X10 Met Crypto Review

In deze X10 Met Crypto review kom je alles te weten over de crypto cursus van Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Daarbij geven we inzicht in de inhoud van de cursus, betrouwbaarheid en onze review.

Cryptocurrencies bestaan inmiddels al ruim 10 jaar, maar zijn vooral de laatste jaren erg populair geworden. Dit omdat de handel in crypto een mooie kans is om geld te verdienen, maar alleen wanneer je beschikt over voldoende kennis en een strategie.

Hierbij zal X10 Met Crypto veel waarde bieden. Op deze pagina vertellen we alles wat je moet weten over dit product en geven we een X10 Met Crypto review!

Wat is X10 Met Crypto?

Je kunt X10 Met Crypto zien als een uitdaging waarin Jan Robert Schutte en Harm van Wijk binnen een jaar tijd hun investering in cryptocurrency willen vertienvoudigen

Vergeleken met andere financiële markten zijn cryptomunten erg volatiel. Dit betekent dat de waarde van een cryptomunt erg snel kan stijgen maar ook dalen. 

Hoewel dit mooie kansen biedt om op korte termijn veel geld te verdienen, is het extra belangrijk dat je goed weet wat je doet. Wanneer je maar wat cryptomunten aankoopt zonder strategie is de kans groot dat je geld zult verliezen.

Daarom zul je met X10 Met Crypto alles leren over cryptocurrency en handelsstrategieën. 

Wie zijn de makers achter X10 Met Crypto?

Voordat je een cursus koopt is het natuurlijk belangrijk om te weten of de makers achter de cursus wel echt experts zijn op het gebied van beleggen en crypto. Wie zijn nu precies Jan Robert Schutte en Harm van Wijk?

Jan Robert Schutte

Jan Robert Schutte is een bekende cryptotrader die ook medeoprichter is van de CryptoAcedemy en OptieAcedemy. Met deze twee platforms heeft Jan Robert Schutte al duizenden mensen geholpen met beleggen en dit doet hij nu ook met de X10 Met Crypto cursus.

Voordat hij begon met het maken van cursussen en coachen, is hij in 2000 begonnen bij de Binckbank met een baan op het gebied van trading. Na deze baan heeft hij bij verschillende bedrijven functies gehad op het gebied van beleggen. Hierdoor heeft Jan Robert Schutte over de jaren heen de nodige ervaring en kennis opgebouwd.

jan robert schutte cryptoacedemy

Doordat Jan Robert Schutte al sinds 1996 actief is met beleggen, heeft hij ook cryptocurrency sinds het ontstaan in 2009 meegemaakt.

Met zijn kennis over cryptocurrency, is hij vaak te zien bij grote crypto-evenementen. Hierbij is hij actief als spreker en moderator om zijn kennis met andere mensen te delen. Al met al is Jan Robert Schutte een ervaringsdeskundige waarvan je veel kunt leren.

Harm van Wijk

Harm van Wijk kennen we natuurlijk al van zijn cursus op het gebied van beleggen genaamd de Trading Navigator Methode. Hij is dan ook de oprichter en beleggingsexpert van de website beleggen.com waarop X10 Met Crypto wordt verkocht.

Tijdens zijn carrière heeft Harm van Wijk bij verschillende banken gewerkt waaronder Binckbank, ABN Amro en SNS bank. Ook is hij in dienst geweest bij de financiële telegraaf.

Omdat hij merkte dat particulieren structureel geld verliezen op de beurs, heeft hij over de afgelopen 32 jaar ruim 13.000 beleggers geholpen. Dit met websites in het verleden als optionalert.nl en beursbulletin.nl, en hedendaags beleggen.com.

harm van wijk beleggen.com

Je kunt Harm van Wijk mogelijk ook kennen als gast bij tv-programma’s als Eenvandaag en RTL Business Class of de columns die hij schrijft op de populaire beleggingswebsite IEX.nl.

Met de tientallen jaren aan beleggingservaring van Harm van Wijk samen met de crypto expertise van Jan Robert Schutte, is X10 Met Crypto tot stand gekomen. Hiermee kun je stellen dat deze cursus door twee echte experts op hun vakgebied is gemaakt.

Inhoud X10 Met Crypto

Bij aankoop van X10 Met Crypto ontvang je maarliefst twee volledige crypto cursussen. 

Cursus 1: Geld verdienen met Bitcoin

De eerste cursus is van beleggen.com en bestaat uit 8 verschillende modules waarmee je meer leert over cryptocurrency.

Module 1 – Handelen in Bitcoins

x10 met crypto cursus

De eerste module biedt een introductie tot de cursus en geeft belangrijke algemene kennis over handelen in crypto.

Je zult hierbij leren welke exchanges er zijn om in crypto te handelen en hoe je een account kunt aanmaken bij een exchange om ook daadwerkelijk te gaan handelen in crypto. 

