WhatsNext Community Review

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je waarschijnlijk op zoek gegaan naar een Whatsnext Community review. Je bent hierin zeker niet de enige! Cryptocurrency wordt steeds populairder waarbij steeds meer Nederlanders actief handelen in cryptovaluta.

Whatsnext Community is een signaalgroep waarmee je toegang krijgt tot waardevolle data zoals technische calls, fundamentele analyses en market outlooks. Hiermee zul je begeleidt worden tot het maken van de juiste keuzes bij het handelen in cryptovaluta.

Maar wie zijn nu precies de makers van WhatsNext Community en wat zijn de meningen en ervaringen van klanten? 

Op deze pagina vertellen we hier meer over!

Wat is WhatsNext Community?

Voordat we overgaan tot onze WhatsNext Community review zullen we eerst een korte introductie geven over het platform.

WhatsNext Community is van oorsprong ontstaan door Rob Duijvestijn. Hij begon enkele jaren terug een WhatsApp groep voor gelijkgestemde in de crypto wereld bestaande uit handelaren, developers en mensen die gepassioneerd zijn over cryptocurrency.

Wegens het succes van de WhatsApp groep is vervolgens het WhatsNext Instagram-account opgezet. Hiermee ontstond een groot netwerk aan crypto enthousiastelingen waarbij WhatNext Community inmiddels ruim 9500 volgers heeft op Instagram.

In december 2020 werd WhatNext Community officieel geboren waarbij een Discord Community is ontstaan. Dit met het idee dat Discord het ideale platform is voor het delen en segmenteren van waardevolle informatie voor leden.

Over 2021 heeft WhatsNext Community een grote groei meegemaakt. Hierbij is het platform inmiddels gegroeid naar ruim 7500 leden. Ook bestaat het team hedendaags uit 15 man die dagelijks waardevolle informatie verzamelen voor de leden.

Rob Duijvestijn

Rob Duijvestijn is al negen jaar actief aan het handelen op de financiële markten. Hij is oorspronkelijk begonnen met aandelen waarna hij in 2017 begon met cryptocurrency. Dit tijdens zijn studie Financial Services Management aan de Hogeschool van Rotterdam.

Na zijn studie is Rob Duijvestijn in Amsterdam gaan werken als Senior Consultant in vreemde valuta. Hierbij adviseerde hij internationaal opererende bedrijven over het afdekken van de valutarisico’s. 

Verder heeft hij in 2017 in de finale gestaan van de Financial Talent Award van Nederland & België. Rob Duijvestijn heeft als CEO en Founder van WhatsNext Community het doel kennis te delen over de aandelen- en cryptomarkt. Dit zodat leden van de community in staat zijn om consistent succesvol te handelen op de financiële markt.

Patrick Jongeneel

Patrick Jongeneel heeft als co-founder van WhatsNext Community ook een interessante achtergrond. Hij heeft aan The Hague University of Applied Sciences zijn Bachelor of Business Administration behaald. 

Ook is Patrick Jongeneel al vier jaar actief in de crypto & FX markt. Hierbij heeft hij met handelen in de FX markt bij twee verschillende proprietary trading firms funded accounts binnen gesleept. 

De expertise van Patrick Jongeneel ligt op het gebied van technische analyse, trading en het makkelijk vertalen van lastige concepten. Hierbij combineert hij zijn passies van trading, coaching, personal development & entertainment met WhatsNext Community.

whatsnext community review team

Wat ontvang je bij WhatsNext Community?

Wanneer je begint met WhatsNext Community krijg je toegang tot de Premium Discord van het platform. Hierbij ontvang je onder andere waardevolle informatie over de cryptomarkt en zul je signalen ontvangen indien zich goede kansen voordoen op de markt.

Daarnaast zul je toegang krijgen tot de volgende zaken met een abonnement bij WhatsNext Community.

Marktkennis

Kennis is van groot belang wanneer je graag geld wilt verdienen met handelen in cryptocurrency of aandelen. Daarmee is het belangrijkste aspect van WhatsNext Community de toegang tot verschillende informatiebronnen die je zult ontvangen.

Het team van WhatsNext Community houdt fulltime de crypto- en aandelenmarkt in de gaten. Hierdoor ontvang je informatie van echte professionals en ben je meteen geïnformeerd over de beste kansen op de markt. 

Dit is van essentieel belang aangezien veel beginners en handelaren structureel geld verliezen en vervolgens al weer snel stoppen met handelen. Daarmee heb je met WhatsNext Community een voorsprong ten opzichte van andere handelaren die geen toegang hebben tot deze informatie.

