Dit zijn de beste online verdienmodellen!

Oké, je wilt graag geld verdienen op het internet. Dit om misschien een extra inkomen op te bouwen of omdat je graag niet meer afhankelijk wilt zijn van een baas. Maar welk verdienmodel moet je kiezen?

Wij testen verschillende verdienmodellen en schrijven daar artikelen over. In het onderstaande overzicht kun je meer informatie over alle verdienmodellen vinden.

Affiliate Marketing

Promoten van producten en diensten van derden met een website. Wanneer je producten succesvol promoot krijg je als affiliate een commissie betaalt.

Cryptocurrency

Handelen in cryptocurrency. Denk aan grote munten als de Bitcoin maar ook altcoins. Dit zowel voor de lange termijn als op korte termijn met daytraden.

Beleggen

Beleggen op de beurs met onder andere aandelen, obligaties of beleggingsfondsen. Hierbij verdien je geld met koersstijgingen of dividenduitkeringen.

Verkopen op Bol.com

Verkopen van producten op bol.com als externe verkoper. Hierbij koop je producten in bij een leverancier en verkoop je deze vervolgens op bol.com.

Dropshipping

Het starten van een eigen webwinkel zonder voorraad. Zodra een klant op je webwinkel een product koopt zet je de bestelling door naar een leverancier.

YouTube

Maken en uploaden van video’s op YouTube. Hierbij kun je geld verdienen door middel van advertenties, donaties en samenwerkingen met bedrijven.

Enquêtes

Invullen van enquêtes op websites. Voor elke enquêtes die je invult krijg je een vergoeding betaalt. Beginnen is mogelijk bij verschillende aanbieders.

Daytraden

Het kopen en verkopen van assets binnen een enkele handelsdag. Hierbij verdien je geld door te profiteren van kleine koersbewegingen op de markt.

SMMB

Het starten van een eigen social media marketing bureau. Dit met het doel om de social media voor bedrijven te verzorgen in ruil voor een vergoeding.