Jacko Meijaard

Jacko Meijaard staat bekend als de oprichter van Internet Succes Gids en de daarbij horende Affiliate Marketing Revolutie. Daarnaast is hij al meer dan tien jaar actief op het gebied van affiliate marketing en online ondernemen.

In dit artikel zullen we daarom kijken naar wie Jacko Meijaard nu eigenlijk is. Daarnaast kijken we of hij betrouwbaar is en ervaringen over Jacko Meijaard.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een jonge ondernemer die woonachtig is in Yerseke. Toen hij veertien was begon hij met zijn eerste website. Dit was destijds een website dat games, muziek, gadgets en films behandelde. 

Met deze site verdiende hij vervolgens een klein bedrag door advertenties te plaatsen. Hierdoor wist Jacko al vanaf jonge leeftijd dat het internet een mooi middel is om mensen te bereiken en geld te verdienen.

wie is jacko meijaard

Na de middelbare school heeft hij in Utrecht journalistiek en internationale communicatie gestudeerd. Hij kwam er echter al snel achter dat loondienst niks voor hem was. Daarom is hij ook volledig internetondernemer geworden.

In 2016 stelde Jacko het doel om 250 euro per dag te verdienen op het internet. Twee jaar later in 2018 had hij dit doel al gehaald door middel van affiliate marketing. Inmiddels verdient hij ruim het driedubbele per dag.

Om de kennis van zijn affiliate marketing business te delen heeft hij internetsuccesgids.nl opgericht. Daarin kunnen mensen die geld op het internet willen verdienen dit leren met de Affiliate Marketing Revolutie. Hier legt hij stap voor stap uit hoe dit werkt met affiliate marketing.

Jacko Meijaard affiliate marketing

Met affiliate marketing heeft Jacko Meijaard dus zijn successen behaald. Dit doordat hij meer dan twintig verschillende websites heeft, in verschillende soorten niches. 

Voor affiliate marketing geeft hij het volgende stappenplan:

  1. Kies een niche waarin je een website wilt bouwen. Populaire niches zijn fitness, business / zakelijk, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.
  2. Kies een product dat je gaat promoten. Bekijk daarbij hoe goed het product verkoopt, hoeveel concurrentie er is en of het product op lange termijn beschikbaar is.
    Producten om te promoten kun je vinden bij affiliate marketing netwerken zoals Daisycon en PayPro.
  3. Registreer een domeinnaam voor de affiliate marketing website. Zorg ervoor dat de domeinnaam goed past bij de niche waarover de site gaat. Daarnaast kun je het beste voor een korte en krachtige naam kiezen.
  4. Installeer een CMS op je domeinnaam. Dit is vaak WordPress. Hiermee kun je artikelen publiceren op je website en deze beheren.
  5. Ga op zoek naar relevante zoekwoorden. Met SEO-tools kun je precies uitzoeken op welke zoektermen veel bezoekers komen en waar weinig concurrentie is. Het is belangrijk om zoekwoorden onderzoek te doen zodat je over de beste onderwerpen artikelen schrijft.
  6. Maak content over de zoekwoorden die je hebt gevonden. Schrijf daarbij artikelen van minimaal 1000 woorden, zodat je hoger zult ranken in Google.
  7. Verbeter je site continu. Wanneer eenmaal de bezoekers binnen komen en de affiliate producten worden gepromoot kun je beginnen met geld verdienen. Met een goede site kun je wel 500 – 1000 euro per maand verdienen. Wanneer je bijvoorbeeld op een geef moment een stuk op 10 websites hebt kunnen je maandelijkse inkomsten snel oplopen.

Doordat je met affiliate marketing andermans producten promoot, levert dit ook nog eens extra voordelen op. Zo heb je geen eigen product nodig, hoef je geen klantenservice te doen en kun je het overal ter wereld doen.

Dit maakt affiliate marketing een ideale methode om geld te verdienen. Het stappenplan hierboven wordt uitgebreid uitgelegd in de videocursus van Jacko Meijaard.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Je vraagt je misschien af of Jacko Meijaard betrouwbaar is. Uit onze ervaring weten we zeker dat Jacko Meijaard betrouwbaar is. Daarvoor zijn ook twee goede redenen.

Ten eerste heeft het AD in 2018 een artikel over hem geschreven en zijn affiliate marketing business. Doordat een grote krant een interview met hem heeft gehouden geeft dit een positief signaal af.

Ten tweede is Jacko Meijaard erg realistisch. Bij sommige trainingen die je online kunt kopen wordt er verteld dat je binnen een maand rijk kunt worden. Jacko Meijaard doet dit juist niet. Hij vertelt juist dat een online business tijd nodig heeft om te groeien en niet zomaar in een keer succesvol wordt.

Dit laat zien dat hij erg open en transparant is over zijn business. Daarmee weet je dus dat je hem kunt vertrouwen.

Jacko Meijaard ervaringen

Zelf hebben we ook goede ervaringen met Jacko Meijaard. Dit door de zeer goede en leerzame videocursus die hij heeft opgezet met Internet Succes Gids. 

Ook andere mensen hebben goede ervaringen met Jacko Meijaard. Als je bijvoorbeeld naar zijn LinkedIn gaat, zie je verschillende positieve berichten.

linkedin jacko meijaard

Wanneer je naar Trustpilot gaat, zie je ook veel positieve reviews, net als bij LinkedIn. Dit laat zien dat mensen goede ervaringen hebben met Jacko Meijaard. 

Jacko Meijaard YouTube

Het is ook fijn dat Jacko Meijaard zijn eigen YouTube kanaal heeft. Hier maakt hij actief video’s waarin hij zaken omtrent affiliate marketing uitlegt. Daarnaast behandeld hij vaak ook actuele onderwerpen en vragen die langskomen op het forum.

Jacko Meijaard cursus

De cursus van Jacko Meijaard heet de Affiliate Marketing Revolutie. In de cursus leer je alles over het opzetten van een affiliate marketing site. De videocursus is duidelijk en biedt handige informatie aan dat je kunt gebruiken.

Daarnaast heeft de cursus ook een goede prijs. Waar andere cursussen op het gebied van e-commerce vaak rond de € 1000,- vragen, kost de Affiliate Marketing Revolutie maar € 47,-. Dat is een zeer goede prijs voor datgene wat je krijgt.

Ook krijg je bij aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie toegang tot een forum waar je met andere affiliate marketeers kunt praten. Hierbij kun je kennis delen en elkaar helpen als je ergens vastloopt. Daarbij kun je in de succes lounge ook de successen zien die andere mensen behalen.

afm banner

Plaats een reactie