Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek komt veel voorbij op het internet. Naast dat je hem vaak voorbij ziet komen in advertenties op YouTube, zoeken meer dan 1000 mensen per maand naar zijn naam op Google. 

In dit artikel zullen we daarom kijken naar wie Boyd Hoek precies is. Verder kijken we naar de cursus die heeft opgezet, zijn bedrijf en social media. Hierdoor heb je aan het einde van dit artikel een beter beeld over wie Boyd Hoek precies is. 

Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek is een 21-jarige ondernemer geboren in Castricum. Naast school is hij op jonge leeftijd begonnen met werken in sales, hierbij verkocht hij kranten op straat bij zijn eerste baantje. Boyd had echter weinig motivatie hiervoor en werd al snel ontslagen.

wie is boyd hoek

Toen hij 18 leidde dit gebrek tot werkethiek en motivatie ertoe dat hij tot op dat moment nog niks had bereikt. Op dat moment ontmoette hij een persoon via Instagram die zich opstelde als een mentor voor Boyd en hem weer het goede pad opstuurde.

Hierdoor ging hij aan zijn eigen social media marketing bureau werken genaamd Digital Presence. Hoewel dit in het begin met moeite ging, werd het bureau succesvol toen Boyd zich ging richten op de sport niche. 

Na verloop van tijd ging hij hier dan ook een goed inkomen mee verdienen. Hoewel hij eerst wilde verhuizen naar Amsterdam was dit lastig vanwege zijn leeftijd. Hij kwam daarop op het idee om naar Bali te verhuizen. 

Hoewel Bali natuurlijk niet de duurste plek om te leven is, begonnen mensen interesse te krijgen in zijn werkwijze. Hierdoor begon Boyd voor het eerst met het coachen van mensen en het uitleggen van het social media marketing bureau businessmodel.

In de tussentijd groeide de inkomsten van Boyd ook snel. Zo was zijn eigen social media marketing bureau hard gegroeid dat het inmiddels al € 10.000,- winst in een maand opleverde. Dit als resultaat van werkethiek en motivatie dat Boyd in zijn eigen bedrijf heeft gestopt.

Inmiddels leeft Boyd nog steeds op Bali. Daarnaast heeft hij met zijn eigen kennis en ervaring de SMMB Masterclass opzet.

Boyd Hoek SMMB Masterclass

Er bestaat een grote kans dat je Boyd Hoek wel eens voorbij hebt zien komen in een reclame van zijn SMMB Masterclass. Maar wat is dit precies?

Met de cursus van Boyd Hoek leer je om een social media marketing bureau te beginnen. Een social media marketing bureau is een bedrijf dat de social media beheert en advertenties opzet in opdracht van andere bedrijven.

Doordat social media de afgelopen decennia erg populair is geworden zien steeds meer bedrijven het belang van social media in. Deze bedrijven hebben zelf weinig verstand van social media en zijn dan ook opzoek naar mensen die dit kunnen beheren.

Dit maakt dat er veel vraag is naar social media marketing bureaus en dat er ook veel kansen zijn op deze markt. 

Het is echter zo dat er veel komt kijken wanneer je een social media marketing bureau wilt starten. Denk hierbij aan inschrijven bij de kamer van koophandel, het werven van klanten, opzetten van advertenties en het maken van funnels.

Op dit soort vragen geeft de SMMB Masterclass van Boyd Hoek antwoord. Met deze cursus krijg je uitgebreide video’s, sales scripts en kant-en-klare hulpmiddelen. Hierdoor zul je alle aspecten van een social media marketing bureau leren.

Boyd Hoek KvK

Bij de Kamer van Koophandel heeft Boyd Hoek zijn eigen bedrijf genaamd Digital Presence. Dit bedrijf is gevestigd in Bloemendaal en heeft het KvK-nummer 70062420.

Oorspronkelijk heeft hij dit bedrijf gebruikt voor zijn eigen social media marketing bureau. Tegenwoordig gebruikt hij dit bedrijf voornamelijk om studenten te leren om hun eigen social media marketing bureau te beginnen. 

Boyd Hoek Social Media

Wat opvalt aan Boyd Hoek is dat hij erg actief is op social media. Hij maakt gebruik van verschillende social media platformen waarop veel mensen hem volgen. 

Dit zegt natuurlijk ook iets over Boyd zijn eigen kwaliteiten met social media. Dit is iets wat natuurlijk niet mag ontbreken wanneer je een cursus geeft over het starten van een social media marketing bureau.

Boyd Hoek Facebook

Op Facebook heeft Body meer dan 6800 likes en 7100 volgers op zijn persoonlijke pagina. Hij post op Facebook berichten die te maken hebben met zijn SMMB Masterclass. Daarnaast plaatst hij ook vaak persoonlijke verhalen en motiverende berichten.

Boyd Hoek Instagram

Op Instagram heeft Body Hoek meer dan 8600 volgers. Hij post voornamelijk foto’s waarop hij op vakantie is, maar ook foto’s waarbij hij aan het werk is aan zijn business.

Boyd Hoek YouTube

Op zijn YouTube kanaal heeft Boyd meer dan 10.000 abonnees en 810.000 views. In totaal heeft hij tot zover 89 video’s geupload. Deze video’s gaan over verschillende onderwerpen.

Naast de video’s die gericht zijn die gaat over het starten van een social media marketing bureau maakt Boyd Hoek ook video’s over motivatie en mindset. Daarom kan het leuk zijn om eens op het YouTube kanaal te kijken om beter kennis te maken met Boyd.

Gratis Training Volgen

Ben je geïnteresseerd geraakt in het starten van een social media marketing bureau en de training van Boyd Hoek? Dan kun je de gratis training van Boyd Hoek volgen. In deze training zul je leren hoe je met 30 minuten per dag een winstgevend marketing bureau kunt starten.

Aangezien de training gratis is, kun je op deze manier er achter komen of het beginnen van een eigen social media marketing bureau iets voor je is of niet. Via de onderstaande knop kun je beginnen met de gratis training.

SMMB Banner

Plaats een reactie