Ook komt ander handige informatie aan bod, zoals hoe het zit met belasting betalen wanneer je in crypto handelt.

Module 2 – Altcoins

Veel mensen kennen alleen de Bitcoin, dit is de meest waardevolle cryptomunt die er bestaat. Echter, heb je naast de Bitcoin nog meer dan duizend verschillende altcoins waar je in kunt handelen en geld mee verdienen.

Deze module zal een verdieping geven op de aspecten die belangrijk zijn bij het handelen in altcoins. Hierdoor kun je zelf ontdekken welke altcoins potentie hebben en waarom dit zo is.

Module 3 – Basis van Bitcoin

In deze module staat de bekend cryptomunt, de Bitcoin centraal. Hierbij worden de meest veelgestelde vragen en de achtergrond van de Bitcoin behandelt. Dit zorgt ervoor dat je meer verdieping hebt in deze cryptomunt.

Naast dat je belangrijke informatie leert over de Bitcoin, komt in deze module ook veel informatie langs die je kunt gebruiken bij de handel in altcoins.

Module 4 – Platforms en wallets

Als crypto-handelaar is de veiligheid van je wallet erg belangrijk. Hier worden namelijk je cryptomunten opgeslagen. Deze module zal dan ook de verschillende soorten wallets en de veiligheidsaspecten hiervan toelichten.

Tijdens de module komen hardware wallets, software wallets, online wallets, platforms en exchanges aan bod.

Module 5 – Techniek

In deze module wordt de techniek achter de Bitcoin en andere crypto inzichtelijk gemaakt. Cryptomunten zijn erg volatiel waarbij in een korte periode grote stijgingen of dalingen kunnen plaatsvinden.

Deze ontwikkelingen worden uitgelegd en de redenen waarom Bitcoin alsmaar weer hersteld naar zijn oude prijsniveau en daar voorbij.

Module 6 – Wetgeving

Hoewel cryptocurrency decentraal geregeld zijn, gelden er toch vormen van wetgeving. Daarom wordt in deze module uitgelegd hoe het zit met belastingen en crypto. 

Verder wordt er gekeken hoe het zit met nalatenschap. Als bezitter van cryptomunten kun je dit namelijk in je testament laten opnemen. Dit zorgt ervoor dat bij een overlijden je cryptomunten in handen komen van jouw erfgenamen. 

Module 7 – Vragen en antwoorden

Om meer inzicht te bieden in crypto zal Harm van Wijk in deze module veelgestelde vragen die door cursisten op het forum zijn geplaatst beantwoorden. Met de diverse vragen die in deze module aan bod komen zul je nog meer inzicht krijgen in crypto.

Module 8 – Crypto rapporten

In de laatste module zul je nog eens vier manieren ontdekken om geld te verdienen met cryptocurrency. Dit geeft je als crypto-handelaar nog eens een laatste zetje in de goede richting.

Cursus 2: Crypto Traden Cursus

Bij aanschaf van X10 Met Crypto krijg je ook toegang tot een tweede cursus van CryptoAcademy bestaande uit zes modules. 

Met deze cursus krijg je ook meteen een lidmaatschap tot CryptoAcademy en geeft het de kans om nog meer kennis en strategieën te leren op het gebied van cryptocurrency.

Module 1 – How to’s

Tijdens de eerste module worden gelijk twee belangrijke beleggingsstrategieën toegelicht. Dit zijn de DCA (Dollar Cost Averaging) strategie en de HODL (Hold On for Dear Life) strategie. Hierdoor krijg je meer inzicht in de strategieën die kunt gebruiken bij crypto.

Ook zal crypto staking aan bod komen. Met het staken van crypto kun je cryptomunten vastzetten voor een periode, waarvoor je vervolgens een vergoeding voor betaald krijgt. Je kunt dit zien als een soort rente op een bankrekening. Bij sommige cryptomunten kun je wel tot 12% per jaar krijgen.

x10 met crypto review cursus

Module 2 – Crypto Trading on Deribit

In deze module wordt een verdieping gegeven in het handelsplatform Deribit. Dit is een handelsplatform dat de mogelijkheid geeft om in crypto futures en opties te handelen zoals ook mogelijk is op de gewone aandelenmarkt.

Je zult hierbij de verschillende mogelijkheden leren die je op het handelsplatform kunt gebruiken. Dit zal ervoor zorgen dat je makkelijker kunt handelen in cryptocurrencies en ook zaken als stop losses kunt instellen.

Module 3 – English Trading Webinars

In deze module kun je een webinar van 1,5 uur bekijken. Bij deze webinar wordt uitleg gegeven over het Money To Work Trading System (M2W). Dit is een automatisch systeem dat kan bepalen op welke momenten je het beste in cryptocurrency kunt stappen.

