Unstoppable Lifestyle Review

Als je op deze pagina terecht bent gekomen ben je waarschijnlijk op zoek gegaan naar een Unstoppable Lifestyle Review. Je bent hierbij zeker niet de enige! Veel mensen zijn tegenwoordig geïnteresseerd in een cursus waarmee je leert online geld verdienen.

Juist voor diegene die een eigen webwinkel op bol.com of een social media marketing bureau willen beginnen zijn de cursussen van Unstoppable Lifestyle erg interessant en leerzaam.

Maar wie zijn nu eigenlijk de personen achter Unstoppable Lifestyle, is deze partij betrouwbaar en wat zijn de meningen en ervaringen van klanten? Op deze pagina vertellen we hier meer over!

Wie zit er achter Unstoppable Lifestyle?

Laten we eerst een introductie geven over de personen achter Unstoppable Lifestyle. In 2018 is Unstoppable Lifestyle opgericht door drie personen. Dit zijn Jia Ruan, Virgil Brewster en Mitchell Weijerman.  

De makers van Team Unstoppable vinden dat je met het traditionele educatie systeem in Nederland niet het maximale uit je leven kunt halen. Van jongs af aan wordt je geleerd om een studie te volgen en daarna de rest van je leven voor een baas van 9-5 te werken.

Het doel van Unstoppable Lifestyle is om juist vrijheid te creëren voor mensen. Dit met het leren om online geld te verdienen via verschillende businessmodellen. Denk hierbij aan het opstarten van een winkel op bol.com of het starten van een social media marketing bureau.

Door financiële vrijheid te creëren met een businessmodel zul je niet meer afhankelijk zijn van een baas en een 9-5 baan. Hierdoor bepaal je zelf de tijden waarop je werkt en kun je jouw inkomsten oneindig opschalen.

Over de afgelopen jaren zijn meer dan 7000 studenten geholpen met de cursussen van Unstoppable Lifestyle. Met deze groei bestaat het team van Unstoppable Lifestyle inmiddels uit 10 werknemers.

Unstoppable Lifestyle Producten

Momenteel heeft Unstoppable Lifestyle twee grote producten waarmee je kunt leren om online geld te verdienen. Dit zijn de Bol Masterclass en Agency Masterclass.

Bol Masterclass

De meest bekende cursus van Unstoppable Lifestyle is de Bol Masterclass. In deze cursus zul je leren om een eigen webwinkel te beginnen op bol.com. Je kunt namelijk als externe partner producten verkopen aan het miljoenenpubliek van bol.com en daarmee geld verdienen.

De cursus wordt gegeven door Winston Zwemmer die zelf een eigen webwinkel via bol.com heeft. In de cursus zul je dan ook leren om producten in te kopen voor een lage prijs bij leveranciers om deze vervolgens weer te verkopen met winst op bol.com. 

Verder komen onderwerpen als het zoeken naar een winstgevend product, concurrentie analyseren, inschrijven bij de kamer van koophandel, verkopersaccount opzetten bij bol.com en je inkomsten optimaliseren allemaal langs in de 8 modules van de cursus. 

Dit maakt dat je met de Bol Masterclass alles komt te weten wat je nodig hebt om een winstgevende webwinkel op bol.com te starten. Het leuke hiervan is dat je steeds meer producten kunt gaan toevoegen die je maandelijks geld opleveren. Hierdoor is je inkomen oneindig opschaalbaar.

Bij de cursus krijg je ook nog eens een aantal extra bonussen. Zo kun je deelnemen aan de wekelijkse groepscoaching, levenslang toegang tot de online ondernemers community Tribe, De Golden Calculator, Bol Masterclass Leveranciers Script en de KVK checklist.

