Slapend Rijk Worden – Tips & Methodes

Slapend rijk worden is een grote droom voor veel mensen. Je ligt in bed, bent op vakantie, bent een dagje weg of doet gewoon een dag helemaal niks. En toch verdien je geld! Dit wordt ook wel passief inkomen genoemd. Inkomen dat los staat van werk en tijd dat je erin stopt.

Wel is het belangrijk om te weten dat je niet zomaar van de een op andere dag passief inkomen opbouwt. Je moet natuurlijk wel energie en tijd investeren om een passief inkomen op te bouwen en slapend rijk te worden. Dit gaat dus niet vanzelf.

Met de verschillende methodes en tips die we laten zien in dit artikel weet je dus hoe je succesvol en rijk kunt worden. Sommige methodes hebben meer tijd nodig dan andere. 

Hoe word ik Slapend Rijk?

Oké, je wilt dus weten hoe je slapend rijk kunt worden. Zoals net gezegd is de sleutel tot succes passief inkomen.

Wanneer je voor een baas werkt, verdien je actief inkomen. Dit is wanneer je per uur betaald krijgt voor het werk dat je verricht. Werk je 10 uur, krijg je 10 uur betaald. Werk je 40 uur, krijg je 40 uur betaald. 

hoe word ik slapend rijk

Actief inkomen is iets wat je wilt vermijden wanneer je rijk wilt worden. Bijna niemand behalve de directeuren van de grootste bedrijven worden namelijk rijk met actief inkomen. Daarnaast moet je altijd blijven werken wanneer je geld wilt verdienen.

Bij passief inkomen ligt dit anders. Passief inkomen is namelijk geld wat je verdient zonder dat je ervoor hoeft te werken. Dit klinkt onmogelijk, maar er zijn veel methodes. Denk bijvoorbeeld aan dividend uit aandelen, koers winst uit cryptomunten of huurinkomsten uit vastgoedobjecten. 

Dit zijn een aantal voorbeelden van passief inkomen. Wel is het belangrijk dat je zelf actie onderneemt, want een passieve inkomstenbron krijg je natuurlijk niet vanzelf. Daarom laten we verschillende methodes zien waarmee je slapend rijk kunt worden.

Slapend Rijk Worden

Met de onderstaande zeven methodes kun je slapend rijk worden.

Investeren in Cryptomunten

De afgelopen jaren is het mogelijk geworden om makkelijk in cryptocurrency te investeren. Naast de bekende munt de Bitcoin heb je ook nog veel kleinere altcoins. Dit zijn munten die kleiner zijn maar daardoor nog wel veel groeipotentie hebben.

Belangrijk is om te weten dat cryptomunten erg volatiel zijn. Dit betekent dat de koersen van munten erg snel kunnen stijgen of dalen. Hierdoor kun je snel geld verdienen maar natuurlijk ook in slechte gevallen geld verliezen.

Wanneer je wilt investeren in cryptomunten raden we de Crypto Portfolio. In deze portfolio worden de 10 cryptomunten met de meeste potentie gepresenteerd. Hierbij zijn er zelfs munten die in de portfolio hebben gestaan die x100 zijn gegaan in waarde!

Het leuke van de portfolio is dat je precies weet in welke cryptomunten je het beste kunt investeren. Daarbij wordt de portfolio ook regelmatig en zonder kosten na aankoop geupdate. Zo blijf je altijd up-to-date. Het enige wat je hoeft te doen is de crypto portfolio kopen en vervolgens de crypto parels aankopen. 

Investeren in Aandelen

Vind je cryptomunten te risicovol? Dan kun je altijd nog investeren aandelen. Vergeleken met cryptocurrency zijn aandelen minder volatiel waardoor je minder risico loopt. Met minder risico komt natuurlijk ook wel minder winstpotentieel. 

Over de afgelopen tientallen jaren hebben aandelen gemiddeld rond de 8% per jaar opgeleverd. Daarbij heb je jaren dat aandelen erg hard gaan en jaren waarbij er nauwelijks rendement wordt gemaakt.

Wel kun je aandelen makkelijk aankopen om er vervolgens voor lange tijd niet meer naar om te kijken. Met het onderstaande e-book leer je om 30 winstgevende aandelen te vinden in 5 minuten. 

Affiliate Marketing

Wanneer je liever geen risico’s wilt lopen en geen geld wilt investeren is affiliate marketing een erg goed verdienmodel. Met affiliate marketing bouw je een website waarop je vervolgens artikelen plaatst waarin je producten promoot. 

Wanneer vervolgens een bezoeker via jouw affiliate link een van de gepromote producten koopt verdien je een commissie. Deze commissie kunnen bij digitale producten al snel oplopen tot honderden euro’s per verkoop.

Met de Affiliate Marketing Revolutie leer je van Jacko Meijaard om een succesvolle affiliate marketing website op te bouwen waarmee je passief inkomen genereert. Dit in 7 modules met meer dan 60 video’s waarin alles wordt uitgelegd en voorgedaan.

Eigen Cursus Maken

Ben je ergens erg goed in? Dan kan het een aanrader zijn om een eigen cursus te maken en verkopen. Hoewel je tijd moet investeren om de cursus te maken kun je daarna maand na maand geld verdienen door nieuwe klanten te krijgen.

Stel je eens voor dat je een cursus maakt met een prijs van € 200,- en die vervolgens elke maand 10 keer verkoopt. Dan heb je al een leuk maandelijks passief inkomen.

Verkopen op Bol.com

Wist je dat meer dan de helft van de producten die beschikbaar zijn op bol.com worden verkocht door externe partners? Dit zijn zowel bedrijven die eigen producten produceren als particulieren die producten inkopen bij een leverancier en deze vervolgens verkopen op bol.com.

Het is namelijk mogelijk om zelf producten te verkopen op bol.com. Hierbij kun je zelfs zonder eigen product, magazijn of geld mee beginnen. Dit mede doordat je zaken als logistiek en opslag door bol.com kunt laten regelen.

Zodra je producten op bol.com hebt staan kunnen de miljoenen bezoekers van bol.com deze producten kopen waarmee jij vervolgens slapend rijk mee wordt! Wil je weten of dit iets voor je is? Met de onderstaande knop kun je tijdelijk een gratis training volgen.

Foto’s Verkopen

Hou je toevallig van fotograferen? Dan is het mogelijk om foto’s te verkopen op websites als Dreamstime, iStockphoto en Shutterstock. Hierbij moet je wel foto’s hebben gemaakt die echt van hoge kwaliteit zijn.

Zodra de foto’s op een van de websites staan kun je deze verkopen. Dit zonder dat je er verder iets aan hoeft te doen. 

YouTube

Mocht je niet van foto’s maar juist van video houden, kun je ook beginnen met YouTube. Hier kun je video’s uploaden die vervolgens de miljoenen kijkers op YouTube kunnen zien. 

Het mooie van YouTube is dat zodra je een video hebt geüpload deze video nog jarenlang geld kan verdienen. Wel moet je eerst genoeg kijkers hebben voordat je pas geld verdient met YouTube.

Slapend Rijk Worden Conclusie

Met de tips en methodes uit dit artikel is het mogelijk om slapend rijk te worden. Maar zoals eerder gezegd is zelf actie ondernemen erg belangrijk. 

Je moet namelijk zelf passieve inkomsten opbouwen voordat je pas kunt gaan slapen ;).

Bekijk ook eens alle verdienmodellen van verdienexpert.nl.

Plaats een reactie