Welke Cryptocurrency Gaat Stijgen?

Wanneer je bij dit artikel terecht bent gekomen wil je waarschijnlijk weten welke cryptocurrency gaat stijgen. De afgelopen jaren zijn cryptocurrency erg populair geworden en dat niet zonder goede redenen. 

Veel mensen verdienen tegenwoordig namelijk geld met handelen in cryptocurrency. Sommige als leuk extraatje en andere kunnen er zelfs hun volledige inkomen mee verdienen! Dit kan zowel door middel van daytraden en investeren op lange termijn. Maar in welke cryptocurrency moet je nu investeren?

Welke Cryptocurrency Gaat Stijgen?

Als eerst is het belangrijk om te weten dat cryptomunten erg volatiel zijn vergeleken met andere financiële producten. Dit betekent dat cryptomunten heel hard kunnen stijgen maar ook hard kunnen dalen. Hierdoor ligt het risico bij handelen in cryptocurrency hoger. Echter, heb je ook de kans om erg veel geld te verdienen.

beste cryptomunten

Doordat handelen in cryptocurrency risicovol kan zijn is het belangrijk dat je alleen met geld handelt dat je kunt missen, over een hardware wallet beschikt en een strategie hebt. Ga nooit roekeloos cryptocurrency kopen zonder dat je goed ingelezen bent.

Maar welke cryptocurrency gaat nu stijgen? Dat is moeilijk om in een artikel te zeggen. Dit omdat crypto markten dag na dag erg kunnen veranderen. Wel zullen we 2 methodes geven waarmee je zult leren om de beste cryptomunten te vinden. Daarnaast geven we nog eens vijf tips.

Methodes voor ontdekken Beste Cryptocurrency

Met de volgende twee methodes kun je veelbelovende cryptocurrency ontdekken. 

Crypto Portfolio

Wil je handelen in cryptocurrency op lange termijn? Dan kan de Crypto Portfolio van Derek Westra en Patrick Suiker je hier bij helpen. In deze portfolio worden 10 momenteel kleine cryptomunten die veel potentie hebben gepresenteerd.

Dit zijn cryptomunten die nu nog klein zijn maar grote potentie vertonen om over de kop te gaan. Deze munten zijn gevonden op basis van honderden uren onderzoek. 

Derek Westra en Patrick Suiker waren ook een van de eersten die AntShares (NEO) en Raiblocks (NANO) hebben ontdekt. Een investering van destijd € 100 had je €100.000 opgeleverd. Dit laat weer de kracht van cryptocurrency zien.

Het leuke van dit product is dat je het maar eenmalig hoeft te kopen en daarna gratis toegang krijgt tot toekomstige updates. Zo blijft je continu up-to-date over de cryptomunten met de meeste potentie.

Crypto Masterclass

Wil je liever daytraden of alles zelf in handen houden? Dan kun je het beste zelf leren hoe je zelf kunt handelen in cryptocurrency. Het is namelijk belangrijk dat je niet zomaar zonder kennis en strategie gaat handelen. Dit levert namelijk vrijwel altijd wel negatieve resultaten op.

Daarom is het belangrijk dat je eerst over een strategie en voldoende kennis beschikt voordat je begint. Het kan een optie zijn om een boek over cryptocurrency te kopen. 

Maar mogelijk nog wel beter kan het zijn om een cursus te volgen. Met een cryptocurrency cursus zul je namelijk door middel van video’s en uitleg van een professional leren hoe je het beste kunt handelen in cryptocurrency.

Daarbij zul je belangrijke kennis, strategieën en vaardigheden leren. Dit zorgt er allemaal voor dat je uiteindelijk met succes kunt handelen in cryptocurrency. Daarbij zul je leren om ook zelf te ontdekken welke cryptocurrency gaan stijgen.

Hoewel een cursus een grote investering kan zijn, is het toch aangeraden. Je kunt beter een investering doen in een cursus om vervolgens geld te verdienen met crypto dan geen investering doen en geld te verliezen met crypto.

Omdat je misschien niet zeker weet of het je wat voor je is, kun je tijdelijk een gratis cryptotraining volgen. Hierbij zul je in 1,5 uur leren hoe cryptocurrency precies werkt en hoe jij je eerste cryptomunt koopt voor 1 euro!

Tips voor ontdekken Beste Cryptocurrency

Naast de twee methodes waarmee je kunt ontdekken welke cryptocurrency gaat stijgen, kun je ook de volgende vijf tips gebruiken.

1. Prijs zegt niet alles

De prijs van een cryptomunt zegt niet altijd alles. Het is namelijk beter om te kijken naar de totale marktwaarde in plaats van de prijs. Waar de totale marktwaarde hoger ligt, heb je namelijk de potentie om meer te verdienen dan cryptomunten met een lage marktwaarde.

2. Doe uitgebreid onderzoek naar de cryptomunt

Voordat je een cryptomunt koopt, is het belangrijk om uitgebreid onderzoek te doen naar de cryptomunt. Hoe lang bestaat de cryptomunt? Wat is het volume van de cryptomunt? Wat is de marktwaarde van de cryptomunt? Wat is de trend van de cryptomunt?

Het is belangrijk om een keuze te maken op basis van kennis. Online kun je van de meeste cryptomunten wel een marktrapport vinden van een analist. Lees verschillende van dit soort rapporten door voordat je een aankoop maakt.

3. Maximum aanbod

Bij de meeste munten komt er extra aanbod tot stand door middel van crypto mining. Echter, hebben cryptomunten vaak een vooraf bepaald maximaal aanbod. Wanneer dit maximum is bereikt kunnen er geen nieuwe cryptomunten meer bijkomen.

Als de interesse in een cryptomunt hoog blijft terwijl er geen extra cryptomunten meer bijkomen kan dit resulteren in een forse prijsstijging. Daarom is het altijd handig om eens te kijken naar het maximale aanbod van een cryptomunt.

4. Zet in op meerdere munten

Zet nooit je geld in op één enkele cryptomunt. Het maakt niet uit hoeveel vertrouwen je ook hebt in de munt op basis van onderzoek, kennis of strategie. Een cryptomunt kan natuurlijk altijd tegen verwachtingen toch onderuit gaan.

Zorg daarom dat je juist veel verschillende munten aankoopt waarin je vertrouwen hebt. Hierdoor ben je niet meteen je inleg kwijt wanneer een munt onderuit gaat, doordat je nog andere munten hebt.

5. Bewaar de munten veilig

Naast de tips die handig zijn voor het ontdekken van goede cryptomunten is het ook belangrijk om je cryptomunten veilig te bewaren. In het verleden zijn namelijk veel handelen hun inleg verloren door een hack op hun computer of op een crypto exchange.

Daarom raden we het aan om een hardware wallet te kopen. Dit is vaak een USB-stick waarmee je munten veilig kunt opslaan. Doordat het een USB-stick is kunnen hackers minder snel je munten stelen en blijft je geld veilig. Wil je meer tips? Bekijk dan ons artikel over met 12 crypto tips.

Welke Cryptocurrency Gaat Stijgen Conclusie

In dit artikel heb je twee methodes en vijf tips ontdekt die je zullen helpen bij het antwoord op de vraag welke cryptocurrency gaat stijgen. We wensen je alvast veel succes met het handelen in cryptocurrency.

Via de onderstaande knop kun je nogmaals de gratis training volgen waarin je leert om jouw eerste cryptomunt te kopen. Mis deze kans niet en begin vandaag nog voordat het aanbod verloopt.

Crypto Masterclass Banner

1 gedachte over “Welke Cryptocurrency Gaat Stijgen?”

Plaats een reactie