Module 4 – Dutch Trading Webinars

In deze module kun je maarliefst drie opgenomen webinars bekijken. Hierbij wordt inzicht gegeven in de momenten waarop je het beste kunt in- en uitstappen bij de handel in crypto. Ook worden termen als sideway trend, downtrend, uptrend en trading range besproken.

Module 5 – Crypto Wednesday Webinars

Op het CryptoAcademy platform worden regelmatig live webinars gegeven waar je vragen kunt stellen. Voor deze webinars zul je automatisch per e-mail een uitnodiging ontvangen wanneer er een plaatsvindt.

Naast de mogelijkheid tot vragen stellen, zal tijdens een webinar ook verschillende crypto portefeuilles besproken worden. Hierbij blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van crypto.

Module 6 – X10 Met Crypto

De laatste module gaat in op waar de cursus uiteindelijk om draait. Binnen een jaar je investering in cryptocurrency vertienvoudigen. In deze module vind je zoom-meetings met cursisten terug. 

Tijdens deze meetings wordt gekeken naar de resultaten en waar deelnemers van X10 Met Crypto tegenaan lopen. Dit zorgt ervoor dat je nog betere resultaten kunt halen met de handel in crypto.

Extra’s en bonussen

Naast de twee volledige crypto-cursussen die je ontvangt krijg je ook nog eens een tal van extra bonussen.

Extra e-books

Hoewel het volgen van de modules erg leerzaam zijn, kan het soms ook fijn zijn om juist iets te lezen. Je krijgt bij de aankoop van X10 Met Crypto dan ook drie e-books in PDF-formaat.

De e-books die je ontvangt zijn:

  • Meest gestelde vragen over de Bitcoin;
  • 10 tips voor de aanschaf van ICO’s;
  • In 7 etappes van start tot finish.

Rapporten en Portefeuilles

Uiteindelijk zal X10 Met Crypto alle informatie bieden die je nodig hebt om zelf te bepalen in welke cryptocurrency je wilt investeren.

Echter, krijg je ook 12 maanden toegang tot 3 crypto portefeuilles. Dit zijn portefeuilles die opgesteld zijn door Jan Robert Schutte waarmee je gelijk inzichtelijk hebt in welke cryptomunten je het beste kunt investeren.

Ook krijg je onderzoeksrapporten met concrete posities die Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zelf innemen en regelmatig trading updates.

Community

Bij aankoop van X10 Met Crypto krijg je toegang tot het beleggings forum van beleggen.com. Hierdoor kom je in contact met andere crypto-handelaren en zul je ook regelmatig handige tips en kansen voorbij zien komen. Ook is dit de ideale plek om vragen te stellen.

Is X10 Met Crypto betrouwbaar?

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten of een cursus nu echt betrouwbaar is. Zoals eerder verteld zijn Harm van Wijk en Jan Robert Schutte echte experts op het gebied van beleggen en cryptocurrency. Daarbij hebben ze voor verschillende grote banken gewerkt en kennen ze de markt als geen ander.

Verder wordt de cursus verkocht door een bedrijf dat is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dit onder de volgende gegevens:

Bedrijf:BeursBulletin Alerts BV
Adres:Rokebrandlaan 2 | 1261 WV Blaricum
KvK-nummer:34244390
BTW-nummer:NL815459658B01

Wat ook fijn is om te weten, is dat je bij de cursus de standaard 14 dagen tevredenheidsgarantie ontvangt. Mocht blijken dat de cursus toch niet bevalt, kun je het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terugkrijgen.

Hiermee is het duidelijk dat X10 Met Crypto betrouwbaar is.

Voor wie is X10 Met Crypto geschikt?

X10 Met Crypto is zowel voor de ervaren als beginnende crypto-handelaar geschikt. Dit doordat de twee cursussen informatie bieden over zowel de makkelijke als gevorderden onderwerpen die bij crypto komen kijken.

Verder is de cursus geschikt voor mensen die een extra inkomstenbron willen creëren naast hun vaste baan of studie. Dit doordat je voor de handel in crypto maar een paar uur per week nodig hebt.

Het is wel belangrijk om te realiseren dat je geen garantie zult hebben dat je geld gaat verdienen met investeren in crypto. Als je namelijk 100% garantie had dat je geld gaat verdienen zou iedereen het doen.

Wel zul je met de expertise en kennis die je krijgt door het volgen van X10 Met Crypto een goede basis creëren. Deze basis zal je kansen bieden om geld te verdienen met crypto om daarmee financiële vrijheid te bereiken.

X10 Met Crypto Review

Hoewel wij erg positief zijn over X10 Met Crypto, kijken we om een concrete X10 Met Crypto review te geven naar de recensies die andere klanten hebben achtergelaten. Dit om een onafhankelijk oordeel te geven.

