Online Geld Verdienen Zonder Investeren

Dus je wilt graag online geld investeren zonder investeren? Dat is zeker mogelijk! Sinds de komst van het internet bestaan veel verschillende methodes om vanuit huis geld te verdienen.

In dit artikel ontdek je de 17 beste methodes waarmee je online geld kunt verdienen zonder investeren. Hierdoor weet je aan het einde van dit artikel precies wat er allemaal mogelijk is!

Waarom online geld verdienen zonder investeren?

Om financiële vrijheid te bereiken zijn veel mensen geïnteresseerd in geld verdienen naast hun vaste baan of studie. Hoewel crypto en aandelen erg populair zijn wil je mogelijk niet het risico lopen om je inleg te verliezen.

Gelukkig zijn op het internet zat methodes waarop je geld kunt verdienen zonder enige investeringen. Hierbij kun je afhankelijk van de methode op korte- of lange termijn geld verdienen zonder dat je initieel geld kwijt bent. 

Voordat we deze methodes laten zien willen we meegeven dat het belangrijk is dat je zelf actie onderneemt als je online geld wilt verdienen. Je zult het immers zelf moeten doen waarbij je inkomsten afhankelijk zijn van je eigen inzet!

waarom online geld verdienen zonder investeren

Online geld verdienen zonder investeren

Om een goed beeld te geven van de methodes waarmee je op het internet geld kunt verdienen hebben we de volgende 17 methodes opgesomd. Bij elke methode laten we de potentiële verdiensten, moeilijkheidsgraad en leercurve zien.

Je zult merken dat over het algemeen de moeilijkere methodes op de lange termijn meer geld opleveren terwijl de makkelijkere methodes juiste op korte termijn geld opleveren.

1. Affiliate Marketing

Potentiële verdiensten:€ 10.000,- per maand
Moeilijkheidsgraad:moeilijk
Leercurve:3-12 maanden

Bij affiliate marketing promoot je producten en diensten van derden. Zodra een consument als gevolg van jouw promotie een aankoop doet, verdien je als affiliate marketeer een commissie

Deze commissie kan bij fysieke producten oplopen tot zes procent van de verkoopprijs terwijl je bij digitale producten wel tot vijftig procent kan verdienen. Hierdoor kun je met high ticket digitale producten wel bedragen verdienen tot driehonderd euro per verkoop.

Om de producten te promoten heb je bij affiliate marketing alleen een website of social media account nodig. Door het creëren van content zul je vervolgens bezoekers krijgen die je weer kunt verwijzen naar de producten.

2. Enquêtes invullen

Potentiële verdiensten:€ 100,- per maand
Moeilijkheidsgraad:makkelijk
Leercurve:geen

Als je snel online geld wilt verdienen zonder investeren is het invullen van enquêtes een goede optie. Je hebt namelijk veel websites die graag betalen wanneer je enquêtes invult!

Bij deze partijen kun je een account aanmaken op hun website waarna je vaak een aantal persoonlijke vragen invult. Op basis van deze data kun je vervolgens enquêtes invullen die bij jouw situatie passen. Voor elke enquête verdien je vervolgens een vergoeding in de vorm van geld of cadeaubonnen afhankelijk van de partij.

Bij de volgende partijen kun je vandaag nog beginnen met het invullen van enquêtes:

3. YouTube

Potentiële verdiensten:€ 7.500,- per maand
Moeilijkheidsgraad:gemiddeld
Leercurve:3-6 maanden

Mocht je het maken van video’s erg leuk vinden, kan youtuber worden mogelijk wat voor je zijn. Hierbij maak je video’s die vervolgens bekeken kunnen worden door het miljoenenpubliek van YouTube.

Belangrijk is dat je video’s kunt produceren die van hoge kwaliteit zijn en regelmatig nieuwe video’s uploadt. Dit zodat het aantal kijkers van je YouTube kanaal steeds verder zal groeien.

Wel kost het op YouTube tijd voordat je pas geld zult verdienen aangezien je hiervoor een groot aantal dagelijkse views nodig hebt. Echter, wanneer je eenmaal veel kijkers hebt, kun je veel geld verdienen door middel van advertenties en samenwerkingen met bedrijven.

youtube verdienen

4. Dropshipping

Potentiële verdiensten:€ 10.000,- per maand
Moeilijkheidsgraad:moeilijk
Leercurve:3-12 maanden

Bij dropshipping begin je een webwinkel zonder voorraad. Hierbij koop je pas producten in bij een leverancier zodra een klant van je webwinkel een bestelling plaatst. Dit zorgt ervoor dat je geen voorraad hoeft te hebben en dat je het product direct vanaf de leverancier naar de klant kan versturen.

Hierdoor hoef je geen investeringen te doen in een voorraad en kun je een groot assortiment aan producten aanbieden.

Verder is het opzetten van een webwinkel tegenwoordig erg simpel wegens software als WooCommerce en Shopify. Dit maakt dropshipper worden een erg goede methode voor online geld verdienen zonder investeren.