Je zult toegang krijgen tot de volgende informatiebronnen:

 • Elke dag market outlooks
 • Fundamentele analyses
 • Technische calls
 • Informatie over het beschermen van je portfolio
 • Extra ogen op de markt

Begeleiding

Een ander belangrijk aspect van WhatsNext Community is de begeleiding waar je toegang tot krijgt. Dit is handig aangezien waardevolle informatie er niet enkel alleen voor zal zorgen dat je succesvol wordt. Het beheersen van emoties en je eigen portfolio managen is ook erg belangrijk als handelaar.

Hierin zal de actieve begeleiding je bij helpen. Je zult bijvoorbeeld altijd snel antwoord krijgen op vragen die je hebt en er vinden regelmatig live sessies plaats. Dit zorgt ervoor dat je voldoende ondersteuning krijgt en laat de commitment van het WhatsNext Community team zien.

Community

Het platform heet niet voor niks “WhatsNext Community”. Hiermee is de community van het platform dus ook een groot onderdeel. Via de Discord waar je toegang tot krijgt kun je meteen in contact komen met de duizenden leden van de community.

Dit is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam doordat je hierdoor ziet waar andere handelaren mee bezig zijn. Verder kun je hiermee ook discussiëren met andere leden op het gebied van crypto en aandelen. 

whatsnext community discord

WhatsNext Community Review

Nu we een introductie hebben gegeven over het team achter WhatsNext Community en wat het precies inhoudt kunnen we ons richten op onze WhatsNext Community Review. Om te ontdekken wat de meningen en ervaringen van klanten zijn hebben we op TrustPilot gekeken naar de reviews die gepost zijn. 

Op het moment van schrijven scoort WhatsNext Community 4,8 sterren van de 5. Dit is een uitstekende score gebaseerd op 87 reviews die klanten hebben achtergelaten. Hierbij wordt het platform beoordeeld door 89% als uitstekend, 10% als goed en 1% als gemiddeld.

Dit is wat klanten zeggen over het platform:

Wat een top bedrijf. Transparanter gaat het niet worden. Zowel tijdens de pieken als de dalen van de cryptomarkt laten ze van zich horen. Ze nemen zelfs de moeite een live-sessie te starten als de markt dipt om ieder lid van de beste strategie en tips te voorzien! geweldig bedrijf.

Steef

Het Whatsnext team bezit een hoop kennis en brengt deze ook op een goede en duidelijke manier over. Daarnaast is het een community met een diversiteit aan mensen. Beginners en ervaren traders helpen elkaar, echt een aanrader.

Ferry

Ongekend wat een waarde deze heren delen. Voor zowel beginners als gevorderden super veel waardevolle informatie, tips, portfolio analyses, calls en leermateriaal. Ze hebben oprecht de motivatie je te helpen om op een sustainable manier vermogen op te bouwen en te beschermen. Het abonnement dubbel en dwars waard.

Menno

Uit de WhatsNext Community reviews blijkt dus dat klanten erg positief zijn over het platform. Hierbij wordt de actieve begeleiding, live sessies en informatie erg gewaardeerd door de klanten.

Hoe werkt WhatsNext Community?

Wanneer je graag wilt beginnen met WhatsNext Community en toegang wilt tot de informatie en begeleiding kun je de volgende vijf stappen volgen.

 1. Maak een Discord account aan indien je deze nog niet hebt. Hiermee zul je namelijk na aankoop toegang krijgen tot WhatsNext Community.

 2. Ga naar de website van WhatsNext Community en kies voor een van de abonnementen. Indien je naar WhatsNext Community gaat via één van de links op deze website zul je ook nog eens onze exclusieve bonus ontvangen.

 3. Zodra de aankoop is voltooid wordt je automatisch doorgestuurd naar een formulier waar je het Discord ID van je account kunt invullen. Hiermee zul je direct toegang krijgen tot de premium Discord.

 4. Nadat je toegang hebt tot de premium Discord kun je ook instellen dat je notificaties ontvangt op je telefoon of tablet. Hierdoor ben je altijd direct op de hoogte wanneer nieuwe berichten of signalen worden geplaatst.

 5. Je hebt nu de toegang tot waardevolle informatie waaronder technische calls, fundamentele analyses en dagelijkse market outlooks. Ook kun je meteen profiteren van de actieve begeleiding, live sessies en de community.

Is WhatsNext Community betrouwbaar?

Uit de WhatsNext Community review blijkt dat klanten erg positief zijn over het platform. Echter, wanneer je online een product koopt wil je natuurlijk zeker weten of het platform betrouwbaar en veilig is

Hiervoor hebben we onderzoek gedaan. Het blijkt dat WhatsNext Community netjes staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hiermee voldoet het platform aan de regelgeving voor bedrijven. De gegevens hiervan staan in de onderstaande tabel.

