Online Geld Verdienen

Online geld verdienen is ideaal. Je kunt namelijk geld verdienen vanuit huis, volledig voor jezelf. Dit terwijl je niet afhankelijk bent van een baas.

Waar buiten het internet vaak meer dan een € 100.000,- wordt geïnvesteerd om bijvoorbeeld een winkel te starten kan je sinds het internet voor een zeer kleine investering beginnen met geld verdienen.

Op deze pagina zie je een kort overzicht van alle methodes die te vinden zijn op de Verdien Expert.

Affiliate Marketing

affiliate marketing

Bij affiliate marketing promoot je producten of diensten van derden in ruil voor een commissie. De producten en diensten die je promoot verschillen heel erg. Van een cursus, energie abonnement of een boek, je kunt bijna alles promoten met affiliate marketing.

Grote partijen zoals Bol.com en Coolblue bieden affiliate programma’s aan waarbij je tot wel 8% van de verkoopprijs van gepromote producten kan krijgen. Stel iemand koopt een tablet door jouw promotie verdien je al snel ruim 20 euro! Daarbij komt dat je bij affiliate marketing ook vaak gelijk extra verdient als mensen andere producten erbij kopen. Dus als naast de tablet nog een tablethoesje wordt gekocht krijg je daar ook een commissie voor. Ook al heb je dat tablethoesje niet gepromoot.

Het mooie van affiliate marketing is dat er geen eigen producten worden verkocht maar die van derden. Dit scheelt veel tijd in vergelijking met een webshop. Bij een webshop moet je natuurlijk zorgen voor de logistiek van producten en de klantenservice verzorgen.

E-Commerce

Het online verhandelen van producten en diensten wordt E-Commerce genoemd. Dit gebeurt meestal via een webshop waar je producten verkoopt. Het mooie hieraan is dat een webshop opstarten een lage investering vereist. Waar je vroeger alleen producten kon verkopen in een fysieke winkel kun je dit nu online doen. Hierbij komt ook kijken dat consumenten steeds meer via het internet kopen. 

Bij het opstarten van een webshop kun je zelf bepalen welke producten je wilt verkopen. Vaak is het handig om met een webshop in een niche te gaan zitten. Dit is een specifiek marktsegment zoals kookspullen. Hier kan je dan een goed assortiment mee opbouwen in plaats van dat je allemaal willekeurige producten hebt.

Het verkopen van producten kan tegenwoordig ook via dropshipping. Hierbij verkoop je producten in een webshop maar laat je die direct van de producent naar de consument bezorgen Hierdoor hoeft de webshop geen eigen voorraad te hebben.

Het opzetten van een webshop is niet ingewikkeld doordat verschillende webwinkel software programma’s bestaan zoals Shopify. In het begin zul je vooral bezig zijn met het promoten en het opbouwen van de bezoekersaantallen van je webshop. Als het eenmaal loopt kan je goed online geld verdienen.

Beleggen

Bijna iedereen kent de aandelenbeurs wel, in Nederland is dit de AEX. Hier kun je onder andere handelen aandelen, opties, obligaties en grondstoffen. Dit met het doel om natuurlijk winst te maken, zowel op korte als lange termijn.

Het mooie is dat over de afgelopen vijf jaar de beurs met circa 45% is gestegen. Hiermee hebben beleggers dan ook goed mee verdient. Dat is een stuk meer dan over spaargeld over de afgelopen vijf jaar.

Als je aandelen gaat handelen op de beurs kan er met twee methodes geld worden verdient. Dit kan ten eerste door koersstijging. Wanneer een aandeel aangekocht wordt voor € 5,- en verkocht voor € 7,- verdien je dus € 2,-. Maar dit kan natuurlijk ook andersom zijn als niet goed gehandeld wordt. De tweede methode is door dividenduitkering. Dit is een winstuitkering van een bedrijf die sommige aandelen hebben. Zo keerde Coca Cola bijvoorbeeld € 0,80,- uit per aandeel aan dividend in 2019. Dat is nog eens makkelijk online geld verdienen!

Tegenwoordig kan vanuit huis begonnen worden met beleggen bij verschillende brokers. Wel is het belangrijk dat als je gaat handelen, je eerst goed verdiept in hoe de beurs werkt. Dit zodat je geen grote verliezen maakt door verkeerd te handelen.

Cryptocurrency

bitcoin cryptocurrency

De afgelopen jaren is de handel in cryptocurrency erg populair geworden en met een goede reden. Veel cryptomunten zijn de afgelopen jaren flink in waarde gestegen. In vergelijking met de aandelenbeurs, is het handelen in cryptomunten anders.

Waar de aandelenbeurs alleen tussen bepaalde tijden open is, gaat de handel in cryptomunten 24/7 door. Daarnaast hebben cryptomunten veel sterkere koerswisselingen vergeleken met aandelen.

De bekendste cryptomunt is de Bitcoin, maar daarmee ook gelijk een van de duurste. Naast dat je kan handelen in de Bitcoin zijn er veel andere kleinere munten waarin gehandeld kan worden.

Apps Programmeren

De omzet van telefoon apps is extreem groot. Voor 2020 wordt verwacht dat aan 54 miljard euro wordt verdiend aan apps. Hier kan door een eigen app te publiceren een graantje van worden meegepikt. Als je het programmeren eenmaal onder die knie hebt kun je een eigen app publiceren. Dit kan zowel voor Android of IOS (Iphone).

Door apps te bouwen kun je op veel verschillende manieren geld verdienen. Je kunt een eigen app publiceren in de App Store of Google Play. Vervolgens kan er geld verdiend worden door een klein bedrag te vragen om de app te downloaden. Maar je kunt ook de app gratis publiceren, en geld verdienen met advertenties en in-app purchases.

Naast een eigen app publiceren, kun je ook online geld verdienen met apps door ze te programmeren voor particulieren en bedrijven.

Youtube

Youtube is een platform waar je video’s kan uploaden om vervolgens er geld aan te verdienen. Het mooie aan Youtube is dat je video’s kan maken met iets wat leuk vind. Dit kan van alles zijn! Zo verdienen mensen onder andere geld aan vloggen, het spelen van games en het maken van leerzame of grappige video’s.

logo youtube

Deze opbrengsten kunnen op verschillende manieren behaald worden. De meest voorkomende manier is advertenties voor het afspelen van een Youtube video. Wanneer je eenmaal genoeg abonnees hebt kun je namelijk per 1000 views tot wel € 4,00,- verdienen aan advertentieopbrengsten. Als je kijkt naar grote youtubers die wel 300.000 views halen op een enkele video, verdienen die al snel € 1.200,- met een video.

Naast advertenties heb je ook nog sponsordeals. Bij Engelstalige youtubers zie je vaak dat ze een bedrijf als NordVPN promoten tijdens de video zelf. Hier krijgt een youtuber dan ook weer geld voor betaald. Ook heb je tegenwoordig Patreon. Daarbij kunnen vaste kijkers je een maandelijks terugkerend bedrag betalen als donatie.

Plaats een reactie