5. Instagram

Potentiële verdiensten:€ 1.000,- per maand
Moeilijkheidsgraad:gemiddeld
Leercurve:3-12 maanden

Instagram is een van de meest populaire social media platforms ter wereld. Door een account te bouwen met een groot aantal volgers kun je leuke bedragen verdienen. Dit aangezien veel bedrijven geïnteresseerd zijn om te betalen voor promotie op populaire Instagram-accounts.

Belangrijk is dat je een specifieke niche kiest waarin je wilt groeien en regelmatig nieuwe posts plaatst. Verder verdienen mensen ook grote bedragen door hun Instagram-account te verkopen zodra deze eenmaal veel volgers heeft. Hierdoor kun je in één keer een groot bedrag verdienen.

6. Verkopen op Bol

Potentiële verdiensten:€ 5.000,- per maand
Moeilijkheidsgraad:gemiddeld
Leercurve:1-3 maanden

Wist je dat ongeveer vijftig procent van de producten op bol.com verkocht wordt door externe partners? Dit zijn vaak individuele personen die producten inkopen bij een leverancier en deze vervolgens met een leuke winstmarge weer verkopen op bol.com.

Op bol.com heb je nog veel niches waarin grote kansen liggen. Juist met specifieke producten waar je niet zo snel aan zult denken zoals een hondenspeeltje liggen vaak kansen. Dit doordat bij deze producten nog weinig concurrentie is.

Het leuke van verkopen op bol.com is verder dat je producten kunt laten opslaan en verzenden door bol.com zelf. Hierdoor heb je als verkoper nauwelijks werk en kun je online geld verdienen zonder investeren.

7. Cursus verkopen

Potentiële verdiensten:€ 5.000,- per maand
Moeilijkheidsgraad:moeilijk
Leercurve:1-6 maanden

Heb je verstand over een specifiek onderwerp? Dan kan het erg lonen om een cursus te maken met de kennis die je hebt. De e-learning industrie groeit elk jaar aangezien steeds meer mensen een cursus vanuit huis volgen!

Het opzetten van een cursus kost meestal veel tijd, echter zul je vervolgens bijna geen tijd meer kwijt zijn terwijl je leuke bedragen kunt verdienen. Stel je verkoopt een cursus voor € 100,-, dan hoef je dagelijks maar een klant te hebben voor een maandelijks inkomen van € 3000,-.

Het makkelijke is dat je tegenwoordig vrij gemakkelijk een eigen cursus kunt opzetten via de software van Huddle. Hierbij kun je modules inrichten met lesmateriaal, een ledenforum opzetten, e-books plaatsen en quizzes maken. 

8. E-book schrijven

Potentiële verdiensten:€ 2.000,- per maand
Moeilijkheidsgraad:makkelijk
Leercurve:1-6 maanden

Alternatief voor het maken van een online cursus is het schrijven van een e-book. Het voordeel van een e-book is dat je geen hele videocursus hoeft te creëren, daartegen is het nadeel dat je weer minder kunt vragen voor een e-book.

Na het schrijven van een e-book is het belangrijk je een aantrekkelijke cover maakt en deze vervolgens verkoopt op een website. Je kunt tegenwoordig vrij eenvoudig een website opzetten met WordPress en het e-book verkopen via een betaalknop met PayPro.

9. Freelancen

Potentiële verdiensten:€ 500,- per maand
Moeilijkheidsgraad:makkelijk
Leercurve:1 maand

Bij freelancen verdien je geld met het uitvoeren van opdrachten op bestelling. Denk hierbij zaken als webdesign, advies, fotografie en editing. Belangrijk is dat je wel enige vaardigheid in het vak hebt waarin je gaat freelancen.

De klanten waarvoor je opdracht uitvoert zijn tijdelijk waardoor je nergens aan gebonden zit. Daarbij kun je natuurlijk tijdelijke klanten in vaste klanten omzetten wanneer je goed werk levert. 

10. Eigen website

Potentiële verdiensten:€ 2.000,- per maand
Moeilijkheidsgraad:gemiddeld
Leercurve:1-6 maanden

Met het bouwen van een eigen blog of website kun je leuke bedragen verdienen. Zodra je eenmaal bezoekers op je website hebt, kun je geld verdienen met het plaatsen van advertenties. Dit kan onder andere via Google Adsense.

Uiteindelijk is het belangrijkste bij een eigen website dat je zoveel mogelijk bezoekers opbouwt. Hoe meer mensen op je website komen, des te meer geld je kunt verdienen.

Met een eigen website kun je ook affiliate marketing toepassen. Stel je hebt een website over huisdieren kun je bijvoorbeeld hondenspeeltjes promoten. Wanneer een bezoeker van je website vervolgens een hondenspeeltje koopt via jouw promotie verdien je een deel van het aankoopbedrag.