Helaas zijn er momenteel nog geen specifieke X10 Met Crypto recensies te vinden aangezien de cursus nog maar een paar maanden oud is. Wel zijn op Google en Trustpilot genoeg recensies te vinden over de website beleggen.com waarop de cursus verkocht wordt.

X10 Met Crypto review Google

Op Google scoort beleggen.com op het moment van schrijven een 4,5 / 5,0 op basis van 35 reviews. In deze reviews wordt de andere cursus, de Trading Navigator Methode en boeken die Harm van Wijk heeft uitgebracht erg gewaardeerd!

In totaal heeft beleggen.com maar twee negatieve reviews op Google. Uit deze reviews blijkt dat deze mensen niet eens klant zijn van beleggen.com. Daarmee kan gesteld worden dat mensen op Google erg positief zijn over beleggen.com.

x10 met crypto review google

X10 Met Crypto review Trustpilot

Op Trustpilot heeft Harm van Wijk met beleggen.com een beoordeling van 3,9 / 5,0 op het moment van schrijven op basis van 8 reviews. Hierbij prijzen verschillende reviews de kwaliteit van de producten die Harm van Wijk aanbiedt.

Hiermee blijkt dat mensen net als op Google erg positief zijn over beleggen.com.

Voor- en nadelen

Aan de X10 Met Crypto cursus hebben we de volgende voor- en nadelen ondervonden.

Voordelen:

  • Je krijgt bij X10 Met Crypto enorm veel waardevolle informatie over beleggen in cryptocurrency. Dit van algemene kennis tot handelsstrategieën die je kunt toepassen. 
  • De makers Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zijn echte experts op het gebied van beleggen in crypto. Met hun jarenlange ervaring in deze wereld weet je zeker dat de informatie betrouwbaar is.
  • Bij X10 Met Crypto krijg je 14 dagen tevredenheidsgarantie. Mocht de cursus toch niet bevallen kun je binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen je geld terug krijgen.
  • De cursus is zowel geschikt voor ervaren en beginnende beleggers.

Nadelen:

  • Het is alleen aangeraden om geld te investeren in crypto dat je ook echt kunt missen.
  • De prijs kan mogelijk een afknapper zijn voor veel mensen, hoewel je het ook kunt zien als een investering waarmee je geld kunt verdienen.
  • De Crypto Masterclass van AllesOverCrypto is mogelijk ook een goede optie.

X10 Met Crypto kopen

Je kunt X10 Met Crypto eenvoudig via de website van beleggen.com aanschaffen. Na aankoop van de cursus krijg je meteen inloggegevens toegestuurd en kun je beginnen met de modules. 

Normaal gesproken kost de cursus € 1997,-. Je krijgt echter momenteel ruim 50% korting waardoor je maar € 997,- betaald. Via de onderstaande knop ontvang je deze tijdelijke korting op de cursus. 

X10 Met Crypto review conclusie

In deze X10 Met Crypto review hebben we alles over dit product, de makers en betrouwbaarheid verteld. We hopen dat je hiermee een beter beeld hebt gekregen wat X10 Met Crypto inhoudt.

Uiteindelijk zul je met X10 Met Crypto belangrijke kennis en strategieën leren om geld te verdienen met cryptocurrency. Hoewel het moeilijk zal zijn om daadwerkelijk je geld te vertienvoudigen, geeft het wel de kans om op zijn minst mooie bedragen te verdienen.

Hiermee is het zeker aan te raden om deze cursus te volgen. Je kunt immers beter geld investeren in een crypto cursus en vervolgens geld verdienen, dan geen cursus volgen om vervolgens geld te verliezen.

Mocht je nog verdere vragen hebben is het ook altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van X10 Met Crypto.

Veelgestelde vragen

Krijg je tevredenheidsgarantie op X10 Met Crypto?

Bij aankoop van X10 Met Crypto krijg je 14 dagen tevredenheidsgarantie. Mocht de cursus toch niet bevallen kun je zonder opgaaf van reden de eerste 14 dagen het volledige aankoopbedrag terugkrijgen.

Kun je deze cursus volgen als je weinig tijd hebt?

Jazeker! Veel cursisten volgen X10 Met Crypto naast een vaste baan of opleiding. Beleggen in cryptocurrency is namelijk een mooie kans om een extra inkomen te verdienen.

Hoe snel krijg je toegang tot de cursus?

Na aankoop krijg je direct toegang tot de cursus. Hierdoor kun je meteen beginnen met handelen.

Waarom zal de cursus mij specifiek helpen?

De cursus zal ervoor zorgen dat je niet zonder strategie of kennis gaat handelen in crypto, dit leidt namelijk bijna altijd tot negatieve resultaten. Door de cursus te volgen zorg je ervoor dat je juist geld zult verdienen met crypto.

Plaats een reactie