Online Crypto Cursus

Je wilt een online crypto cursus kopen, maar welke moet je hebben en waarom zou je überhaupt een online cursus volgen? In dit artikel leggen we de voordelen van een online crypto cursus uit en laten we de 5 beste opties zien.

Hierdoor zul je aan het einde van dit artikel een beter beeld hebben welke online crypto cursussen er op de markt beschikbaar zijn. 

Waarom een Online Crypto Cursus volgen?

Voor iedereen die geld wilt verdienen met crypto, is het volgen van een online crypto cursus een echte must-have. Het zal namelijk zorgen voor een verbreding van je crypto kennis en leert je winstgevende handelsstrategieën.

waarom online crypto cursus

Deze kennis en strategieën zijn erg belangrijk als beginnende crypto-handelaar. Veel beginners kopen roekeloos cryptomunten aan met het idee dat ze maar eventjes geld zullen verdienen. De realiteit is dat de meeste van deze beginners geld verliezen en vervolgens al snel stoppen.

Dit komt doordat zij zonder strategie aan het werk gaan. Met een online crypto cursus zul je handelsstrategieën en risicomanagement leren waardoor je in staat bent om de juiste cryptomunten op het juiste moment te kopen en verkopen.

Hoewel een online crypto cursus een grote investering kan zijn, is het een investering die je uiteindelijk geld kan opleveren. Als je geld wilt verdienen moet je bereid zijn om investeringen te maken die op de lange termijn geld zullen opleveren.

Verder komen crypto cursussen vaak met een eigen community waarin je vragen kunt stellen. Hierdoor kun je altijd een vraag stellen als je ergens tegenaan loopt of hoor je tips die andere crypto-handelaren geven.

Al met al is een cursus crypto traden een waardevolle investering waar je jarenlang profijt van zult hebben.

Online Crypto Cursus

Op basis van onze ervaring hebben we 5 opties uitgekozen voor een online crypto cursus. Deze opties variëren van een volledige videocursus met eigen community tot een eenvoudig e-book. Hierdoor kun je jouw ideale crypto cursus vinden.

Crypto Masterclass

Als je meteen op zoek bent naar de beste online crypto cursus raden we de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra aan. Deze cursus bestaat uit 7 modules, quizes en een eigen community genaamd ‘The Zone’.

Verder bevat de cursus twee verschillende delen. In het eerste deel zul je basis van cryptocurrency leren. Denk aan zaken als blockchain en het handelen in cryptomunten. In het tweede deel zul je leren om geld te verdienen met het verhandelen van crypto. Denk hierbij aan risicomanagement, patronen, trends en strategieën.

Het leuke is dat bij elke module je geleerde kennis wordt getest met een quiz. Dit een soort toets waarmee je kunt ontdekken of je alle belangrijke zaken uit een module hebt geleerd. 

Naast de cursus krijg je nog 6 extra e-books waardoor je ook genoeg te lezen hebt, dit zijn de volgende e-books:

 • De Bitcoinbijbel
 • 12 waardevolle cryptotips voor beginners
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin
 • Bitcoin & belasting voor Nederland en België
 • Crypto Portfolio
 • Cryptocurrency begrippenlijst

Doordat je veel videomateriaal, e-books en quizzes krijgt is Crypto Masterclass in onze ogen momenteel de meest complete online crypto cursus op de markt. Via de onderstaande knop kun je eerst de gratis training volgen waarmee je kunt ontdekken of de training bij je past.

crypto masterclass

X10 Met Crypto

Een andere goede optie voor een crypto cursus is X10 Met Crypto. Deze cursus is gemaakt door de beleggingsexperts Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. De cursus heeft het doel om binnen een jaar, een investering in crypto ter vertienvoudigen. Daarbij bestaat dit product niet uit een, maar twee volledige cursussen.

De eerste crypto cursus bevat 8 modules en is van beleggen.com. De tweede crypto cursus bevat 6 modules en is van CryptoAcademy. Hierdoor krijg je erg veel videomateriaal waarin alle belangrijke onderwerpen over blockchain en crypto worden uitgelegd.

Verder bevat het product onderzoeksrapporten en maarliefst 3 crypto portfolios die zowel gericht zijn op trading als staking. Hierdoor kun je inzien welke cryptomunten worden gekocht door professionele crypto-handelaren.