Bedrijf:WhatsNext community B.V.
Vestigingsplaats:Honselersdijk
KvK-nummer:82694931
BTW-nummer:NL862569746B01

Met het feit dat de eigenaren kennis hebben over het vakgebied, ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, WhatsNext Community een groot team heeft en de positieve reviews van klanten kunnen we stellen dat WhatsNext Community een betrouwbaar platform is.

WhatsNext Community social media

Het platform is erg actief op social media. Naast het Instagram account dat meer dan 9500 volgers heeft worden ook regelmatig op YouTube nieuwe video’s geplaatst. Hieronder hebben we een video die recentelijk op het kanaal is geüpload.

WhatsNext Community kosten

Je kunt bij WhatsNext Community kiezen tussen drie soorten abonnementen. Hierbij heeft het platform een abonnement per maand, kwartaal en halfjaar beschikbaar. Wanneer je kiest voor een langer abonnement zul je hierbij korting ontvangen.

AbonnementTotale prijsPrijs per maand
Halfjaar€ 424,95€ 70,83
Kwartaal€ 224,95€ 75
Maand€ 84,95€ 84,95

Exclusieve bonus

Wanneer je via één van de links op deze pagina begint bij WhatsNext Community zul je ook nog eens extra een exclusieve bonus ontvangen.

Voor het bijhouden van alle trades die je maakt hebben we de Crypto Tracker opgesteld. Met deze tracker kun je in één bestand al je trades bijhouden en heb je hierdoor meteen je resultaten en portfolio inzichtelijk.

Hiermee zal de Crypto Tracker helpen bij het behalen van je doelen en kun je gemakkelijk trades analyseren. Ook is deze tool ideaal voor het bepalen van stop loss en take profit targets en zal de risk/reward ratio automatisch worden berekend.

Met de volgende stappen weet je 100% zeker dat je deze bonus ontvangt:

 1. Ga via deze link naar de website van WhatsNext Community;

 2. Koop een abonnement en krijg hiermee toegang tot WhatsNext Community Discord;

 3. Stuur een screenshot van je aankoopbevestiging of factuur naar info@verdienexpert.nl;

 4. Vervolgens zul je de Crypto Tracker gratis per e-mail ontvangen en kun je hiermee gemakkelijk al je trades bijhouden.
whatsnext community review bonus

WhatsNext Community Review conclusie

In deze WhatsNext Community review hebben we gekeken naar de makers achter de platform en wat het product allemaal inhoudt. Daarnaast hebben we gekeken naar de meningen en ervaringen die klanten van het platform hebben achtergelaten op het internet.

Uiteindelijk zul je met WhatsNext Community toegang krijgen tot signalen en marktinformatie waardoor je in staat zult zijn om beter keuzes te maken. Dit is hierbij een erg handig hulpmiddel als je graag geld wilt verdienen met handelen in cryptocurrency.

Daarnaast krijg je toegang tot actieve begeleiding en een community waardoor je ook naast handige informatie beschikt over belangrijke ondersteuning. Dit maakt WhatsNext Community en erg compleet product en meer dan alleen een signaalgroep.

In lijn met de WhatsNext Community review van klanten zijn we erg positief over het platform. We kunnen het dan ook zeker aanraden aan beginners en handelaren die graag succesvol willen worden en de volgende stap willen zetten.

Veelgestelde vragen

Waarom zal WhatsNext Community mij specifiek helpen?

Zeker wanneer je nog weinig ervaring hebt met investeren en handelen in cryptovaluta zal WhatsNext Community ervoor zorgen dat je met succes kan gaan handelen. Dit niet alleen met informatie zoals calls en analyses maar ook met actieve begeleiding.

Kun je ook beginnen met een klein bedrag?

WhatsNext Community is ook geschikt als je met een klein bedrag wilt beginnen. Dit aangezien je door middel van de actieve begeleiding de keuzes die je maakt kan richten op je strategie en grootte van de portfolio.

Wat is de ervaring van WhatsNext Community?

Het team van WhatsNext Community bestaat inmiddels uit 15 man. Hierdoor zit er niet één persoon achter het platform maar wordt analyses en calls juist in een team gemaakt. Gezamenlijk heeft het team al ruim twintig jaar ervaring met het maken van technische analyses. 

Wat zijn de tarieven van WhatsNext Community?

WhatsNext Community heeft drie soorten abonnementen. Je kunt hierbij een abonnement per maand, kwartaal of halfjaar afsluiten. Hoe langer je abonnement afsluit hoe goedkoper de prijs wordt. Hierbij varieert het tarief per maand tussen de € 84,95 en € 70,83.

Plaats een reactie