situatie past.

Beleggen

Een methode die bijna geen inspanning vereist is beleggen. Door geld te beleggen op de beurs kun je gemiddeld tussen de zeven en twintig procent per jaar verdienen. Hierbij kun je geld verdienen met koerswinst, maar ook door middel van dividend op aandelen.

Het mooie is dat zodra je aandelen hebt gekocht je er niet meer naar om hoeft te kijken. Wel is het belangrijk dat je goed onderzoekt in welke aandelen of fondsen je gaat investeren en goed aan risicospreiding doet.

Cryptocurrency

Sinds 2021 zijn cryptocurrency weer erg populair en dit met een goede reden. Je kunt namelijk erg veel geld verdienen door te handelen in crypto. Vergeleken met aandelen zijn cryptocurrency erg volatiel waardoor ze in korte termijn snel kunnen stijgen.

Naast de je bij cryptocurrency geld kunt verdienen door middel van koerswinst, kun je ook cryptomunten staken. Hierbij vergrendel je cryptomunten voor een bepaalde periode ter ondersteuning van het crypto-netwerk. In ruil hiervoor krijg je een vergoeding betaald wat meestal nieuwe cryptomunten zijn uit het netwerk.

Hierdoor kun je bij cryptocurrency zowel geld verdienen door middel van staking als met koerswinst. Het mooie van handelen in cryptomunten is dat het bijna geen tijd kost, je hoeft immers alleen cryptomunten te kopen en op een later tijdstip weer verkopen.

Dropshipping 

Dropshipping is een vorm van e-commerce waarbij je producten direct verstuurd vanuit de leverancier. Hierdoor heb je geen voorraad nodig en is geen enkel fysiek contact nodig met het product.

Het voordeel van dropshipping is dat je weinig kapitaal nodig hebt. Ook het opzetten van de webwinkel waarop je de producten verkoopt, is tegenwoordig vrij eenvoudig. Het mooie hierbij is dat je het gehele proces ook kan automatiseren waardoor je bijna geen werk meer hoeft te verrichten.

Wel is het opzetten van een dropshipping webwinkel een stuk moeilijker dan andere methodes aangezien je ook ingeschreven moet staan bij de Kamer van Koophandel en klantenservice moet verrichten.

Affiliate Marketing

Bij affiliate marketing promoot je andermans producten en diensten. Affiliate marketing wordt gezien als een van de beste methodes om geld te verdienen doordat de initiële investering laag is en je bijna geen risico loopt.

Het promoten van producten en diensten bij affiliate marketing kun je het beste doen met een eigen website. Hierdoor kun je dagelijks gratis bezoekers binnenhalen via de zoekmachine van Google die weer verwezen kunnen worden naar de producten die je promoot.

Verder kun je bijna alles wel promoten. Hierbij kun je alle producten van bol.com promoten met een gemiddelde commissie van 6% maar ook digitale cursussen die grote commissies opleveren. 

Vastgoed

Wanneer je beschikt over een groter vermogen kun je maandelijks geld verdienen door in vastgoed te beleggen. Door een object te kopen zoals een woning zul je maandelijks huur vangen en daarbij kan het object dat je aankoopt ook in waarde stijgen.

Hierdoor verdien je zowel direct als indirect rendement. Ook kun je een gedeelte van de aankoopsom financieren. Hiermee kun je een hefboomeffect creëren waardoor je extra rendement kunt verdienen.

Nooit Meer Werken Conclusie

In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je in de toekomst nooit meer hoeft te werken. Daarbij hebben we 5 methodes laten zien waarmee je een passief inkomen kunt opbouwen. Wanneer je met een van de methodes wilt beginnen raden we aan om naar een van de trainingen te kijken.

Plaats een reactie