Snel Geld Verdienen met je Telefoon

Naast online geld verdienen op een computer is het ook mogelijk om geld te verdienen vanaf je eigen telefoon. Dit door middel van apps waarbij je geld kunt verdienen. In dit artikel kijken we naar hoe snel geld verdienen met je telefoon werkt.

We gaan de verschillende apps af waarmee je geld kunt verdienen. De apps waarmee je dit kan bieden vooral opdrachten en enquêtes aan. Uiteindelijk zullen we ook een conclusie geven over geld verdienen met je telefoon.

Mobeye

Met de app Mobeye kun je geld verdienen als winkel reporter. Hierbij kun je opdrachten uitvoeren om geld te verdienen. Deze opdrachten zijn aanbiedingen nalopen, producten controleren, vragenlijsten invullen en foto’s maken.

De opdrachten die je kunt reserveren worden gebaseerd op je locatie. Je krijgt namelijk in de buurt opdrachten om naar winkels te gaan. Wanneer een opdracht is uitgevoerd krijg je binnen 24 uur antwoord of de opdracht goedgekeurd is. Daarbij kun je tot wel € 15,- per opdracht verdienen. De Mobeye app is te downloaden voor Android en Apple.

Smartspotter

Net als Mobeye is Smartspotter een app waarbij je geld verdient als winkel reporter. Bij Smartspotter krijg je vooral opdrachten om foto’s van producten te maken in winkels. Hiervoor hoef je geen professionele fotograaf te zijn. De fabrikanten willen namelijk graag weten hoe hun producten worden getoond. 

Bij de opdrachten kun je van tevoren zien hoeveel je betaald krijgt. Deze bedragen variëren van één tot tien euro. De Smartspotter app is beschikbaar voor Android en Apple.

Foap

foto apps

Wanneer je van fotograferen houdt, is de app Foap een goede optie om geld te verdienen. Het is daarbij wel belangrijk dat je redelijk goed kan fotograferen. Met de app kun je foto’s uploaden, die vervolgens door Foap goedgekeurd moeten worden. Wanneer een foto goedgekeurd is kunnen geïnteresseerde bedrijven de geüploade foto’s kopen.

Per foto kun je tot wel vijf euro verdienen. Daarbij is het wel belangrijk om te weten dat je de eigendomsrechten van de verkochte foto’s verliest. De Foap app is te downloaden voor Android en Apple.

Agora Images

Net als Foap kun je met Agora Images geld verdienen met eigen foto’s. Echter, werkt Agora Images net iets anders. Bij deze app kun je namelijk geld verdienen met wedstrijden. Daarbij kun je grote prijzen winnen wanneer je de beste foto hebt.

Op Agora Images heb je vier gebruikersniveaus (Junior, Geavanceerd, Pro en Meester). Wanneer je likes krijgt op geüploade foto’s kun je promoveren naar een hoger gebruikersniveau. Daarbij kun je ook meer verdienen des te hoger je komt. De Agora Images app is te downloaden voor Android en Apple.

Google Opinion Rewards

Ja, ook de grote zoekmachine Google biedt een app aan waarmee je geld kunt verdienen. Met de app Google Opinion Rewards kun je enquêtes invullen om daarmee geld te verdienen. Deze enquêtes baseert Google op je zoekgedrag en welke video’s je bekijkt op YouTube.

Het is daarbij wel belangrijk dat je de vragen goed invult. Als je namelijk maar wat doet, merkt Google dit al snel op en kun je geen enquêtes meer invullen. Met het invullen van de enquêtes spaar je voor tegoeden in de Google Play Store. Daarmee is deze app ook alleen beschikbaar voor Android

Make Money

Met de Make Money app kun geld en cadeaukaarten bij elkaar sparen. Dit doe je door opdrachten in de app uit te voeren. Voorbeelden van opdrachten die je kunt uitvoeren zijn: video’s bekijken, reviews schrijven, apps testen en enquêtes invullen. 

Wanneer je genoeg bij elkaar gespaard hebt, kun je het gespaarde geldbedrag laten storten op PayPal. De Make Money app is alleen beschikbaar op Android telefoons.

NuCash

De Nederlandse variant van Make Money is NuCash. Net als bij Make Money kun je in deze app opdrachten uitvoeren om snel geld te verdienen met je telefoon. Voorbeelden van opdrachten zijn: e-mails lezen, klikken op banners, meedoen aan gratis acties, enquêtes invullen, acties delen via Facebook en Twitter, spelletjes spelen en liken op Facebook.

Met NuCash kun je het gespaarde bedrag laten uitbetalen op je bankrekening of in cadeaukaarten. Net als de Make Money app is NuCash alleen beschikbaar op Android.

Sweatcoin

Met Sweatcoin kun je geld verdienen door te sporten. Je krijgt namelijk betaald wanneer je een aantal stappen zet. Dit is gemiddeld 1 Sweatcoin per 1500 stappen. De verdiende Sweatcoins kun je omzetten in geld of spullen. 

Het is wel belangrijk om te weten dat je met Sweatcoin continu je locatie deelt om geld te verdienen. Daarnaast belast de app je batterij, wanneer je hem op de achtergrond openhoudt. De Sweatcoin app is beschikbaar op Android en Apple.

Pabbl

Met Pabbl kun je sparen voor cadeaus en kortingen door advertenties op je lockscreen te tonen. Deze advertenties zijn als achtergrond foto op je lockscreen te zien. Wanneer je vervolgens je telefoon opent krijg je punten uitbetaald als beloning.

Momenteel is de Pabbl app alleen te downloaden op Android telefoons.

Snel geld verdienen met je telefoon: is het wat?

Met deze apps kun je dus snel geld verdienen met je telefoon, maar is het ook echt wat voor jou? Je moet je goed realiseren dat bij de meeste apps het veel tijd en moeite kost om geld te verdienen. Bij veel apps verdien je namelijk maar gemiddeld vijf euro per uur. Dit kan mogelijk handig zijn als je snel geld nodig hebt.

snel geld verdienen met je telefoon

Naast dat je niet zoveel geld kunt verdienen, bouw je ook geen passief inkomen op. Wanneer je namelijk niet actief bent in de apps, verdien je ook helemaal niks. 

Met andere verdien methodes die op deze site worden uitgelegd zoals: Affiliate Marketing, E-commerce en YouTube kun je wel passief inkomen verdienen. Daarmee kun je dus zelfs geld verdienen terwijl je niet aan het werk bent.

Uiteindelijk is snel geld verdienen met je telefoon dus goed mogelijk. Echter, zijn er betere manieren om meer geld te verdienen en passief inkomen op te bouwen.

Ja, ik wil beginnen met Online Geld Verdienen!Klik hier en ontvang korting op de Affiliate Marketing Revolutie
affiliate marketing revolutie

Plaats een reactie