Voor iedereen die graag financiele vrijheid wilt bereiken door middel van een online business is deze cursus een echte aanrader. Via de onderstaande knop krijg je tijdelijk korting op de Bol Masterclass.

bol masterclass

Agency Masterclass

De tweede cursus van Unstoppable Lifestyle is de Agency Masterclass. In deze cursus zul je leren om een winstgevende social media marketing bureau te beginnen. Dit is een bureau dat de advertenties verzorgt voor bedrijven en daarvoor vervolgens een vergoeding ontvangt.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten en managen van Facebook advertenties voor een lokale sportschool. Dit met het uiteindelijke doel om meer klanten te genereren. De cursus wordt gegeven door Mitchell Weijerman, die zelf ook een eigen social media marketing bureau heeft.

In de Agency Masterclass komen onderwerpen als het binnenhalen van klanten, converterende advertenties opzetten, vinden van kansrijke niches en het opschalen van je business aan bod. Hierdoor kom je alles te weten over het opstarten van een winstgevend social media marketing bureau.

Naast de videocursus krijg je toegang tot extra bonussen. Dit is toegang tot exclusieve Agency Software, kant en klare marketing campagnes en sales scripts, wekelijkse groepscoaching sessies en de KVK checklist.

Waar de Bol Masterclass je leert om financiële vrijheid te bereiken met het verkopen van producten, leert de Agency Masterclass je dit met het opstarten van een eigen social media marketing bureau. Via de onderstaande knop krijg je tijdelijk korting op de Agency Masterclass.

agency masterclass

Is Unstoppable Lifestyle betrouwbaar?

Wanneer je online een volledige cursus koopt, is het belangrijk om te weten of het bedrijf dat erachter zit betrouwbaar is. Unstoppable Lifestyle staat gewoon ingeschreven bij de Kamer van Koophandel waarmee het aan de Nederlandse wetgeving voldoet. Dit met de onderstaande gegevens.

Bedrijf:Unstoppable Lifestyle BV
Adres:Joop Geesinkweg 901, 1114 AB Amsterdam
KvK-nummer:71014543
BTW-nummer:NL0053272869

Verder krijg je bij de producten van Unstoppable Lifestyle volgens de algemene voorwaarden 14 dagen tevredenheidsgarantie. Dit geldt echter alleen wanneer je niet meer dan vijf video’s van de cursus hebt bekeken. Deze twee aspecten maken dat Unstoppable Lifestyle een betrouwbaar bedrijf is. 

Unstoppable Lifestyle Review

Om tot een Unstoppable Lifestyle review te komen hebben we gekeken naar de recensies de klanten online hebben achtergelaten. Hiervoor hebben we op Trustpilot gekeken naar de reviews van Unstoppable Lifestyle BV.

Op dit platform scoort het bedrijf op het moment van schrijven 4,8 / 5,0 op basis van 597 reviews. Hiermee geven klanten van Unstoppable Lifestyle het bedrijf een uitstekende beoordeling. 

In deze reviews zijn de klanten zeer lovend over de Bol Masterclass. Hierbij wordt de kennis uit de cursus erg geprijsd en de belangrijke zaken met betrekking tot ondernemerschap die voorbij komen.

Unstoppable Lifestyle Review Conclusie

In deze Unstoppable Lifestyle review hebben we gekeken naar de personen die achter het bedrijf zitten en de producten die ze verkopen. Daarnaast hebben we gekeken naar de betrouwbaarheid van het bedrijf en onze uiteindelijke review gegeven.

We hopen dat je hiermee een beter beeld hebt gekregen van Unstoppable Lifestyle. Uiteindelijk geven de cursussen Bol Masterclass en Agency Masterclass mensen een mooie kans om financiële vrijheid te bereiken en niet meer afhankelijk te zijn van een 9-5 baan.

Wel is het belangrijk om te realiseren dat het volgen van een cursus maar het halve werk is. Als je succesvol wilt worden is het belangrijk om zelf genoeg tijd en energie te steken in je eigen business en continu weer nieuwe dingen te leren. Dan is het zeker mogelijk met de cursussen van Unstoppable Lifestyle om een mooie toekomst te bouwen! 

Plaats een reactie