11. Stockfoto’s verkopen

Potentiële verdiensten:€ 250,- per maand
Moeilijkheidsgraad:makkelijk
Leercurve:1 maand

Wanneer je van fotografie houdt en goede foto’s maakt, kun je deze op het internet verkopen. Wel is het belangrijk dat je foto’s hebt die uniek zijn ten opzichte van de concurrentie als je geld wilt verdienen.

Op een website als Shutterstock kun je vervolgens je foto’s verkopen. Het leuke is dat je foto’s keer na keer verkocht kunnen worden waarmee je dus een leuk passief inkomen verdient. 

12. Cashback

Potentiële verdiensten:€ 25,- per maand
Moeilijkheidsgraad:makkelijk
Leercurve:geen

Met geld besparen hou je aan het einde van de maand meer geld over in je portemonnee. Hierbij kunnen cashback websites helpen doordat deze websites vaak kortingen geven wanneer je een aankoop doet bij een webshop.

Via sommige cashback website kun je tot wel 15% korting ontvangen bij webshops. Hierdoor zijn cashback websites erg handig voor het besparen van geld.

cashback geld verdienen

13. SMMB

Potentiële verdiensten:€ 5.000,- per maand
Moeilijkheidsgraad:moeilijk
Leercurve:1-6 maanden

Het starten van een eigen social media marketing bureau is een goede methode om online geld te verdienen zonder investeren. Bij een SMMB zet je social media advertenties op voor bedrijven in ruil voor een vergoeding.

Veel bedrijven zijn tegenwoordig op zoek naar mensen die verstand hebben van social media en campagnes willen opzetten. Hier kom jij met een eigen social media marketing bureau goed te pas!

Als je met een eigen social media marketing bureau wilt starten is het wel belangrijk dat je over goede sociale vaardigheden beschikt. Dit aangezien je klanten moet binnenhalen door bedrijven te benaderen.

14. Teksten schrijven

Potentiële verdiensten:€ 1.000,- per maand
Moeilijkheidsgraad:gemiddeld
Leercurve:1 maand

Kun je goed schrijven? Veel websites zijn op zoek naar mensen die teksten willen schrijven. Afhankelijk van je ervaring kun je tussen de 1 cent en 15 cent per woord verdienen. Hierdoor kun je wel tot de € 25,- per uur gaan verdienen als je al langer teksten schrijft.

Het belangrijkste is dat je goede teksten kunt schrijven zodat klanten vaker bij je terugkomen. Indien dit het geval is, kun je leuke bedragen verdienen als tekstschrijver!

15. Crypto

Potentiële verdiensten:€ 500,- per maand
Moeilijkheidsgraad:gemiddeld
Leercurve:1 maand

Wist je dat het mogelijk is om gratis crypto te verdienen doordat bijna elke crypto broker wel een affiliate programma heeft waarmee je wederkerende commissies kunt verdienen? Door mensen uit te nodigen via jouw referentie link zul je geld verdienen.

Bij Bitvavo verdien je permanent 15 procent commissie over elke trade die een door jouw aangebracht persoon doet en bij Binance 20 procent. Het leuke is dat je hierdoor wederkerende commissies zult verdienen!

geld verdienen zonder investeren crypto

16. Coaching

Potentiële verdiensten:€ 500,- per maand
Moeilijkheidsgraad:makkelijk
Leercurve:1 maand

Mocht je veel verstand van een onderwerp hebben kun je andere mensen helpen door middel van coaching. In Nederland zijn onder andere een hoop studenten en scholieren op zoek naar online huiswerkbegeleiding.

Ook persoonlijke coaching is veel vraag naar. Hierbij luister je naar de personen die je ondersteunt en geef je advies op basis van zijn of haar situatie. Ideaal is dat je coaching online kunt doen via bijvoorbeeld Skype.

17. Reviews schrijven

Potentiële verdiensten:€ 1.000,- per maand
Moeilijkheidsgraad:gemiddeld
Leercurve:1-6 maanden

Met het schrijven van reviews op een eigen website kun je leuke bedragen verdienen. Hierbij bouw je een eigen website en kun je vervolgens reviews schrijven over verschillende producten. 

Vervolgens plaats je een link voor lezers waar ze het product kunnen kopen. Zodra een lezer van je review vervolgens een aankoop doet zul je een deel van het aankoopbedrag verdienen. 

Gratis Trainingen

Voor de verschillende verdienmodellen uit dit artikel hebben kun je ook online gratis trainingen volgen voor verdere uitleg. Hieronder hebben we een overzicht van deze gratis trainingen.

Online geld verdienen zonder investeren conclusie

In dit artikel hebben we 17 methodes laten zien om online geld te verdienen zonder investeren. We hopen dat je hiermee een beter beeld hebt gekregen van wat er allemaal mogelijk is met het internet.

Zoals eerder gezegd raden we het vooral aan dat je zelf actie onderneemt en begint met een van de methodes. Uiteindelijk zul je het zelf moeten doen!

Plaats een reactie