Naast de cursus ontvang je nog eens 3 extra e-books, dit zijn:

 • Meest gestelde vragen over de Bitcoin
 • In 7 etappes van start tot finish
 • 10 tips voor de aanschaf van ICO’s

Als laatste biedt X10 Met Crypto ook Live Q&A’s en toegang tot het beleggen.com forum. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen wanneer je ergens tegenaan loopt.

x10 met crypto

Cryptocommunity

De laatste volledige crypto trading cursus is Cryptocommunity. Deze cursus is gemaakt door maarliefst drie personen die ervaring hebben op het gebied van crypto. Dit zijn Max Kruisbrink, Abe Dijkstra en Maarten Oostland. Samen hebben zij hun kennis gebundeld tot een uitgebreide videocursus.

Waar andere cursussen vaak veel algemene informatie geven over crypto, heeft deze cursus een echte focus op de handel van crypto. Hierbij wordt inzicht gegeven in het onderzoeken van cryptomunten, investeren en het beheren van je crypto-portfolio. 

Zoals de naam het eigenlijk al weggeeft krijg je bij de cursus toegang tot een community van crypto-handelaren. Hier kun je met andere handelaren discussiëren over strategieën, cryptomunten en natuurlijk vragen stellen.

Verder ontvang je nog eens 5 extra e-books, dit zijn:

 • De Cryptomanual
 • Checklist crypto spotten
 • Quick start manual
 • Free manual
 • Crypto portfolio tracker
cryptocommunity cursus crypto trading

Crypto Portfolio

Heb je geen tijd om een volledige online crypto cursus te volgen en wil je liever gewoon direct weten in welke crypto te investeren? Dan lees je in de Crypto Portfolio van AllesOverCrypto de 10 cryptomunten die de meeste potentie tonen. 

Deze portfolio is opgezet door Patrick Suiker en Derek Westra waarbij honderden uren aan onderzoek zijn gedaan om cryptomunten te vinden die veel potentie tonen. Dit zijn momenteel nog kleine cryptomunten, maar hebben een grote kans om in de toekomst flink in waarde te stijgen.

Na aankoop van de portfolio zul je regelmatig kosteloos nieuwe updates krijgen. Hierdoor blijf je ook in de toekomst continu op de hoogte van de beste cryptomunten. Het investeren in crypto is hierdoor makkelijker dan ooit gemaakt.

crypto parels

Cryptocurrencies Best Practices

Het laatste product dat we aanraden is Cryptocurrencies Best Practices. Dit is een e-book gemaakt door Abe Dijkstra en Max Kruisbrink waarin de basis van crypto voor beginners wordt uitgelegd.

Denk hierbij aan onderwerpen zoals hoe handelen in crypto werkt, handelsstrategieën, risicomanagement en het management van je crypto-portfolio. Hierdoor zul je als beginner veelgemaakte fouten voorkomen. 

de cryptomanual crypto cursus voor beginners

Crypto Trading Platform

Natuurlijk heb je naast een online crypto cursus ook een handelsplatform nodig waarop je cryptomunten kunt verhandelen. Hier raden we het handelsplatform Bitvavo voor aan. Dit platform staat bekend als het grootste en goedkoopste handelsplatform van Nederland.

In totaal kun je in ruim meer dan 50 munten handelen op Bitvavo. Ook heeft Bitvavo een eigen IOS en Android app zodat je ook onderweg en buitenhuis je cryptomunten kunt beheren en verhandelen.

Als je meer over Bitvavo wilt weten kun je ons artikel lezen over hoe Bitvavo werkt. Wil je gelijk beginnen met handelen op Bitvavo? Dan kun je via de onderstaande knop een account aanmaken waarbij je de eerste 7 dagen geen handelskosten hoeft te betalen tot € 1000,-.

Online Crypto Cursus Conclusie

In dit artikel hebben we de voordelen van een crypto trading cursus uitgelegd en de 5 beste online crypto cursussen laten zien. We hopen dat je hiermee een beter beeld hebt gekregen van de opties die momenteel beschikbaar zijn op de markt. 

Verder wensen we je succes bij het volgen van een cursus en het handelen in crypto. Uiteindelijk is crypto een mooie methode om een extra inkomstenbron te creëren en financiele vrijheid te bereiken.

Plaats een reactie